Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy facet uszanuje takie coś

Dziewczyna nie jest już dziewicą, ale teraz chce poczekać do ślubu

Polecane posty

Gość
lady_in_red21 => widzisz Skarbie, dziewica to ptak rzadki. Na zachodzi spotkać dziewczynę z twoimi zasadami to cud. Dziwisz się więc, że tak niewielu czeka, wiedząc, że na 90% i tak by się nie doczekało?

Gość
voalka => chujnia z grzybnią jeśłi jeden facet dostał, a drugi ma za to płacić i czekać. Ale jeśli znajdziesz takiego i będzie mu to odpowiadać...

Gość zgadzam sie z voalka i lady
przeciez niektorzy ida z jednym partnerem po miesiacu, a z innym po pol roku, co to do rzeczy?

Gość upupupupupupuppppp

Gość i tylko moher cie zechce
i nie bedzie ci pozwalal uzywac po slubie zadnej antykoncepcji

Gość na zone dziewica tylko

Gość upupupupupupuppppppppppppppppp

voalko miła jesteś bardzo młoda, masz zaledwie 23 lata i poznałaś życia tyle co nic. Ja mam 42 lata i dwa małzeństwa za sobą, nie rozwiodłem się, owdowiałem i troche lepiej znam życie od ciebie, więc wierz mi to co pisze nie jest teoretyzowaniem, a doświadczeniem życiowym. Łączę pozdrowienia.

Gość terakurnaja
Dla mnie taka sytuacja mozliwa tylko wtedy gdy i on i ona mają już jakieś doświadczenia seksualne i pod jakimś tam wpływem "nawrócili się" na dziewictwo. W innych przypadkach facet będzie czuł się poszkodowany i może szukać "odszkodowania" na boku.

Gość kaktusiak
ok, to inna sytuacja. kobieta jest z facetem. ona jest dziewicą. ma dwadziesciakilka lat. kocha go do szalenstwa. on podobno tez. mowi o przyszlosci, o dzieciach. jest oral, ale nigdy nie bylo pelnego stosunku. po pewnym czasie bez pelnego seksu facet zostawia kobiete, bo ona "nie chce mu dac". facet okazuje się być świnią, ona nie może się otrząsnąć. nie ufa facetom. chciała, żeby on był tym jedynym, ale nie będzie. od teraz chce poczekać do ślubu. i co teraz? nie ma do tego prawa?

Gość do kaktusiak
ciezka sprawa. na pewno niech nie szuka niewinnego faceta

Gość canon pixel 5
Tak jest kaktusiak, ona ma prawo, ale oni też mają prawo tego nie akceptowac.

Gość ale pomysł
Jak ona chce czekać to można jeszcze tak zorganizować że on z nią będzie się wstrzymywał a pukał inne.

Gość kobieta kobieta kobieta
a co jeśli kobieta jest dziewicą i chce poczekać do ślubu? Jak to faceci odbierają?

co Wy z z tym oralem :O jakieś niespełnione fantazje czy jak? :P Nie było nic takiego. I pytam normalnych facetów a nie niedowartościowanych prawiczków :P

no i mówiłam, ze to jakaś niespełniona fantazja :P offermo odpadasz :P

Gość nie umiecie czytać czy jak
Przecież kaktusiak pisze, że był oral. Więc o co chodzi ?

no ale ja pytam o całkiem ina sytuację, wiec oralu nie było, tak trudno pojąć to prawiczkom :P

kobieta kobieta kobieta => Da radę, z tym tylko zastrzeżeniem, że jeśli okaże się oziębła, to niech wie, że baaaardzo szybko zostanie rozwódką. ;)

o oziębłość bym się jednak nie martwiła ;) bardziej mnie interesuje podejście mężczyzn do tego tematu i sytuacji ;)

kobieta kobieta kobieta => Zakładając, że byłaby dziewicą i byłaby warta czekania, czemu nie? Ale to byłaby warta, to ciężki warunek do spełnienia. :P No i zależy ile to czekanie niby miałoby trwać.

