Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec

MOJA CÓRKA 13 LETNIA CHCE SOBIE ZROBIC BOBA TAKIEGO JAK MA NP. RIHANNA.

Polecane posty

Gość co o tym myslec
wiecie, jednak pozwole. Daliscie mi do myslenia,w sumie to czemu nie.

Pewnie, że zabranianie nie ma sensu, ale zawsze jest sens w wytłumaczeniu, że coś się kiepsko sprawdzi. ZAwsze również można podsunąć inne rozwiązanie. Uważam, że doskonałym rozwizaniem jest spytanie o radę dobrej fryzjerki. Wtedy córka będzie wiedziała, że to nie kwestia zakazu. Jeżeki fryzjer zaproponuje jakąś ciekawą fryzurę, to na pewno będzie zadowolona.

Gość pozwol
Zosia Samosia 25--> w dzisiejszych czasach 13 latka będzie umiała ułożyć sobie fryzure -bez przesady :D ta fryzura i tak jest łagodna :P A czy zostawi pokręcone, czy je wyprostuje będzie wyglądac dobrze. A żeby nie było baranka wystarczy dobra odżywka :)

co o tym myśleć---> tylko nad tym zdjęciem rihanny w kręconych włosach pracował sztab stylistów żeby tak wyglądały...zobacz każdy lok ma zaznaczony...twoja córka tak nie będzie wyglądać...bez stylizacji będzie wyglądać jak kopernik...

Gość co o tym myslec
Pojde z nia jakos na tygodniu do fryzjera lub w nastepny weekend, i pozwole jej zrobić tę fryzure :) w sumie sama sobie układa włosy i dobrze wygląda, ma lokówkę i karbownice ( która sie nie sprawdza bo sama jej używalam;p) powiem wam jak wyszło. :)

Nie wątpię, że nie będzie potrafiła. POzwól -->> Inaczej ścina się włosy kręcone, aby nosić na nich boba "kręconego" , a inaczej by był porstu. WIększośc włosów kręconych lub z tendencją do falowania nie można nie prostować, bo wygląda to źle przy takiej fryzurze, zwłąszcza, jeśli włosy nie są baaardzo gęste i są mocno pocieniowane.

co o tym myslec - super decyzja. Córka na pewno ją doceni :) A jeżeli jednak wybierze boba i jej się nei spodoba, to następnymrazem posłucha Twych rad :)

Gość przesadzasz kobieto
oszalałaś chyba. Przecież ta fryzura jest zwyczajna. Nie myl pieprzenia, tipsów, makijażu ze zwyczajną fryzurą.

Gość jest już na tyle duża
że sama może wybrać sobie rodzaj fryzury (zwłaszcza, że to nie jest fryzura ekstremalna typu ogolenie na zero, irokez czy różowe dready), ale jednocześnie jest na tyle mała, by w tej fryzurze nadal wyglądać jak dziecko. niech strzyże. :) mnie mama obcięła na pazia jak chodziłam do czwartej klasy. wspominam to raczej jak jeden z dziecięcych koszmarów. jednak jeśli się dziecku to podoba, to czemu nie. ;)

Gość help her help her
up up

Gość już ci pomogliśmy
więc nie podnoś topiku.

Gość juz koniec
a ja słyszalam ze rihanna ma naprawde kręcone włosy,

Gość co o tym myslec
i poszłam z nią do fryzjera, i okazało sie ze ma za krótkie włosy z przodu zeby to wyszlo, bo ona nie chciała tak krótko scinac, to scieła jej do ramion, wycieniowała i córce i mnie sie bardzo podoba, wyglada swietnie,a jak jej wlosy podrosną to pójdziemy :)

Gość misiula
up up help her now

Gość GDHSJ
ja bym sie zastanowiła czy ma na tyle ładna twarz i szyje-nie kazdemu cos takiego pasuje,ktos kto jest idealnie piekny tak,ale przecietny -bedzie go szpecic

Gość Monika 00
Trochę za bardzo się tym przejmujesz ;) Tak jak wypowiadały się inne osoby potwierdzam że trudno jest ją utrzymać w ładzie (wiem sam miałam taką fryzurę). Nie widzę w niej nic złego, mojej 12 letniej córce fryzjer sam zaproponował takie uczesanie i ja się zgodziłam. Najpierw z nią porozmawiaj czy na pewno będzie chciała ją układać,męczyć się i ją prostować. Z poważaniem Monika