Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti...

czy to dobrze ze chlopak namawia

Polecane posty

Gość ti...

mnie na dalsze ksztalcenie? owszem lubie te studia na ktorych jestem ale zeby wykonywac zawod jaki mi sie marzy musialabym pojsc na studia podyplomowe a ja juz nie daje rady psych. ja chce miec juz rodzine dzieci a on mi powtarza ze powinnam dazyc do tego co jest moim marzeniem . moim marzeniem jest miec rodzine juz :(

Gość monyka1
to dobrze ze chlopak cie nie ogranicza

Gość dkkdkakka
Jak dla mnie jesteś głupią pipą. Chłopak w roli męża może cię kopnąć po 2 latach rodzinnej sielanki. I co wtedy? Studia to twój kapitał i szansa na dobrą pracę. Wykształcenia ci nikt nie odbierze. Rodzina, hmmm. Wiesz no połowa małżeństw kończy się rozwodem.

Gość loidbg
rob co lubisz, a nie co lubi twoj chopak, na co ci nowe studia?

Gość loidbg
a co? maz postawi ci warunek, ze jak nie pojdziesz, to mozesz sie pakowac i wyp... z domu?

Gość ti...
bo jesli pojde na te ktore on mnie namawia to bede miec zawod taki jaki zawsze chcialam wykonywac ale ja juz chyba nie chce za duzo stresu mnie one kosztuja

Gość ti...
zaden maz i zaden warunek po prostu dziwi sie ze nie chce dalej studiwac i wpiera mi ze przeciez te studia byly moim marzeniem

Gość loidbg
to jesli mozesz, to odpocznij sobie rok lub dwa, i zobaczysz jak to bedzie

Gość ti...
narazie musze ukonczyc te studia i napewno zaraz po nich nie pojde na kolejne za duzo stresu

Gość dokładnie
nie idź jak nie chcesz. W Polsce brakuje teraz szambonurków bo wszyscy wyjechali do Irlandii, spokojnie prace znajdziesz jak bedzie potrzeba

Gość ti...
dokladnie --> i po co ta ironia? ja po prostu boje sie ze nie dam rady to dla mnie naprawde duzy stres

Gość maciuienc
ale pierd...lenie. ja skonczylem studia i podypl, pracuje z piekarzami po zawodowce, a mamy takie same place i stanowiska, mimo ze nie pracujemy w swoich zawodach, a swietnie sie spelniamy zawodowo. ja poszedlem na studia bo chcialem inni nie i wzyscy sa szczesliwi. liczy sie to co ma sie w glowie i uklady, a nie papierki. w cv mozesz sobie wpisac nawet doktora, a zycie i tak zweryfikuje co umiesz.

Gość lambadada
studia dzienne a studia podyplomowe to inna bajka, na tych drugich sie płaci i jest duzo prosciej

Gość ti...
maciek no masz racje on sam mowi ze papierek to nie wszystko wiec po co mnie tak bardzo namwia?

Gość ti...
lambada ale ja jestem na zaocznych wiec wiem jak jest

studia podyplomowe, jak sama nazwa wskazuje to studia, które się odbywa po uzyskaniu dyplomu - ukończeniu jednych studiów nie ma to nic wspólnego z wieczorowymi, zaocznymi, itp :O

Gość ti...
nie wiem ja pracuje i ucze sie wiec mnie jest ciezko

Gość maciuienc
moze chce lepiej prezentowac sie albo pochwalic sie, moze chce przypisac sobie pewne zaslugi, ze to dzieki niemu cos osiagniesz, a moze szuka pretekstu zeby ci dowalic, ze jestes leniem. Niemniej moze dobrze jest miec obok kto cie popycha troche bardziej do przodu.

Gość ti...
maciuniec--> eh no ja leniem nie jestem :( a moze on chce we mnie widziec kogos kto idzie do przodu jak piszesz bo sam potrzebuje takiego wzoru? on jest bardzo ambitny i lubi kobiety inteligentne wiec moze to to

Gość upupupup
u