Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody_20

pomocy !!! doradzcie cos, pilna sprawa

Polecane posty

Gość mlody_20

witam wszystkich powiedzcie mi o co moze mnie pytac pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej.... jakie mniej wiecej pytania zadaja no i o co ja moge zapytac ??? aha w ogloszeniu napisali ze szukaja osob mlodych najlepiej studentow zaocznych i absolwent(ów) czyli osob raczej bez doswiadczenia dodam ze to bedzie byc moze moja pierwsza praca wiec ja takze doswiadczenia nie mam rzecz jasna ;[ jestem studentem zaocznym, mam prawko, plisss doradzcie cos ;]

Gość to zależy o jaką pracę
starasz...

Gość mlody_20
;]

Gość mlody_20
to bedzie praca w jakiejs drukarni ;> szukaja osob na stanowiska magazynier, monter albo kierowca ;)

Gość mlody_20
nikt nie ma żadnych pomysłów ???

Gość w zaleznosci od oferowanego
stanowiska moga sprawdzac twoje predyspozycje do wykonywania danej pracy, moga ci zrobic jakies testy na kreatywnosc itp. Moga pytac o twoje studia, jak sobie radzisz ze stresem, czy wolisz prace zespolowa, czy indywidualna itp. Generalnie nie masz sie czym stresowac :)

ehhh myslalerm ze skoro tyle ludzi tutaj jest to ktos mi cos doradzi ;( no coz chyba sie mylilem 😠 czesc 🖐️

troche sie wlasnie stresuje :P bo to bedzie moja pierwsza rozmowa o prace i nie wiem za bardzo czego sie spodziewac ;>

Gość zapytają czy byłeś karany
czy w ogóle miałes jakies problemy z prawem, czy jesteś dyspozycyjny (tzn czy masz rodzinę i dzieci np.) czy gdzieś już pracowałeś, jeśli tak to dlaczego już tam nei pracujesz. nigdy nie mów nowemu szefowi źle o byłym pracodawcy, bo to xle o tobie swiadczy. jeśli będa kazali powiedzieć ci cos o sobie, to powiedz, ze jesteś uczciwy i pracowity i lubisz pracę z ludźmi (jeśli to taka praca właśnie) albo, ze szybko się uczysz (jeśli praca wymaga kwalifikacji, których nei masz), ze jesteś kreatywny... wymyślaj, ale nie przesadź powodzenia!

Gość
mlody_20 pytan moze byc bardzo duzo- badz raptem pare, wszstko zalezy od pracodawcy- moga zapytac Cie jak pogodzisz np studia z praca- jak dlugo zamierzasz u nich pracowac? co wiesz o ich firmie? czy kiedys pracowale? na jakich warunkach? poprosza o podanie Twoich slabych stron? zalety wady- jak widzisz swoj plan pracy? czy jestes konfliktowy? jak Cie postrzegaja inni? a moze pasc takze glupie pytanie typu- Twoje ulubione danie?

i jeszcze typowe pytanie o slabe i mocne strony :)