Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

Natasza Urbańska- jaki stosuje samoopalacz?? Informacje o samoopalaczach

Polecane posty

Mam pytanie kiedyś był w gazecie wywiad z N.U. i ona tam napisała, że stosuje jakiś samoopalacz. Bardzo mi się podoba efekt. Niestety gdzieś mi się zapodziała ta gazetka:( to już było dosyć dawno temu... Jeżeli nikt sobie nie przypomni to proponuję, żebyśmy się podzieliły informacjami na temat samoopalaczy. Używałam Dove i L\'oreala, ale wszyskie pozostawiają pomarańczowe, nieciekawe ślady. Wracając do tego wywiadu, to ona tam pisała jeszcze, że często stosuje maseczkę na włosy, przeciwko wpływowi słońca i nieczęsto używa prostownicy:):) Dziękuje za pomoc.

Niewiele wiem o Nataszce.Ale jesli chodzi o samoopalacze ,a Tobie raczej te balsamy brązujące-nie uzywam. Robia sie slady i zacieki,fuj.;) Ja dodaje zwyklego samoopalacza do balsamu do ciała.Efekt jest o niebo lepszy.;)

Gość Lejla21
Natasza Urbańska używa samoopalacza marki Shiseido do ciała i twarzy w żelu .Mówiła o tym w wywiadzie do jednej z gazet.

Gość widze że mnóstwo
dziewczyn chce być orginalną Lejlą22.Niestety autorka tpoku o cudownej przemianie jest tylko jedna .Nieżle pojechaliscie po niej i nie wchodzi juz na topik a ja nie mam jej fantastycznych przepisów bo tylko dwa zdążyła podać.Cóż dziewczyna mądrze pisała i na dietetyce też się znała a że się chwaliła to cóż...Figure ma ładną więc ma prawo.

Gość no ale tu jest Lejla21 a
tamta to była Lejla22

Gość no ale tu jest Lejla21 a
aha i o co chodzi?Kto po kim pojechał bo nie jestem w temacie:O