Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celaaa22

jutro bede caly dzien sama w pracy- boje sie, ze sobie nie poradze

Polecane posty

Gość celaaa22

pracuje w weekendy w cukierni.zawsze bylysmy w 2 , jutro bede sama caly dzien:o boje sie, ze sobie nie dam rady, tam jest kupe roboty,nie znam kodow wszystkich do wbijania na kase, nie umiem zrobic pare rzeczy..ehh:(

nie lam sie :) dasz rade, poza tym najwiecej nauczysz sie bedac sama w pracy, bo wszystkie problemy bedziesz rozwiazywac samodzielnie - powodzenia :)

ja bym sie bala ze ak zostane sama to wszamie wszystko co tam jest :O

Gość celaaa22
mam nadzieje, ze jakos dam rade..:O

ashley -> dlatego ja nei moglabym pracowac w cukierni, w lodziarni ani w kawiarni :)

Gość ja tez tez te ztez
moze nie sama ale w m9iejscu gdzie pracuje raz na jakis czas w weekendy - tzn w malej knajpce, umiem kawe, tylko zwykla i capucino , nie umiem late i jakiejs tam jeszcze.. do tego jak jest ruch, ja tylko robie kawe/herbate i zbieram zamowienia, podaje, i jak jest ruh to wkurza mnie ze ludzie czekaja bo szef kuchni jest bardzo powolny, do tego oni czekaja a potem jak im przynosze to co zamowili to na mnie patrza spodelba a nie na niego, za to ze msuieli tyle czekac, na koniec : i caly dzien musze poslugiwac sie angielskim bo pracuje za granica , stresuje mie ta praca, nei zebym miala problemy z jezykiem ale jak jest tak "bizi" to nawet ang mozna zapomniec :/ pocieszam mnie mysl ze tylko raz n jakis czas tam ide, do tego inn pracuja dluzej , gozej, na codzien maja taka prace ( ja na codzien pracuje w calkeim innym miejscu nie zwiazanym z kuchnia i jest spoko :] ) do tegopociesza mnie fakt ze Ty tez sie stresujasz, wiesz o co mi chodzi.. :) zawsze razniej ;) no i kasa dostane przeliczajac ok 370 zlotych za te kilka godzin.. :)

Gość madzi=-098
dasz rade,troche wiary w siebie :)

Gość ja tez tez te ztez
ruch - przepraszam za blad i literowki.. bede jutro myslec o Tobie celaaa22 :) dasz rade!