Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzannnna

JESTEM PIĘKNA!!!!!

Polecane posty

Gość marzannnna
na tym zdjęciu podobna do Twiggy :-)

Gość marzannnna
heheh i kto tu się chwali??? dziwna jesteś Ciii... naprawde wyczuwam kompleksy...

Gość ddf
i co nie jest tak ladna jak lima ale dla mnie ma to cos mr :)

jak to wstydliwa? przed chwilą pisałaś że jesteś piękna i ciekawa a teraz się wstydzisz ??:D nie wstydź się przeciez nikt nie będzie się śmiał przecież jesteś piękna :)inne dziewczyny też pewnie chciały by cię zobaczyć :)

Gość ddf
dobranoc juz naprawde lece👄

ja tez wyczuwam kompleksy u kogoś kto musi na chama wmówić wszystkim że jest piękny :)ktoś kto jest piękny nie musi pisać takich rzeczy :)bo wie że jest piękny to po co ma tak pisac :D

Gość marzannnna
z mamą zdjęć też ni będzie, bo ona jest jeszcze bardziej skromna. z resztą po co mam je wklejać?? nie musisz mnie oceniać, nie o to mi chodziło...

Gość marzannnna
jak będziesz piekna to się dowiesz po co :-P

skromni i wstydliwi nie piszą ..."Ach jaka to ja piękna jestem" :D

ej nie mówi nikomu :D jestem piękna ale nie muszę nikomu tego wmawiać żeby się poczuć fajniejszą niż jestem :D

Gość marzannnna
Ciii... tragedia!! wałkuję to i wałkuję a Ty nic!! no! jestem piekna. szkoda, żebym tego nie wiedziała, skoro mówi mi to mnóstwo osób - znajomych, nieznajomych. sama lustro mam i zgrzeszyłabym, gdybym nie doceniła mojej urody. podobam się sobie. CZy to znaczy że nie moge być skromna??? bo nigdy nikomu chwaliłam się moją urodą. tylko tu - anonimowo na forum moge sobie chlapnąć taki temat, bo akurat miałam ochotę. to znaczy, że co??? że jestewm zapatrzoną w sdiebie chwalipięta??

Gość marzannnna
a komu ja to wmawiam??? czy kaę Ci tak mysleć o mnie?? kurcze, na prawdę... myślisz że gdybym miała kompleksy to w tem dziwaczny sposób dowartościowywałabym się??? wmawiając ludziom że jestem piękna?? komuś kto mnie nie widział?? hehehe na prawdę śmieszna jesteś!!

Gość marzannnna
z resztą nie pisałam nigdzie,że oh i ah! jaka to ja jestem. jestem po prostu ładna, bardzo ładna. ale bez ochów i achów!! zyję z tą przypadłością już jakiś czas i zdążyłam sięprzezwyvzaić :-P ale nigdy nie twierdziąłm że jestem od kogoś lepsza

nie wiem jaka jesteś na co dzień moja droga :) jedynie tu najwidoczniej skromna nie jesteś a ja mogę ocenić jedynie to co widzę tu :) nie mówię że jesteś nie piękna...nie widzę cię a chętnie bym cię zobaczyła ...tylko dziwi mnie takie żeby nie być nie miłą ale zuchwalstwo...mówisz jaka to piękna nie jesteś ale zdjęcia nie pokażesz...:)A ja bym się chciała przekonać czy faktycznie jesteś tak piękna czy tylko próbujesz nam to wmówić by poczuć się tak piękną ...

Gość marzannnna
Ciii... na prawde czas najwyższy zdusić w sobie kompleksy i pogodzić się z faktem,ze sporo jest na świecie pięknych kobiet i niektore z nich czasem zaglądają na kafe. a pisząc mi bądź sobie czy nie bądź sobie ładna faktu tego nie zmienisz i przykro, że Ciebie to boli dobranoc! :-)

Ciii... a mnie ciekawi fakt dlaczego tak sie wczensiej uczepilas tej Limy:>

tak o tej porze mogę być śmieszna :) czemu miałabyś tutaj pisać że jesteś piękna ...a no np. po to żeby w to uwierzyć...nie wiem co siedzi w twojej pięknej główce :) wiem jedynie że denerwuje mnie zbytnia pewność siebie i arogancja którą ty wykazujesz pisząc że jesteś ciekawsza czy piękniejsza w każdym razie niby to lepsza od profesjonalnej naprawdę bardzo pięknej modelki...

a ogolnie to ona bez makijazu to tez taka zwykla dziewucha jest jak wiele na swiecie :P

Ależ mnie to zupełnie nie boli i nie mam kompleksów :D za to ty chyba masz :) i mogę się założyć że jesteś jedną z tych co są średniej urody a są w sobie zakochane po uszy :D

jak pisałam...wkurza mnie jedynie niby to ukryta arogancja :) bo ludzie mi mówią że jestem piękna i ja wiem że jestem piękna i jestem ciekawsza niż tamta czy siamta modelka ale to nie moja wina ...:D

Dobranoc moje drogie panie siedźcie i zachwycajcie się sobą przed lustrami póki wam wzrok jeszcze na siebie patrzeć pozwala amen :D

jaka tam arogancja:o ja tez uwazam ze ja w tej chwili bez makijazu moge sie rownac z Lima bez makijazu....wiec Ciii...to ze ktos uznal ja za najpiekniejsza to jedna a to jak wyglada naturalnie to drugie. uwierz ze gdyby przecietna dziewczyne tak wystylizowac tez bylaby jedna z takich pieknosci...

no ale najpierw tej przeciętnej dziewczynie trzeba by było podciągnąć powieki na czubek głowy żeby miała duże oczy napchać usta jakimś tłuszczem i napchać policzki ...

aha a co do takich ust- no niesty ale sa tacy ktorym sie takowe nie podobaja:P aha i wyczytalam wlasnie ze usta i cycki sobie powiekszyla:P

aj nie mam siły ...zmęczyłam się tym użeraniem z miss piękności :)

wiec Lima jest sztuczna bo tez sobie poprawila urode:o ech..