Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa84

czy powinnam cos zmienic w swoim wygladzie???

Polecane posty

Gość hehe no nieee
tej lasce kosci wystaja biodrowe a wy mowicie ze za grubba :/ pamietajcie ze to zdjeci i to z dołu wiec brzuszek moze wydawac sie dwa centrymetry wiekszy ale nawet jakby był to i tak było by oki:) Zazdroszcze ci twojej fuigurki i duzo bym dala zeby taki miec...dlatego daze do tego choc nie jest łatwo narazie jestem duuuzo grubsza od ciebie i uwierz mi 3/4 takich polek jak ja zazdroszcza ci figurki...a reszta chciała by miec cycki jak donice...;/

Gość taki tam sobie facet
Tak na moje... ogolnie figura jak najbardziej ok, brzuszek jest super!!, niezle nozki, moze troche wieksze piersi by sie przydaly, zadbaj bardziej o paznokcie - powinny byc nieco dluzsze i ladnie pomalowane :) Sliczne majteczki;) Ogolnie... schrupalbym Cie :D

Gość pogoda1234
calkiem oki

Gość ashantii
super wygladasz!!!!! fakt ze moglabys popracowac nad brzuszkiem tzn pocwiczyc troche zeby jakies miesnie tam byly bo i lepiej to wyglada i taki umiesniony brzuszek tez nie mam tendencji do tycia a jak sie nie cwiczy to sa okresy gdy troszke sadelka przyrosnac moze poza tym uda sa normalne a nie jakies cudowne ale i tak z nimi nic nie zrobisz wiec tylk kwestia odpowiedniego ubioru zeby ich nie eksponowac i git:D

Gość ashantii
a tak nioe na temat gdzie kupilas staniczek?? fajny!!!!!!!!!!!! napisz plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ładne masz nogi i moim zdaniem brzuch jest jak najbardziej w porządku. Ja bym nic nie zmieniała na Twoim miejscu.

nogi łączą się pod kroczem... nieładnie to wygląda i brzuch jest do zrzucenia, poza tym jest ok :)

Gość staradupcia
chcialabym tak wyglądać - gratuleuję figury. nic więcej nie mam do dodania

Gość krooltyyh
AUTORKO A ILE MASZ W UDZIE POD SAMYM POSLADKIEM CM?? PROSZE ODPISZ.

Gość laleczka czaki
ja nie wiem, gdzie ludzie widzą ten brzuch,boczki i sadło spod stanika jak dla mnie, to jesteś bardzo szczupła i masz niezłe proporcje mogłabyś trochę popracowac nad mieśniami, żeby je lekko wyrzeźbić, to wszystko

Gość UJĘDRNIĆ CIAŁO to przede
wszystkim i popracowac nad nogami, bo są w tej chwili kiepskie, a uda, to już w ogóle poza tym wszystko jest ok, nei słuchaj bzdur o tym, ze masz za duży brzuch czy coś Ci się wylewa masz ładną, kobieca sylwetkę, ale widać, że nic nie robisz ze swoim ciałem więc nad tym musisz popracować:)