Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwabezfaceta

po co wam facet???

Polecane posty

Gość szczesliwabezfaceta

dziewczyny powiedzcie szczerze po co wam facet?? ja juz 4 lata jestem sama i jestem najszczesliwsza osoba na swiecie:) mieszkam sama nikt mi dupy nie zawraca ! teraz wlasnie sobie pije piwko i slucham muzyczki ...robie co chce zyc nei umierac :)

A gdybyś miała faceta nie mogłabyś robić tego co chcesz?Smutne.:-(

Powiem, ze troche w tym prawdy. Ja w domu tez luz blus

Gość po to by
moc pogadac o wszystkim, uprawiac spontaniczny sex o 4 nad ranem, poogladac i poplakac przy filmie, poklocic sie nawet czasem..

Gość szczesliwabezfaceta
Płatek hmm no wydaje mi sie ze nie:) wiesz ja bylam w stalym zwiazku 5 lat ...bylam zareczona mieszkalismy razem....to byly najgorze lata mojego zycia ;) czulam sie jak w klatce ...teraz odżyłam.... jest super.....

zeby dzielic sie z nim tymi dobrymi i zlymi chwilami, przytulic, zeby mnie na rekach nosil, :P , wogole to facet do wszystkiego jest potrzebny :D no prawie wszystkiego, bo razem latwiej :D

Widocznie na nieodpowiedniego człowieka trafiłaś.Ja jestem z moim mężem 12 lat i w niczym mnie to nie ogranicza.:-)

Gość szczesliwabezfaceta
ciekawe na jak dlugo ?? taka sielanka nie trwa wiecznie w tym momencie nie wyobrażam sobie mieszkac z facetem... a mam 28 lat

Gość szczesliwabezfaceta
draska tak! wtedy moze sobie byc ...ale taki ktory by mnie soba nie osaczal

z mojej strony to wyglada tak - ze chcialabym miec faceta, meza, a z drugiej nie wyobrazam sobie zeby mi sie po domu krecil :D

Gość szczesliwabezfaceta
Płatek tak z tym sie zgodze! byl nie odpowiedni ...nie pasowalismy do siebie.... moze kidys trafi na odpowiedniego faceta....z ktorym bede mogla zyc w zgodzie! ;)

a moze takie myslenie mja osoby, ktore mialy do czynienia w zwiazku z despotycznymi typami, ja tez w takim zwiazku bylam i wyszlam z niego z depresja.

Gość szczesliwabezfaceta
draska :) dokladnie moge zamieszkac z facetem ale w duzmy domu :) najlepiej z dwiema kuchniami i lazienkami :)

tak PROWOKACJA bo KAZDY na swiecie jest 100% szczesliwy mieszkajac z druga osoba

Gość po to aby
czuc sie bezpieczni, byc kochana kochac byc przytulna - tulic sie do niego do buziakow do seksu (przypadkowy to nie dla mnie) po to aby co dzien czuc, ze jednak ktos mnie potrzebuje, ze wato zyc. itd.

Gość szczesliwabezfaceta
zadna prowokacja!!!! hehe myslisz ze nie ma takich kobiet??? ze sa tylko takie ktore sobie chca usidlic faceta???

Gość dkkdlalal
Nie draska, otówrz ten kurzy móżdżek i przyjmij do wiadomości że ludzie są róźni i mają różne potrzeby!

Gość szczesliwabezfaceta
dkkdlalal chyba czegos nei zorumiales/as :))

Gość dkkdlalal
Ja tem jestem bez faceta od zawsze. Zafundowałam sobie przed kilku laty związek, dokłądnie po to, żeby się przekonać, że to nic szczególnego i wcale mi nie odpowiada. Zdecydowałam, że nie chcę powtórki. I raczej nie zmienię zdania, dobiegam 40-tki. Acha, pasztetem nie jestem i nie mam kompleksów, depresji i nie przegrałam życia

Gość Frau Schwarz
sama sie zastanawiam po co mi facet, mój akurat dziś pojechał do rodziców więc mam wieczór wolny i jest mi dobrze. Najbardziej brakuje mi go gdy kłade się spać, lubię się przytulić.

Gość szczesliwabezfaceta
po to aby hehe chyba jeszcze nie zamieszkalas z facetem :) wroc to po kilku latach malzenstwa :) to pogadmy

tak zgadzam się, chłop to kula u nogi. Bez faceta żyje się lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dkkdlalal to obrazasz mnie tylko dlatego, ze nie prztoczylam innych powodów nie posiadania faceta? a skad wiesz czy nie jest to tez moja swiadoma decyzja podjeta na skutek różnych doświadczen? troche opanowania

Gość szczesliwabezfaceta
ja chyba nie mysle standardowo ....zawsze sie zastanawilam czemu mlode dziewczyny tak szybko daza do slubu/wspolnego mieszkania??

Gość po to aby
jeszce nie jestesmy malzenstwem, ale mieszkamy prawie 3 lata razem, ze soba jestesmy ponad 5 lat i potwierdzam wszysto to co napisalam wyzej :) W niczym sie nawzajem nie ograniczamy, kiedy chce np wypic piwo i ochodzic po domu nago to chodze hehe :P

Gość szczesliwabezfaceta
po to by a ile macie lat?

Gość po to aby
ja mam 29, on 31 :)