Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eurydyykkka

Bardzo mnie podnieca gdy ogladam porody

Polecane posty

Gość Eurydyykkka

Jestem kobieta Mam 22 lata Kiedys gdy pierwszy raz obejzalam porod to mnie to obrzydzilo Natomiast od niedawna gdy ogladam porody to bardzo mnie to podnieca Nie moge sie doczekac kiedy ja bed rodzila Bede czula tyen cudowny bol Moja pochwa bedzie maksymalnie rozwarta Nie wiem czy to jest normalne ale doslownie mokro mi sie robi jak ogladam porod

Gość ja stawiam
o jezuuuuuuuuuuu:D

Gość Eurydyykkka
póki co onanizuję się arbuzem 🖐️

Gość Eurydyykkka
w moich skrytych marzeniach pragnę pomieścić w moim anusie kadłub airbusa A380 :)

Gość Eurydyykkka
Uciekaj z tad podszywie:D Wiem ze to jest dziwne ale ja tak mam od niedawna Natomiast ostatnio bardzo mnie podnieca porod i wyobrazam soebie siebie jak rodze Wiem ze ten rodzaj bolu moglby byc bardzo przyjemny

Gość Eurydyykkka
podobne myśli mam odnośnie zagłębiającego się między moimi pośladkami składu superszybkiego pociągu TGV :)

Gość saasas
Glupia jestes jak zaczniesz rodzic to uwierz ze nie bedzie to podniecajace Bedziesz miala ochote umrzec

Gość Eurydyykkka
Dlaczego wysylacie mnie do psychiatry Ja nie czuje podniecenia dlatego ze te kobiety cierpia tylko dlatego ze sama chcialabym tak cierpiec i jest to dla mnie bardzo podniecajace choc sama wiem ze to dziwne ale nic nie poradze na to ze tak mam. Mysle ze to bylby najcudowniejszy bol jaki mozna przezyc

Gość ja stawiam
kobieto z toba nie do konca jest ten teges jednak:o

Gość Eurydyykkka
Gdy tylko pomysle ze przez moja pochwe mogloby przechodzic dziecko to doslownie leje sie ze mnie i czuje ogromne podnieceni Pochwa jest wtedy rozwarta do maksimum Na dodatek w takich bolach mozn alezec pare godzin To mnie bardziej podnieca niz najostrzejszy seks

Gość Eurydyykkka
Czy nikogo tutaj nie podnieca porod? Przeciez to najcudowniejsza chwila i bol w zyciu kobiety

Gość Eurydyykkka
Wlasnie zaliczylam sesje , ale niestesty ferii nie bede miala Dziwi mnie to ze jak ktos ma odmienne poglady i podniecaja go inne rzeczy niz wiekszosc to od razu wysylany jest do psychiatry. Zero tolerancji

Gość Eurydyykkka
Marze o tym zeby ogromne dziecko przechodzilo przez moja waska pochwe Chce czuc ten rozpierajacy mnie bol ohhhhh Bol bedzie ogromny nie bede mogla go wytrzymac im wiekszy bol wieksze podniecenie i wreszcie orgazm i rozciecie pochwy Nie moge sie doczekac porodu

Gość skitles
Temat stary strasznie, ale jesli to przeczytasz to daj do siebie jakis kontakt;) Jest tu ktos zafascynowany taka tematyka?

Gość BiancaNeri
shefakelabor@wp.pl

Gość gość
Ludzie maja racje ze Ci do psychiatry wysylaja. Ja dziewczyno rodzilam 36 godz jak zaczal juz synek wychodzic ja myslalam ze umre. A Ciebie to podnieca? Jebnieta zdrowo jestes

Gość gość
Drogie dziewczyny, zapraszam do kontaktu: hardlabor7@gmail.com Dodam ze to nie ma nic wspolnego z dziecmi, zeby sobie ktos jakis czegos dziwnego nie ubzdural. Maciek

Gość gość
hej, mnie tez to podnieca, odezwe sie do tych co podaly swoje maile,jak ktos ma podobnie to zapraszam dorozmowy: miedzywierszami22@gmail.com chetnie obagadm z kims ten fetysz, kocham wypobrazac sobie ze rodzelub ze inne kobiety rodza. a ta pani co rodzila 36 h i narzeka na nas to niech sobie uswiadomi ze miala az 36h na przezycie najwspanialszych orgazmow;p oczywiscie zartuje:)

Gość gość
trochę przesadzacie to nie jest normalne ale też chce rodzic bo ten ból jest podniecający a nie to że dziecko idzie takie myślenie już jest chore

Gość gość
też mnie to podnieca absolutnie nigdy nie chcę mieć dzieci, ale podniecają mnie zabawy, rozciąganie pochwy i oglądanie takich filmów i to od wielu, wielu lat nie ma w tym nic chorego - każdego podnieca coś innego, dla mnie za to chorym jest posiadanie dzieci, bo urodzić naprawdę nigdy w życiu bym nie chciała

Gość gość
Jestem mężczyzną z fetyszem medycznym i co się z tym wiąże podnieca mnie też widok rodzącej kobiety, mam też fetysz stóp. Osoby zainteresowane tematem proszę o kontakt: arched@poczta.fm

Gość gość
Proszę o kontakt kobiety zainteresowane tematem: stomil@interia.pl