Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwabezfaceta

po co wam facet???

Polecane posty

ale sa tacy co ograniczaja. Moj psychopata np. stal przy toalecie na bacznosc i czekal az skoncze, abysmy wyszli razem z domu, bo osobno nie przystoi, duzo tego bylo

Gość szczesliwabezfaceta
po to aby a no to co innego :) ja ze swoim mieszkalam jak mialam 20 on 21 :/// 5 lat wiezienia !! teraz jestem jak suczka spuszczona ze smyczy hehe

Gość medzia632378
bez faceta zycie by bylo do du*py

Gość kajko i kokosz
Wszystko zalezy od tego, czego sie oczekuje akurat od zycia i w jakim jest sie zwiazku. Jesli czlowiek chce sie wyszalec i woli randkowac z wieloma niz byc z jedna osoba, lub realizowac sie w calkiej innej dziedzinie zycia, ktora zabiera nam 100% czasu to lepiej byc singlem. Albo jak jest sie w zwiazku, ktory ogranicza, nie daje satysfakcji, powoduje placz. Ale zwiazek moze byc tez szczesliwym partnerstwem, wtedy we dwoje latwiej i zawsze jest obok ktos kto podtrzyma na duchu, przytuli, wyslucha, stanie po naszej stronie.

Gość szczesliwabezfaceta
"ale sa tacy co ograniczaja. Moj psychopata np. stal przy toalecie na bacznosc i czekal az skoncze, abysmy wyszli razem z domu, bo osobno nie przystoi, duzo tego bylo" dlatego bardzo wazne jest zeby na pocczatku zwiazku stawiac warunki!! zeby facet wiedzial co moze a czego nie! ja teraz jak kogos poznam to odrazu mowie z gory co mi sie podoba a co nie! co zaakceptuje a czego nie ... zauwazylam ze to nie zraża facetow a wrecz przeciwnie ...chca sie bardziej starac :)

Gość szczesliwabezfaceta
tak jak zwiazek to tylko partnerski...

Gość po to aby
a chybaze, troche malo 20 lat, to ja wlasnie "konczylam" swoja pierwsza milosc, fatalnie bylo, ale sie nie sparzylam i tearaz jestem szcesliwa, naprawde czuje ze warto zyc. Chetnie wracam z pracy do domu, bo wiem, ze on czeka, ze warto :) W weekendy wychodzimy a to razem, a to osobno roznie bywa, ale jeszcze nie bylo tak, ze nie moglam wyjsc bo on nie chcial, albo odwrotnie :)

dokladnie tak, ale znowu musze powiedziec, ze sa tacy, ktorzy na stawiane im warunki reaguja histerycznie, no wiec znow wszystko sprowadza sie do tego dopasowania, jesli sie dobrze z kims czuje, to moze mi nawet wejsc na glowe i tego nie poczuje, a jesli nie, to wszystko jest meczace i wtedy faktycznie lepiej samemu

ale jakby nie bylo, to facet musi byc, w takij czy innej formie, w wiekszej lub mniejszej dawce ;)

Gość szczesliwabezfaceta
draska ja wole w wiekszej formie :)