Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalniemizleeee

czuje sie jak dziecko, a chwilami jak debil....pomocy.

Polecane posty

Gość uppppppppppppppppppppppp
no wlasnie w kwestii kobiecosci to ja sie nie wypowiadam bo kazdy ma chyba inne wyobraznie o tym..... dla mnie np kobiecosc to przede wszystkim wnetrzne, tak samo i meskosc-mezczyzna mesk ito dla mnie inteligenty z poczuciem humoru, wyglad to sprawa drugorzedna. ale jezeli juz jestesmy przy zewnetrznych oznakach to dla jednych kobiecosc, to taki wygladad, jak panie z tego blogu: http://fotkapeel.pinger.pl/ a dla mnie cos takiego: http://www.dredy.info/dready48.JPG

Gość uppppppppppppppppppppppp
... a dla innych jeszcze inny wyglad bedzie uosobieniem kobiecosci.

Gość a ja bym sie brzydzila
dotknac tego, obrzydlistwo.... co masz do dziewczyn tego bloga, ze jakis debil ich tam zamieszcza? to bardzo ladne dziewczyny umieja zadbac o siebie a nie jakis gowno robic na glowie. Moja foteczka tez tam kiedys byla i jestem z tego dumna bo dla mnie kobiecosc i bycie sexy, to wlasnie dlugie tipsy, ciemna cera (moze byc od solarium jak natura nie dala) blond wlsoy kozaczki, mino, bizuteria.....to jest PRAWDZIWA kobiecosc, kazdy facet sie za taka laseczka oglada, a twoj facet to chyba taki sam menel jak ty. Pewnie to przez te studia wam tak odbija ja skonczylam technikum hotelarskie i dobrze mi, a wy po studaich to macie jakies odpaly i na sile szukacie spsoboy by podkreslci ze jestescie inteligentami niby pffff....

heheh, nawet smieszna ta prowokacja powyzej, tylko szkoda, ze obraza dziewczyny po technikach hotelarskich. siostra mojego faceta akurat takie technikum skonczyla, ale to normalna, fajna dziewczyna :)

Gość a ja bym sie brzydzila
zadna prowokacja, juz weszyz podstep, ja napisalam co mi na sercu lezalo i co mysle o tych brudasach zv wyzszych szkol i ich oryginalnosci.

Gość strachy na lachyyy
strach sie bac jak to nie prowokacja..........

Gość super sprwa

Gość super sprawa
zrob dredy, matki nie pytaj, stare baby (soryy ze tak posze) nie maja o tym pojecia!! ja mialam przez 3 lata dredy, te cienkie kasztanowe, ladnie mi w nich bylo, zaden facet mi noc o tym niev powoil ze brzydkie czy cos, do slubu tez w dredach szlam....a texty ze niekobiece vto bzdura! bardzo ladke i zadbane dredy sa sexy, ja nigdy z plcia przeciwna nie mialam problemow, teraz mam 29 lat i juz dredow od roku nie nosze, ale kto wie czy bym swego meza poznala gdyby nie one........dzieki nim sie mna zainteresowal spodobalam mu sie.

Gość studejntka socjo
dla mnie paskudne ale rozumiem ze komus moga odpowiadac, rob i tyle! tak u mnue ludize na roku postepuja,, robisa dredy tatuaze a do domu wracaja na wizyte z faktem dokonanym, jestes starsza ode mnie a sie boisz nie ma czego

17:46 dredy są super a ja odniosę sie do tekstu że dredy są niekobiece. Miałam na roku dziewczynę - długie dredy w dodatku utlenione na platynę, fajnie je spinała- część trochę opadała, wysoka, piękna figura- jak szła korytarzem to jakby korytarz zamierał- absolutnie wszyscy faceci patrzyli na nią zafascynowani nawet wykładowcy do niej podbijali wyglądała zjawiskowo- jasne drobne dredy, ciemna karnacja- nie było faceta który by jej nie podrywał tak więc kto decyduje o tym co jest kobiece? chyba nie pani księżyc ______________________________________________ widziałam kilka takich na zdjęciach w necie i na obrazach, wiem że niektórym chłopakom podobają się, chociaż ja nie rozumiem dlaczego, bo nie mialy powalającej urody a już na pewno nie bardzo kobiecej, tak więc jedynie zauważyłam, że te dredy podkreślały ich dosyć nietypowy wygląd, zatem całokształt był ok ale zafascynować to mógł tylko kogoś mało wybrednego. Takie jest moje zdanie, tę twoją koleżankę zapewne oceniłabym podobnie albo i tak samo.

Gość ciekawe dlaczego
ksiezyc, dlaczego uwazasz ze nalezy kobieca urode oceniac przez pryzmat fryzury?

Gość studejntka socjo
a dla mnie to w ogole dziwne, by oceniac co kobiece co nie. no i czy wszystkie kobiety robia sobie makijaz itd tylko dla facetow? ja myslalam ze przeze wszystkim dla siebie. ale chyba sie mylilam.

Gość gdybym byla twoja matka
tez by powiedziala NIE w takim syfie zyja robaki, takie biale jak arwy much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!