Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana_zdruzgotana

OSZUKANA ZAŁAMANA

Polecane posty

Tylko leży na kanapie i kiwa na mnie zachęcająco wzwiedzionym penisem. Nie wiem, o co może mu chodzić. Minę ma tajemniczą a z oczu nic sensownego wyczytać nie mogę gdyż założył przeciwsłoneczne okulary i przykleił sobie nos klowna:O

Nie podszywaj sie!

Gość mmmm.......
Jak to czytam, to przypomniała mi się historia, która przydażyła się ostatnio mojej kumpeli ---> w dużym skrócie wszystko było zajebiscie przez dwa lata, nawet rozmowy o ślubie były, aż ona przypadkiem znalazła u niego w telefonie smsy od byłej jego laski. Nie zrobiła afery ale podeszła go tak, że sam się przyznał że była do niego pisze. Twierdził, że on ma ja głęboko w d.. więc ona mu uwierzyła i dalej było ok. Niedawno wyjechał na m-ąc do pracy za granicę i przestał się odzywać. Tak zupełnie. Po prostu. Kumpela szalała. Aż w końcu jasnie pan postanowił zadzwonić, żeby powiedzieć jej ze to już koniec bo on jej nie kocha. Ona załamana. Załamała się jeszcze bardziej, jak się dowiedziała od jego kumpla, że on za granicą nie jest sam tylko... ze swoją byłą dziewuchą. A pare dni temu dowiedziała się jeszcze, że ta małpa jest w ciązy. a wszystko było zajebiście... nic nie wskazywało na to, że koleś odpali jej taki numer. Lepiej że dowiedziałaś się o tym wcześniej, niż jakbyscie mieli już zaliczki na ślub powpłacane....

Gość mmmm.......
oczywiście koleżanka była załamana ale czas leczy rany i po miesiącu już funkcjonuje normalnie (pewnie w środku dalej jest przybita ale sama stwierdziła, że myślała ze gorzej to zniesie) najgorsze nie było to, że on ją zostawił, ale sposób w jaki to zrobił. Trzeba pamiętać o tym, że nikt nie rodzi się przynależny do jednej osoby :) czas poszukać nowego chłopa. Olej tego chama i kłamcę.

Matko, ludzie sa strasznie! Jak tak mozna. Nie szanuja "ukochanycyh" osob tylko robia jak im wygodnie. Skandal normalnie! Musze go olac - juz sie do tego nastawiam psychicznie!

Gość Gajowy bez głowy
Może ze mną się umówisz :) ?

Panie gajowy bez głowy, nie w glowie mi teraz randki !

Gość Gajowy bez głowy
Masz doła, a na doła najlepszy jest seks :)

Widzisz przez sex rozpadl mi sie zwiazek! Nie skorzystam, niemniej jednak dziekuje za propozycje ;)

Gość rannnyyyyyyyyyyy
naprawde zostaw go, nie warto marnowac zycia. Znajdziesz kogos kto potrafi kochac jak ty, kazdy ma swoja druga polowke!

gajowy ma racje,nie żałuj sobie "pocieszyciel" w Twoim przypadku to jedyne rozsądne wyjście na skolatane nerwy a jak okaze sie dobry to taki niespodziewany "odlot" będziesz milo wspomonac :)

Dzisiaj nastapilo u mnie totalne zalamanie, caly dzien placze! Wiem, ze to lepiej, ze teraz, ze okazal sie dupkiem. Ale to tak bardzo boli. Serce mi pęka.

Gość gość
Popęka i przestanie....wierz mi, nikt nie umarł od tego....a tu mamy do czynienia z dodatkowym optymistycznym akcentem - mianowicie to, że teraz boli wyjdzie Ci tylko na dobre.

Gość gość
Odzywał sie w ogole do Ciebie?Kurde...nie rycz...bedziesz miała zmarchy pod oczami przez jakiegoś nieodpowiedzialnego jeebake:oWarto?

