Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waiti

O co moze mu chodzic?

Polecane posty

chcial cie sprawdzic --> jejku, z takim facetem jak Ty to ja bym się bała w przypływie emocji nawt zaproponować jekieś odważniejsze szaleństwo, nie mówiąc już o "czynach" ;) Porażka coś czuję, że u Ciebie wieje nudą, oj wieje ;) Kobiety wyczuwają takich nudnych i "wielce wrażliwych" facetów - przez to gaśnie ich cały zapał i aktywność. A potem facet ma pretensje do całego świata ale może sę jeszcze wyrobisz, bo z tego, co piszesz coś tam się jednak zmenia w tym Twoim podejściu wrzuć na luz, a zobaczysz, że będzie dużo przyjemniej

Gość idz do wróżki

Gość chcial cie sprawdzic
mi zalezy zeby kobieta byla wrazliwa, dobra, z poczuciem humoru, ciepla, czula, inteligentna, z pomyslem, z zasadami, maja odpowiedni pioziom intelektualny, etyczno-moralny, kochajaca itp. jestem rozrywkowy, wyluzowanyi nie jestem nudny itp.lubie dobrze szalenstwo w lozku. ale skoro sam prowadze sie dobrze (tak uwazam) to czemu mam tego nie wymagac od kobiet i wiazac sie z jakas pania po przejsciach, co juz swoje nagrzeszyla?

Gość zzzzzzuuu
do chcial cie sprawdzic... moge sie zalozyc ze jestes prawiczkiem i w zadnym zwiazku z zadna kobieta nigdy nie byles zgadlam?

pudlo. mialem 3 partnerki

Aha, czyli Ty bzykasz panienki, ale Twoja kobita ma byc porządna, tak??? Co za hipokryzja:D:D:D Jednak idę sprzątać:D

mialem 3 partnerki z milosci, w zwiazkach

Gość zzzzzzuuu
bo na to mi wyglada... albo moze jestes kobieta ktora jest az do przesady porzadna cnotka ktora mysli ze dla facetow wlasnie to jest najwazniejsz

i zadnego dziewictwa nie wymagam od kobiet, ale ma byc porzadna, bo sam jestem porzadny

Gość mizanie nago podpada
dla mnie przeszlosc seksualna kobiety, jej podejscie do seksualnosci jest bardzo wazna. nieodpowiednia przeszlosc jest mi w stanie obrzydzic nawet idealna dla mnie kobiete pod wszystkimi innymi wzgledami

Gość zzzzzzuuu
sama od 4 lat jestem w zwiazku i tak sie sklada ze on jest moim jedynym meszczyzna, bo poprostu tak wyszlo duzo z nim rozmawiam i wiem ze nie to jest najwazniejsze dobrze ze nie wszyscy mysla tak jak ty porzadny prawiczku

dokladnie. przeszlosc jest wazna. ale ja nie chce dziewicy, chce dziewczyny co np. tez miala 3 partnerow, bo taka do mnie najlepiej pasuje

nie jestem zadnym prawiczkiem. no dobra, moze samo dziewictwo nie jest wazne i jednego bylego czy moze nawe dwoch ten twoj facet by zaakceptowal, ale nie 10 partnerow i przygody. napewno by nie chcial takiej co sie puszczala

"nie jestem nudny itp.lubie dobrze szalenstwo w lozku." czyli co, z Tobą to kobieta może szaleć, ale jak sie rozstaniecie, to inny Twojego pokroju ją skreśli, bo powie, że jest niemoralna, bo wyprawiała cuda niewidy z Tobą? I uważasz, że to jest obiektywne i rozsądne podejście do sprawy? I nie mów mi tutaj o miłości, bo miłość to duże słowo, i to, że Tobie się wydaje po miesiącu, dwóch czy trzech, że to była miłość (bo tak mysleć jest Ci wygodnie), jeszcze nie znaczy, że w istocie nią była. No chyba że czekasz z seksem bardzo długo - rok, dwa, to się zgodzę, że te kilka partnerek mogło być z miłości, a nie fascynacji czy zauroczenia

Gość zzzzzzuuu
a pardon skora miales az 3 prtnerki to moze wcale nie jestes taki porzadny a jak twoja psychika poradzila sobie z tym faktem no wiesz co tak sie zbrukac az 3 razy . no napewno ja tez bym cie nie chciala

no z pol roku przynajmniej raczej czekalem. czy to takie dziwne, ze nie chcialbym dziewczyny, ktora sie puszczala albo byla prostytutka?

dla mnie zbrukaniem jest tylko puszczanie sie, czyli taki seks inny niz w zwiazku, z milosci

A jak ustalasz ilość partnerów u kobiety?? Sadzasz ją na krześle, światło w oczy i przesłuchujesz?:P I kiedy sie o to pytasz? Na pierwszej randce? I one wszystkie tak pokornie referują ilu facetów i co robiły w łozku z nimi??? O_O Toż to patologia.

nie. ale z czasem dochodzi do rozmow o przeszlosci seksualnej. z niektorymi moimi kobietami bylem wczesniej dosc dlugo na stopie przyjacielskiej i wiedzialem o ich przeszlosci. moze dlatego sobie je upatrzylem, bo wydawaly mi sie pewnymi kandydatkami, gdyz znalem ich przeszlosc:)

Gość zzzzzzuuu
i wiesz co jeszcze ci powiem ze u mnie to jest tak ja jestem i bylam jak dotad tylko z jednym meszczyzna a mam 26 lat, a moj chlopak sam nawet nie wie ile mial lasek przede mna ja o tym doskonale wiem od niego ,ale jego przeszlosc nie za bardzo mnie interesuje. poprostu jestem z nim i tylko to sie liczy to co jest teraz i jak jest . i wcale mi nie przeszkadza ze mial duzo dziewczyn przede mna ,a nawet wrecz przeciwnie ciesze sie bo z nim to naprawde moge szalec w lozku. znasz takie powiedzenie trening czyni mistrzem? moze i ty powinienes sprobowac co ty na to?

ale u facetow jest troszke inaczej. facet nigdy nie lubi miec mniejszej przeszlosci seksualnej od swojej kobiety. czyli co? powinieniem sprobowac miec wiele kobiet, zeby przyszlej wybrance zapewnic szalenstwo?

bylbym w stanie akceptowac bujna przeszlosc u kobiety, pod warunkiem, ze sam bym taka mial

chcial cie sprawdzic ---> zawsze mierzysz wszystkich swoją miarą??? Straszne :O

Gość zzzzzzuuu
kazdy jest inny i kazdy ma jakies swoje wymagania. a do autorki tego topiku moge powiedziec tylko tyle ze skoro on cie tak zalatwil to odbij pileczke i powiedz tez tak do niego ze jeste troche rozczarowana i zawiedziona jego postepowaniem, ze skoro tak szybko pobzykal sie z toba to rownie dobrze moze tak szybko pobzykac inna laske. Mozesz mu tez powiedziec ze myslalas ze jest inny i dodac jeszcze ze np. chcialas go sprawdzic czy ulegnie czy nie

nie mierze. wiec nie przesadzaj klaudka

po prostu nie lubie kobiet, ktorych przeszlosc seksualna mi nie pasuje. wy kobiety tego nie zrozumiecie u facetow, bo nie patrzycie tak na nasza przeszlosc jak my na wasza

Gość up_up_up

Gość upupupup