Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia misia kisia misia

poznalam faceta, jest cudowny wrecz idealny, ale ma malego penisa

Polecane posty

uklada nam sie cudownie jest namietny czuly kochany i wierny ale niestety jego mankamentem jest jego... 12 centymetrowy penis ( we wzwodzie ). ani razu nie doszlam, mowilam mu to bo jestem szczera. jestesmy przygnebieni - co robic ?

co zrobić? zadać sobie jedno jedyne zayebiście ważne pytanie... co jest dla ciebie w życiu ważne p.s. w końcu te 12 cm to nie tak strasznie mało. są gorsze przypadki. wyćwiczycie odpowiednie pozycje i powinno być ok

Gość gość
Przecież kobieta moze dojść od grzebania palcem. Czy Twoim zdaniem palec ma wiecej niz 12 cm? Jesli nie jestes pewna odpowiedzi - idz po linijkę;)

ale ja nie mogę dojść wogóle... wcześniej miałam 2 partnerów, jeden miał 17 cm i myślałam, że to mało bo poprzedni miał 23 a ten ma 12 :-( uwielbiam sex i nie wiem co robić:-( frustrujace jest brak orgazmu

Gość możee
niech Ci wiadro wkłada jednocześnie:O

Gość gość
No zaraz...a z tamtymi dochodziłaś?

ee no sorry :o skoro uważałaś, że 17 cm to mało to chyba raczej z tobą jest coś nie tak a nie z nim :o

z tamtymi dochodziłam a teraz nie mogę dojść meaa - dlaczego ze mną jest coś nie tak ? moj pierwszy facet miał 23, pozniejszy 17 to wydal mi sie maly, ale dochodzilam, a teraz nie :-(

się rozepchałaś :P a tak na poważnie, pozdro ma rację... ja kwiczę przez jednego paluszka mojego faceta :o

Gość gość
Musisz sie przyzwyczaić do mniejszych gabarytów....a jak nie d arady, to znaczy że faktycznie Cie tamte wieksze rozepchały.

rozepchałam ? jak mozesz tak o mnie mowic jak mozna sie rozepchac byle 17 cm penisem, bo z 23 cm mialam raptem chyba 5 czy 6 stosunkow, bo gosc okazal sie draniem

wybacz ale w tej chwili piszesz jak gimnazjalistka, wiec pozwól, że się oddalę :o

Gość gbdgbdb
jeżeli jest chemia między wami, on cię podnieca oraz ma fantazję i dobre chęci to może jakaś proteza (wibrator, doldo czy co tam) rozwiązałaby problem?

Gość ciekawe ile ty meeaaaa
masz lat??? pewnie 20 i nie wiecej :((( ??

mam 19 ale cxzy to wazne ?

Gość 19 lat i juz 3 partner
:( o boze, jak sie te dziewczyny teraz nie szanuja :( taki mlody wiek i juz tylu partnerow :( puszczalstwo :(

do pomarańczy --> mam troche więcej niż 20 lat i od 8 lat sypiam z tym samym facetem, być może dzięki temu nie mam problemów z orgazmami

Gość ciekawe ile ty meeaaaa
z tymi orgazmami pewnie cos krecisz. kazda tak gada, ze ma orgazmy. jesli to twoj pierwszy partner to napewno nie masz orgazmow, bo kobieta z pierwszym partnerem nigdy nie bedzie miala orgazmow

Gość gość
'Byle 17 cm penis'......od dzisiaj będę tak wkurzała mojego chłopaka:D:D Dobry tekst:D🖐️

kisia misia jesteś niestety smarkatą pindą, nierozbudzoną seksualnie, miałaś kochanków o umiejętnościach duup wołowych i pozostałaś nadal przedziurawioną dziewicą a nie kobietą. Doświadczona kobieta przy wyćwiczonych mieśniach Kegla potrafi nawet 10cm penisem miec mega orgazm, taka kłoda jak ty leży i czeka aż jej chłopak zrobi dobrze. Orgazmu trzeba sie nauczyć i być kobietą a nie opowiadwć że ma małego , jest oswrotnie mały to jest ale twój rozumek

Gość 23-17-12
To teraz czas na 7. Lepiej przy tym z 12. pozostań, bo los się z Tobą dziewczyno okrutnie obchodzi.

23-17-12 Hahahahah :D:D:D Soryy, mam chore poczucie humoru , wiem :P Powinnam chyba infe studiowac albo co :D Pozdro wszytkim :P

Gość studenciak
mój palec ma 7cm

Gość diva 23
rozumiem cię, ja też nie lubie małych fiutów, min. 20 cm...takie guwno 17 cm to imitacja faceta.

Gość mały to same problemy
Niedługo będą kłamliwie pisać, że 5 cm wystarczy. Dla mnie 12 cm to też by było za mało. Zresztą każda kobieta rodzi kiedyś dzieci. Ja chcę mieć co najmniej trójkę i wiem, że bezpieczniejszy jest facet z większym penisem. Ci z małymi chcą potem wpychać w odbyt, bo wszędzie im za luźno. A jeszcze będą zrzucać za to winę na kobietę, że jest za luźna. Nie mam zamiaru brać na siebie takich problemów i dać się zakompleksiać. Mój mąż ma 18 cm i jestem bardzo zadowolona. Większy penis nie oznacza braku umiejętności co tu kłamliwie sugerujecie. Sami widzicie, że tej dziewczyny nie powaliły umiejętności tego 12-centymetrowca Teksty o lepszej technice małych możecie sobie wsadzić, bo nigdzie nie jest udowodnione, że faceci z małym penisem to dobrzy kochankowie. Właśnie przeciwnie. Nie chcą porządnie wyruchać cipki tylko patrzą żeby pchać tam gdzie im jest dobrze, a potrzeby kobiety na dalszy plan.

Gość mały to same problemy
"Doświadczona kobieta przy wyćwiczonych mieśniach Kegla" Typowy przykład zrzucania winy na kobietę. Mimo, że miała z wcześniejszymi partnerami orgazmy, a z tym nie ma to oczywiście należy założyć, że problem jest w niej...