Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój nick to brak nicka

To już jakaś obsesja - pomóżcie mi coś z tym zrobić!

Polecane posty

Ja pierniczę, od kilku miesięcy mam straszne schizy - zamiast zająć się czymś konstruktywnym, ja ciągle marnuję czas na czytanie i oglądanie wszystkiego zw. z III Rzeszą... To jest chore , gdy nie mam pod ręką czegoś do czytania czuję się pusta i wyzuta ze wszystkiego, chodzę przygnębiona. Moi rodzice martwią się tym, myślą że ja przeżywam te wszystkie tragedie, ale wcale tak nie jest! Czasem aż mam ochotę wejść w tą książkę lub telewizor... Panie w bibliotece i księgarni też się na mnie dziwnie patrzą, bo ja książki ciągle o tym... I żebym chociaż coś z tego miała, ale ja mam tylko mętlik w głowie i nie mogę w nocy spać... Pomóżcie, co mam zrobić...?

Gość
doktoryzuj się z historii III Rzeszy

neurosa1: Ech i tak w sumie niewiele wiem, nie znam niemieckiego i nie skończyłam jeszcze nawet liceum... Straszne, jeszcze ludzi do tego wciągam i zaczęłam słuchać Wagnera, nie mówiąc o innych piosenkach...

A podoba ci się ten pan z wąsikiem? Może to miłość? :classic_cool:

Gość gdhsdyfdhfgf
ja ogladałem egzekucje w iraku(obcinanie głów nozem) teraz sie lecze u psychiatry

>gdhsdyfdhfgf jest to gdzieś w necie?:classic_cool: daj namiary :P

Nie rozśmieszaj mnie. :classic_cool:

Gość
idź na studia historyczne, przynajmniej zajmiesz się tym co lubisz :D ale nie nosisz podwiązek ze swastyką jak Helga?

jestem deską przegrałam życie: Może i lepsze ale dziwnie przygnębiające DES: Co za pomysły Ci przychodzą do głowy... Oczywiście, że nie :-/ pedro: A co mam sądzić? Wydaje mi się, że to jakieś fantastyczne pierdoły. gdhsdyfdhfgf: Widziałam rózne zdjęcia i filmy ale przeraził mnie tylko jeden - nakręcony przez IG Farben, pokazujący jak działa CyklonB na kota i małpę. neurosa1: W sumie tak tylko że po takich studiach to właściwie nie ma pracy, nie mówiąc już o tym że jest dość duża część materiału, która mnie zwyczajnie odrzuca. Helga to chyba miała majtki w szlaczek ze swastykami :-D

Gość nie martw sie/*
nie mysl ze to obsesja, moze to po prostu pasja... nie musisz siez araz doktoryzowac, szkoda ze zlikwidowali teleturniej Wielka Gra moze bylby taki temat .... bedziesz po prostu dobra z widzy na ten temat i dobrze - mysle ze jak bedziesz umiala wyciagac wnioski, to moze czesc z tej widzy mozesz uzyc w odniesieniu do historii wspolczesnej .. jestem tylko przeciwna ogladaniu jakichs egzekucji

Gość fwerf
wiem: nawiedził cię duch hitlerowca (czy innego takiego...) i próbuje żyć własnym życiem a ciebie odciąga od twojego :)

nie martw sie: A właśnie najgorsze jest to, że taka wiedza do niczego się nie przydaje. Na przykład mój kolega jest świetny z fizyki, wygrywa jakieś konkursy - i to mu się przyda, gdy skończy politechnikę to znajdzie pracę w zawodzie a historia po prostu nie ma przyszłości. Egzekucje rzadko oglądam ale i tak mnie nie ruszają oprócz tego co wyżej napisałam. fwerf: Taaa... :-< Nie wierzę w reinkarnację. Chociaż lepiej gdyby tak było, moje życie jest bezwartościowe i byłoby ciekawiej :-P

nie martw sie: A właśnie najgorsze jest to, że taka wiedza do niczego się nie przydaje. Na przykład mój kolega jest świetny z fizyki, wygrywa jakieś konkursy - i to mu się przyda, gdy skończy politechnikę to znajdzie pracę w zawodzie a historia po prostu nie ma przyszłości. Egzekucje rzadko oglądam ale i tak mnie nie ruszają oprócz tego co wyżej napisałam. fwerf: Taaa... :-> Nie wierzę w reinkarnację. Chociaż lepiej gdyby tak było, moje życie jest bezwartościowe i byłoby ciekawiej :-P