Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz tyle razy o tym pisalam

czy wy tez dostajecie takie glupoty na gg?

Polecane posty

Gość juz tyle razy o tym pisalam

12062736 18:14:04 Cześć, jestem Robert. Szukam panny dziewicy, wolnej i do wzięcia która ma pogląd zgodny z nauczaniem Kościoła Katolickiego w kwestii aborcji, antykoncepcji, nierozerwalności małżeństwa i czystości przedmałżeńskiej. i która chce poznać kogoś wartościowego. i równie bardzo wymagającego jesli chodzi o faceta i patrzy na charakter a nie na urode, może być gaduła, bo mnie trzeba ciągnąć za język;) . proszę żeby napisała do mnie tylko taka jakiej szukam. moje stałe GG to 9786206 . nie odpisuj na ten numer GG i nie zapisuj go, ponieważ jest to numer tymczasowy.

Gość dzis dostalam
:O

Gość lolllaaaaaaaaaaaa
ja dostaje wiadowmosci o jakis kretynskich konkyrsach w stylu :" czesc jestem kasia, masz malo kasy?? my pomozemy ci wygrac..." ja im odpisuję wtedy: tak mam malo kasy, wyslij mi na konto 743754.... :/

Gość zagubiona w myslach
skomentowanie tego jest dość trudne bo nie wiadomo czy ktoś chce komus zrobic głupi numer czy faktycznie istnieje taki ktos kto tak szuka

Gość lolllaaaaaaaaaaaa
""""proszę żeby napisała do mnie tylko taka jakiej szukam. moje stałe GG to 9786206 . nie odpisuj na ten numer GG i nie zapisuj go, ponieważ jest to numer tymczasowy. """ czy nie widziecie ze dwa ostanie zdania sie wykluczają???:D:D

nie, nie wykluczaja sie. bo wiadomosc wyslano z nr zaczynajacego sieL 120. czytanie ze zrozumieniem, wazna rzecz.

Gość JA WIEEEEEHEJ
NIE WYKLUCZAJA SIE BO NR Z KTOREGO PISZE JEST TYMCZASOWY A POTEM PODAL INNY- STAŁY