Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emestyllia

Ankieta Walentynkowa - z humorem

Polecane posty

Gość Emestyllia

1. Czego nigdy byś nie kupił/a ukochanej/ukochanemu? a) trutki na szczury b)tabletek na porost owłosienia c)zestawu z kajdankami 2. Twoja wymarzona randka odbyłaby się... a) na wysypisku odpadów radioaktywnych b) w oborze c) w kaplicy cmentarnej 3. Jakie wyzanie z pośród niżej podanych chciał/a byś usłyszeć? a) dziękuję że kłamiesz że moja pupa wygląda w tych dzinsach najlepiej na świecie b)kochał/a bym cię bardziej gdybyś zainwestował w tik-taki c) jesteś dla mnie tym czym krowa dla rolnika 4. Jak wygląda twoja wymarzona partnerka? a)blondwłosa ogini z krzywymi zębami b) latynoska piękność z cellulitem na twarzy c)długonoga ruda ze szcztuczną szczęką 5. Jak wygląda twój wymarzony partner? a) wysoki brunet z ubytkami w jamie ustnej b) uroczy blondynek z potrójnym podbródkiem c) barczysty rudy z rdzą na żebach Nakieta jest nie przymusowa!

1. Czego nigdy byś nie kupił/a ukochanej/ukochanemu? a) trutki na szczury 2. Twoja wymarzona randka odbyłaby się... b) w oborze 3. Jakie wyzanie z pośród niżej podanych chciał/a byś usłyszeć? c) jesteś dla mnie tym czym krowa dla rolnika 4. Jak wygląda twoja wymarzona partnerka? - 5. Jak wygląda twój wymarzony partner? a) wysoki brunet z ubytkami w jamie ustnej :P

Gość 08450832507235
1. Czego nigdy byś nie kupił/a ukochanej/ukochanemu? a) trutki na szczury b)tabletek na porost owłosienia