Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sidewalker

Wpadka

Polecane posty

Gość Sidewalker

>>PYTAM O POMOC >JEDYNIE< SPECJALISTÓWNIE>PROSZE O POMOC >JEDYNIE< SPECJALISTÓW

Gość Proszę jaśniej

Gość Sidewalker
AAAAAA... pisałem ... ok chwila, zaraz napisze

Gość Sidewalker
Sytuacja... 1.5 Tygodnia temu uprawiałem petting z dziewczyną. podczas niego często sprawdzałem PŁYN który wypływa podczas 'zabawy' palcem, po czym wkładałem palec do PŁYTKIEJ części pochwy partnerki (środowisko kwaśne). Partnerka ma objawy ciąży ( powiększony brzuch (tłusty czwartek), gorączka (była chora, do teraz ma katar) , Powiększone piersi (nie wiem...), Zgaga (na imprezie gdy piliśmy dużo płynów typu sok 'multiwitamina), Brało ją na wymioty (twierdziła,że to z przejedzenia, NIE WYMIOTOWAŁA) Proszę o TREŚCIWE odpowiedzi =) zachowuje powage. . . Sprawdzam tylko czy moje poglądy na to (że nie jest) są prawdziwe.

Gość ile jej sie okres spoznia
????

Gość Sidewalker
Odpowiedzi czyli , CZY MOŻLIWE ŻE JEST W CIĄŻY ? ... Czytałem gdzieś że w tym płynie NIE MA PLEMNIKÓW jeżeli nie było stosunku/onanizacji/wytrysku do 2 dni przed wydaleniem tego płynu... (nie doszło a nawet nie było blisko wytrysku w ciągu 2 dni przed wydaleniem tego płynu ) Potrzebuje pomocy fachowca. Naprawdę dziwnie sie czuje z tą niepewnością. BEZ ŻARTÓW BYM PROSIŁ no i ogólnie to czekam.

Gość Sidewalker
Jeszcze jej się nie spóźnia. CzekamY =) okres ma mieć około walentynek, ale postanowiliśmy że jeżeli do końca następnego tygodnia nie dostanie okresu kupujemy test ciążowy... Chciałbym jednak sprawdzić opinię TYCH CO SIĘ NA TYM ZNAJĄ.

Gość to zalezy jak dlugo ten plyn
trzymales na palcu. Teoretycznie mogloby dojsc do zaplopdnienia jadnak szanse sa niewielkie. Objawy ciazy nie pojawiaja sie tak szybko, wiec spokojnie i bez paniki :)

jeśli dopiero w czwartek ma dostac to nie panikuj, dowiedz sie lepiej jaki dziewczyna ma cykl i który to byl dzień jak sie zabawialiście, powiekszone piersi pewnie ma przed okresem , myśli o tym i stad inne dolegliwości

i za wcześnie na objawy tego że jest w ciąży, zdecydowanie :)

Gość Sidewalker
mam nadzieje że jesteś jeszcze bo mam kolejne pytanie ;-)

Gość Sidewalker
Działo się to 29 Stycznia, miała wtedy dni z największą możliwością zajścia w ciąże ( tzw. mokre )... Pytanie brzmi : w jakim czasie zachodza objawy ? ... bo nigdzie tego znaleźć nie moge... Kiedy rosną piersi ? Kiedy jest gorączka ? kiedy wymioty itd. PROSZĘ ... Co do tego palca to troche wyolbrzymiłem żeby być pewnym :-) palec zawsze wycierałem... więc był całkiem suchy.

skoro wycieraleś palec to po co robisz afere :)

Gość dfgdfgd
nie jest w ciąży na pewno Gdyby tak łatwo się zachodziło w ciążę (płyn na palcu, płytko do pochwy), to faceci nie musieliby wkładać penisa tak głęboko, a wytrsyk nie musialby mieć takiego odrzutu. Jak myslisz - czemu jest "wytrysk", czemu sperma TRYSKA, a nie np. wypływa? Dlatego że plemniki muszą być DALEKO wrzucone do kobiecego ciała. Poza tym ja od wielu lat stosunję stosunek przerywany i nie zaszłam w ciążę

Gość heheheheheehe ..........
gdyby w ten sposób sie zachodzilo w ciąże to miejsca na ziemi by braklo hehe śpij spokojnie, w ciąży nie jest napewno :)

Gość Sidewalker
Hmmmm... Zastanawia mnie ... jak wytłumaczyć te objawy ? Ona twierdzi, że nie myśli o tym... myśli tylko przy mnie ( bo przy niej często poruszam ten temat ) czy mogła sobie AŻ TAK UROIĆ nie myśląc o tym ? ... Między nami jest szczególna więź ... mówimy sobie o KAŻDEJ myśli, więc dziwią mnie te objawy.