Wlasnie nie odezwal sie w ogole. Ale ja wiem jaka on ma taktyke, znam go troche. Powie mi, ze sie nie odzywal bo go obrazam swoimi podejrzeniami, ze on tylko dla jaj, a ja sie wkrecilam. ZE nie bedzie tolerowal takich akcji itp. itd.

Gość gość
Na jakim to było portalu, możesz napisać?

znajomi.interia

Gość gość
A ma tam fotki, czy tylko konto?I druga sprawa......wiadomości sie wysyła na email, ktory jest podany przy profilu, czy bezposrednio przez strone? Chodzi mi o to, czy wystarczy że sprawdził skrzynke pocztową, żeby przeczytać tą wiadomość od Ciebie - niby studentki z UK, czy też musiał wejść na stronke z e swoim profilem, zalogowac sie i sprawdzic wiadomosci.....

Gość gość
Ale coś tu widze, że chyba wszystko idzie przez stronke...znaczy sie musi na bieżąco na nia wchodzić, żeby odbierać wiadomosci...czyli odpada raczej możliwość, że to stare konto, na ktore nie zagląda od wieków i nie daj sie nabrać na tłumaczenie, że zajrzał przypadkiem po latach:o:o

To jest tak, ze moze odbierac wiadomosci z tej stronki na swoim mailu - ale ma to skonfigurowane z mailem stworzonym tylko chyba do tego celu - bo nigdy nie wiedzialam, ze takiego ma. Nie ma fotki, ma tylko anons - ale jednak odpisal, wiec chyba jest zainteresowany, wchodzi tam i jest aktywny.

Gość gość
Niewiadomo. Na onecie np. mam tak, ze loguje sie na jedno konto i moge przeglądac jednocześnie maile z moich paru innych kont na onecie...wystarczy że przełącze sie jednym kliknieciem i już jestem na moim innym emailu.Ja po prostu jestem dociekliwa. Da sie jakos sprawdzic, od kiedy ma to konto? Na pewno sie da, musiałabys wejść w jego profil, powinien Ci dac hasło do niego, jesli afktycznie nie ma nic do ukrycia.

Gość gość
Ostatnie pytanie. A na tej stronie jest może data ostatniego logowania? Jak znalazłas ten jego profil, to wynikało keidy sie ostatnio logował? Takie cos jest np. na fotka.pl.....

On wchodzi na swojego maila - i ma tam wiadomosc - z portalu znajomi.interia ktos wyslal do Ciebie wiadomosc - jesli chcesz ja przeczytac to kliknij tutaj - i jest odnosnik. on w to wchodzi - musi sie zalogowac na konta na interia.znajomi i odczytuje na tym koncie. Zeby odpisac mi jako studentce z uk musial wejsc wmoja wiadomosc i dac odpowiedz.

logowal sie 4 dni po tym jak wyslalam mu tego maila - w ten dzien, w ktorym odpisal. calkiem niedawno. Profil ma od 4 lat - 2 lata wczesniej kiedy mnie poznal - ale niestety byl wtedy juz 3 lata z dziewczyna, z ktora spedzil ostatecznie 5 lat. Wiec reasumujac zdradzal ja przez 2 lata!

Gość asdfghjwert
dawaj tu adres do jego profila i się pozabawiamy z nim, pokręcimy, napalimy go i wystawimy do wiatru, co za facet wredny i oszust

Gość gość
Ok, ale czy jak znalazłaś jego profil to data logowania była jakas współczesna, czy np. sprzed 2 lat, czy nie zwróciłas uwagi?Moj facet miał 2 konta na randkach i na fotce, jak zaczelismy byc razem, zwyczajnie zapomniał że je ma bo tak dawno nie uzywał....jak je znalazłam i zrobiłam awanti od razu skasował....ale tam sprawa była jasna - widac było po datach, że nie logował sie od długiego czasu.

Gość gość
Strasznie mi przykro, ale cos tu widze że logicznie rozumując nie ma dla niego usprawiedliwienia.....:o:o:oTylko tyle, że zdjęcia nie miał, a przecież takie zdjecie drastycznie zwieksza szanse na wyrwanie jakiegoś lachona na bzykansko....

data logowania byla jak najbardziej aktualna. z tego miesiaca.