Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec

MOJA CÓRKA 13 LETNIA CHCE SOBIE ZROBIC BOBA TAKIEGO JAK MA NP. RIHANNA.

Polecane posty

Gość co o tym myslec

pozwolic? czy ta fryzura nie jest dla starszych dziewczyn,kobiet? nie wiem co o tym myslec.

Gość przesadzasz kobieto
a cóż jest złego w tej fryzurze ? Naprawde niektórzy to już nie wiedzą czego sie czepiać. Wszędzie węszą zło.

Gość co to jest bob
?

Gość pozwol
zreszta ma 13 lat -fryzury moize wybierac sobei sama

Gość do przesadzasz kobieto
tak to jeszcze pozwolmy sie gowniarzom bzykac, nosic tipsy, makijaze ...i tak powstaja pozniej pusteidiotki ;p

Gość uppppppppppppppppppppppp
w sumie to mnie to nie dziwi ze matka sie zastanawia....ja mam 22 salta i matka sie burzy na dredy ;) jestem zdania ze rodzice sa zbyt przewrazliwieni i jak juz napisal ktos wszedzie wesza zlo. Jak corka ma odpowiednie wlsoy i owal twarzy do takiej fryzury to czemu nie? Nie bardzo rozumiem......

Jezeli ma proste włosy, to czemu nie?? Jeżeli natomiast się okaże, że musiałaby je prostować, to szkoda włosów tak młodej dziewczyny... Przejdz się z nia do fryzjera, niech doradzi.

moim zdaniem jest to fryzurka dla trochę starszej dziewczyny...13-latka to jeszcze dziecko a ta fryzura ją postarzy...no i wymaga codziennego układania żeby dobrze wyglądała..

wyraz zgodę ale zaznacz ze zadnego farbowania trwalej i zadnych udziwnien. ja scinalam wlosy jak chcialam jak mialam 10 lat.. ja decydowalam czy warkocz czy kitka czy rozpuszczone czy dlugie czy krotkie. pierwszy raz zafarbowalam wlosy w wieku 16 lat i to szamponem ktory praktycznie nic nie chwycila:O... noo ale 13 to za malo.

Gość co o tym myslec
ona mówiła ze zrobi sobie tak cytuje: z przodu dłuzsze z tyłu krótsze, i do ramion. cos takiego. A włosy ma kręcone, wiem ze juz niejest dzieckiem ale ma kręcone włosy i się zastanawiam.

do boba to muszą być proste włosy...z kęconych nie będzie to fajnie wyglądało...będzie musiała rozprostowywać włosy...

Bobi przy ręconych włosach wiąże się z masa kasy na kosmetyki prostujące, prostownicą i zniszczonymi włosami. Na pewno udałoby się zrobić coś a la bob z włosów kręconych, ale to tylko u dobrej fryzjerki. Moim zdaniem bob prosty to za dużo jak na włosy 13letniej dziewczynki.

Gość co o tym myslec
dziekuje, własnie jej to odradzam ale ona sie nie chce przekonac. Macie jakies fryzurki własnie dla 13 latki, jakies fajne ?

Gość ja miałam tak obcięte włosy
jak miałam jakieś 7 lat, potem 12, 13, az do 15 roku życia, kiedy je zapuszczałam i teraz mam długie. Ludzie!:O Co to znaczy, że fryzura jest dla starszej osoby?:O może "baranek" plus wiśniowa farba jest dla emerytek, ale samo obcięcie włosów to żadna fryzura i może sobie je obciąć każdy. Strasznie się czepiacie:O Jak można dziecku nie pozwolić sobie obciąć włosów, bo taką samą fryzurę ma jakaś Rihana?:O Macie nierówno pod sufitem.

Najlpiej będzie przejść się z nią do fryzjerki, która obejrzy włosy i doradzi ciekawą i co najważniejsze prostą fryzurę, której nie trzeba będzie poświęcać godziny na ułożenie :) Z kręconymi wlosami tylko do dobrego fryzjera! :)

Gość co o tym myslec
ja miałam tak obcięte włosy -> dałam przykład ze tak ma rihanna. zebyscie wiedzieli o co chodzi.

do ja miałam.... -> Chodzi o to, że pewne fryzury wymagają sporych nakładów czasowych przy ukłądaniu i sporej inwestycji w sprzęt i kosmetyki. Samo ścięcie na boba bez odpowiedniego ułożenia włosów daje efekt chopina, albo kopernika :O

pozwól ->> jeżeli ci się wydaje, że nad tą wersją nie trzeba pracowac, to nie miałas nigdy boba :D Góra włosów jest wyprostowana :P

Gość co o tym myslec
pozwol -> w sumie to przy kręconych to równiez ładnie wygląda, wiec zaczynam sie wahac. bo przed chwila byłam na nie. chyba jednak pozwole.

Gość ja miałam tak obcięte włosy
Dobra, ale Rihana jest tutaj przylizana i ufryzowana:O Jeżeli ma kręcone, to kup jej dobrą odżywkę do kręconych włosów, profesjonalną ale tańszą, np. Matrix (kosztuje ok. 30zł) i niech sobie wycieniuje włosy odwrotnie- tzn. od dłuższych z tyłu do krótszych, na całej długości. Tylko zrób to u dobrego fryzjera, który umie obcinac kręcone włosy. Sama mam kręcone i jak zaczęły mi się kręcić, to zapuściłam włosy, bo krótkie ciężko się układały, trzeba je prostować przynamniej z przodu.

Gość Ola1111111111
nie widze sensu w zakazywaniu robienia tego co dziecko chce. Moi rodzice niczego mi nie zabraniaja. Zrobilam sobie kolczyk w jezyku, ale wyjelam, w uszach tez wyjmowalam, wlosy ścinalam, farbowalam golilam. I bylam szczesliwa. Zakazy tylko powoduja zlosc i frustracje. Albo to zrobi za twoimi plecami, albo bedzie je przykro bo nie mogla spelnic jednego ze swoich marzen. A z drugiej strony czemu miala bys jej zabraniac? Czy to komus krzywde zrobi??

Gość uppppppppppppppppppppppp
ja bym poszla zcorka na taki uklad: pojdizemy do dobrego fryzjera, zapytamy sie i poradizmy go co z takimi wlsoami i takim owalem twarzy jaki ma corka mozna ciekawego zrobic. Plus ew sugestie jakie corka chcialaby miec te wlosy. Fryzjer, dobry fryzjer odpowiednio dobierze, doradzi i wtedy scinamy. COrka moze nie uwazac Ciebie za autorytet, ale sadze ze dobry fryzjer, zadziala na nia lepiej,zwazywszy ze on nie ma zadnego interesu by jej czegos tam zabranaic i sadze ze za jego namowa i sugestiami wyjdize zadowalajaca corke i Ciebie fryzura.