a co niby oznacza, że byłaby warta czekania? jakieś konkrety?

kobieta kobieta kobieta => Dla każdego inne, dla mnie: mądra, poetycka, delikatna (nie mylić ze skłonnością do histerii - tu o delikatność uczuć chodzi!), silna duchem, i koniecznie uwielbiająca sport.Nie wyobrażam sobie, cholera, żeby z baby po ślubie świnia się zrobiła.

aha czyli to praktycznie sprawa indywidualna każdego faceta, bo Ty masz takie wymagania a pewnie każdy chce czegoś innego ;) no może poza tym tyciem po ślubie, bo to chyba wspólne dla wszystkich facetów ;)

Powiem Ci tyle, na pewno rozwrzeszczana herod-baba po przejściach (zołza?), jest mocno przereklamowana. Teraz powiem ci szczerze, ślub dla przeciętnego faceta to cholernie mało zachęcająca perspektywa - nie dość, że latawica za żonę, to jeszcze stryczek z paragrafów na szyi i chybotliwy stołek pod nogami :p

haha to może jak ślub jest mało zachęcający to chociaż seks będzie bardziej ;) co do zołzy to podobno tylko takie kobiety kochają mężczyźni ;)

Gość posluchaj dobrej rady
puszczała się przed związkiem z tobą a teraz chce czekać do ślubu?? nienormalna, przez taki celibat błonka wcale jej się nie zrośnie... kopnij latawicę w dupsko i daj sobie z nią spokój. tego kwiatu na pół światu. szanse ze nie spotkasz dziewczyny o wartosciach takich jakie by pragnelo twoje serce sa male. nie psuj sobie zycia, zostaw ja i poszukaj swojej drugiej polowki, bo ta nadaje sie do cyrku.

Gość Seneka
Tym razem zgodze sie z przedmowcami - szczerze odradzam. Dziewictwo to swego rodzaju prezent dla przyszlego meza, on moze uprawiac z zona seks a inni nie. Kiedy dziewczyna je traci - to pod tym wzgledem zaczyna zwiazek na czysto, moze wniesc pieniadze, osobowosc, urode czy kto wie co jeszcze, ale dziewictwa juz nie. I do tego momentu jest mysle wszystko jasna. Natomiast to co ona proponuje to ze inni dostana cos czego nie dostaniesz ty. I jesli jestes posrod 99,9% mezczyzn ktorzy lubia seks, to jednak jest to pewnego rodzaju policzek. Porzadny facet moze zaproponowac zeby poczekac do slubu, (nawet bez dziewictwa) ale brak takiej propozycji tez zle o nim nie swiadczy. Natomiast jesli zostalo to postawione przez kobiete - swiadczy to po prostu o tym ze chce cie wykorzystac(wykorzystywac)... Wiec zwieeewaaaaaj ile sil.

Gość Seneka
@kaktusiak "ok, to inna sytuacja. kobieta jest z facetem. ona jest dziewicą. ma dwadziesciakilka lat. kocha go do szalenstwa. on podobno tez. mowi o przyszlosci, o dzieciach. jest oral, ale nigdy nie bylo pelnego stosunku. po pewnym czasie bez pelnego seksu facet zostawia kobiete, bo ona "nie chce mu dac". facet okazuje się być świnią, ona nie może się otrząsnąć. nie ufa facetom. chciała, żeby on był tym jedynym, ale nie będzie. od teraz chce poczekać do ślubu. i co teraz? nie ma do tego prawa?" Oczywiscie ze ma. Co nie zmienia faktu ze to jest rownie chamskie zachowanie jak to z jakim ona spotkala sie ze strony owego "swini". Wiec moze, ale raczej nie powinna spodziewac sie ze malzonek bedzie jej za to strasznie wdzieczny czy tez bedzie to ogolnie pochwalana decyzja. kobieta ----> (zwiazek)

Gość Seneka
Ucielo czesc komentarza: kobieta --seks--> (zwiazek)