Gość dsfsadfsd
nawet jeśli - to objawów nie ma tak szybko :D :D aż śmiać mi sie chce .... ile macie lat... 16? pierwsze objawy są po ok. miesiącu, a nie po kilku dniach

to normalne objawy u kobiety, która ma dostać okres tylko wtedy kiedy jest ok nie zwraca na nie uwagi, nie zajmuje ją to teraz sa watpliwości i wszystko wydaje sie oznaką ciąży

Gość Sidewalker
Hmmm... ok... kolejne ( pewno już ostatnie pytanie skierowane do MATEK )... Czy MOMENT ZAPŁODNIENIA jest odczuwalny ? ... czuje sie jakieś 'mrówki' w brzuchu czy coś ? jakieś poruszenie ? lekkie pęknięcie, ukłucie ?

rany :) ile macie lat ??? :) nic sie nie czuje :)

Gość dsfsadfsd
"Hmmm... ok... kolejne ( pewno już ostatnie pytanie skierowane do MATEK )... Czy MOMENT ZAPŁODNIENIA jest odczuwalny ? ... czuje sie jakieś 'mrówki' w brzuchu czy coś ? jakieś poruszenie ? lekkie pęknięcie, ukłucie ?" ---> padłam :D:D:D:D leżę i kwiczę "pęknięcie" :D:D:D aaahhhahahaa lol hahaha OCZYWISCIE ŻE NIE CZUĆ!!!!!!!

Gość Sidewalker
Grrrr ;P przyznaje się, to był WYBRYK SZALEŃSTWA MŁODZIEŃCZEGO... mam nadzieje że ostatni raz tak zaszaleliśmy bez zabezpieczeń i wiedzy CO NAJMNIEJ podstawowej. wiek to 17-16 lat. Dobrze trafiliście. Przepraszam za głupie pytania ale naprawde mam obawy, piersi nie są LEKKO większe :D a w sumie to z tego co piszecie to powinienem sie z tego cieszyć ;-) do twarzy jej z takimi ;*

Gość Sidewalker
cieszę się że mogę wam poprawić humor =) w zamian licze na pomoc która i tak już częsciowo zyskałem ;-) ... zaczynam lubić ten portal ;P

;)

Gość 175/60
ale swoja roga spojrzcie jaki odpowiedzialny facet:) i w ogole jakie wiadomosci posiada:) pozdarwiam

Gość Sidewalker
'wariaci'

Gość Sidewalker
:D to pozytywne słowo, więc bez obrazy! :D miło mi słyszeć takie słowa... te wiadomości to jedne z lepszych wiadomości w moim życiu ... nie ze względu na TE zabawy, lecz ze względu na moje podejście do zycia ( od kiedy zaczalem myslec o ciązy sie zmieniło, stałem sie bardziej odpowiedzialny, pracowity itd. ) :-) UWIEEEELBIAAAM WAS !!! A KOCHAM TYLKO JĄ :D ... powiedzcie mi czy kasowane sa posty na tym portalu ? i po jakim czasie ? P.S. nie mógłbym być na tyle nieodpowiedzialny by tego nie sprawdzać ... P.S.S. 156/60 dzięki za dobre słowo ;*

Gość Sidewalker
175/60* ^_^

Gość 175/60
a proszebardzo:d to szczera prawda, podobasz mi sie:D z tego co tu wypisujesz.. a jesli chces zusunac topic to wyslij go do redakcji kafeterii z prosba o usuniecie

Gość Sidewalker
nie chce ;P ,_,__ | @| c|O..o p |___,| \ / /|\ /|\ CZESIO ^.^ AAaaaaaa !! mam super h00mor ! :D dziieeeekuuuje ! :D to dobrze że Ci sie podobam , bo to znaczy że nie jestem taki zły, a od połowy roku naprawde sie staram być wzorowym chłopakiem ;-) ... już planowałem przemowe do jej rodziców że chce kontynuować związek z nią mimo wszystko itd. na szczęście mi się (JESZCZE) nie przyda... mam nadzieje że KIEDYŚ napewno ;-)