Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Czy w ciąży zawsze jest podwyższona temperatura?

Polecane posty

Tak jak w temacie. A czy może któraś z Was nie miała podwyższonej tempki a była w ciąży?

Absolutnie :) przez co najmniej 18 dni od owulacji, wtedy mozna podejrzewac ciaze ja przed ciaza zmierzylam sobie raz jeden cykl tak dla siebie, zeby sprawdzic czy faktycznie tak jest i bylo, w czasie owulacji temp wzrosla na 1 dzien przed okresem spadla jak zaszlam w ciaze to tez zmierzylam temp i mialam wyzsza niz zawsze temp i nie spadla juz

Ja cały czas już od roku mierzę sobie temperaturę i ogólnie mogę stwierdzić, że jestem niskotemperaturowcem, bo mam zwykle 36,0 lub 36,2 max 36,4 a teraz już cztery dni jest 36,6 a dzisiaj 36,8. Od dwóch tygodni mam strasznie tkliwe brodawki, mam wzdęty brzuch, spuchnięte palce u dłoni i pojawiło mi się jakieś przebarwienie na policzku. Teraz tak naprawdę jestem w połowie cyklu, ale ostatnią miesiączkę miałam spóźnioną i była strasznie skąpa, takie właściwie plamienie i kilka dni po niej zaczęła się właśnie ta tkliwość brodawek. Już sama nie wiem czy jest sens robić test, czy może doszukuję się objawów na siłę :o

Ja cały czas już od roku mierzę sobie temperaturę i ogólnie mogę stwierdzić, że jestem niskotemperaturowcem, bo mam zwykle 36,0 lub 36,2 max 36,4 a teraz już cztery dni jest 36,6 a dzisiaj 36,8. Od dwóch tygodni mam strasznie tkliwe brodawki, mam wzdęty brzuch, spuchnięte palce u dłoni i pojawiło mi się jakieś przebarwienie na policzku. Teraz tak naprawdę jestem w połowie cyklu, ale ostatnią miesiączkę miałam spóźnioną i była strasznie skąpa, takie właściwie plamienie i kilka dni po niej zaczęła się właśnie ta tkliwość brodawek. Już sama nie wiem czy jest sens robić test, czy może doszukuję się objawów na siłę :o

jezeli jestes w polowie cyklu to nie warto robic testu, chyba ze zaowocowalo w poprzednim cyklu, ale wtedy temp by nie spadla przed okresem musisz jeszcze troche poczekac wtedy zrob test, najlepiej w dniu spodziewanej @ zycze II kresek!