Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria_pia

powiedzcie szczerze uwazacie sie za ladne czy brzydkie?

Polecane posty

Gość Maria_pia

Czujecie, ze macie powodzenie, faceci sie za wami ogladaja czy tez macie kompleksy bowiem np wasza kolezanka ma wieksze powodzenie wsrod facetow? Jestem ciekawa co myslicie o sobie.

według mojega męża jestem najładniejsza na świecie :)

ja róznie..ale raczej uwazam sie za moze nie brrzydka,ale mało interesującą fizycznie :(

Gość okiloki
ładna jestem, ale są ladniejsze i brzydsze też, w każdym razie mysle, że w tłumie się wyrózniam .

Gość ja jestem oki
i ti i tam :))

czasem mam wrazenie, ze jestem bardzo ladna, a innego dnia wydaje mi sie ze brzydal :P

a ja jestem ladna. i mam spore powodzenie.

Moim zdniem ten jest ładny kto jst kochany. Ja teraz jak wiem, że Ten Którego Kocham Najbardziej Na Świecie mnie nie kocha czuję się najbrzydziej na świecie. A wcale nie jestem akurat teraz w złej formie. Ciągle fitnes, solarium. Ale jak idę ulicą to najpiekniejsze są te dziewczyny, które idą z swoją miłością za rękę. ja nawet nie mam dla kogo nowej bielizny założyć. Jaka różnica jaki mam obwód ud?

Gość Zuzanna 25
Każdy mi mówi ze jestem ładna. Poza tym mówią jeszcze, że pięknością nie jestem ,ale mam w sobie to COś co przyciąga a czego nie maja nawet najładniejsze dziewczyny. Słyszałam to juz od kilku mężczyzna ,i jestem bardzo z tego zadowolona.

Gość kligle
a ja uwazam, ze nie ma tak ladnej i zgrabnej kobiety jak ja na calym swiecie coz

uwazam ze jestem ładna:) moze nie powalam uroda ale mam dosc oryginalna:) brzydka napewno nie jestem:) chociaz kiedys mialam kompleksy ale z roku na rok z nich wyrastam:)