Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christiana..24

nie zgadniecie z jakiego powodu rzucił mnie chłopak!

Polecane posty

Gość blackkk dressss
pomimo tego, żwe TOPIC..istnieje już tyle lat..nikt nie napisał prawdy:) marni z was psychologowie:) PEWNIE AUTORKI TU NIE MA..ale dziwię się, że sama nie zorientowała się dlaczego on zadał jej to pytanie: czy lubi sex analny? odpowiedz jest w 1 poscie autorki. Dobry psycholog umie słuchac. I odpowiadac:) On jak sama autorka pisze był powsciągliwy w seksie.. a miał już seks wczesniej. A zatem po prostu tak uprawiał sex. W taki sposób. Widział podczas zbliżen, że autorka ciągle szuka nowych pozycji, urozmaicen..I to dało mu do myślenia:) zapytał więc wprost: czy uprawiała analny stosunek... I myślę, że autorka nie powinna kłamac. I nie zrobiła tego. On swteirdził i tu jest moja diagnoza: że nie pasują do siebie, ona ma inny sposob uprawiania sexu...On powsciągliwy...Ale.. ale mozna było uratowac ten związek. Po prostu brak dialogu: on myślał..( a autorkę zapyatc oto już nie możemy) że ona bez analnego stosunku nie będzie sobie wyobrazała sobie życia - zasmakowała tego..a on tego rodzaju sexu nie uprawia. W związku z czym zdecydował, że niespełnia jej oczekiwan, że się różnią.. brakło odpowiedzi autorki np: uprawialam, ale nie muszę tego miec w tym związku...czytaj - jestem z tobą szczęsliwa... on mógł to odczytac..nie spełniam jej oczekiwan...nie uprawiam anala..jest nieszczęśliwa w związku. Będzie wiec odszedł.

Gość Mystery Lady
włóż mu palec do d...:P

Gość mial racje normalny
zdrowy facet

Gość kasiabasia
ten facet to musiał być jakiś ograniczony...to co kto lubi to sprawa indywidualna...wiedział,że dziewicą nie byłaś..więc nie widze powodu dla którego tak postąpił!!? ja też tak zawsze myślałam że tylko pedały lubią sex analny...ale kiedy z moim facetem spróbowaliśmy(był bardzo delikatny)to doszłam do takiego samego wniosku jak Ty;) sex analny jest cudowny..a Ci którzy tak źle się o nim wypowiadają to mają chyba słabych partnerów seksualnych alo są zakompleksieni...pozdrawiam autorkę tego tematu :)

jestem w stanie zrozumieć Twojego chłopaka. ja też bym nie chciała żeby mój chłopak wkładał wcześniej innej penisa w dupe..

Gość mądry facet z niego
zaden porzadny facet nie chce kobiety, ktora anal uprawiala

Gość Christiana..24
Może przeszkadzało mu to , że chłopak z którym kochałam się analnie był biednym murzyńskim pastuchem

Gość pewnie w wieku 14

Gość Popieram tego chłopaka

Gość Andreas88
Też bym nie chciał laski, którą ktoś w dupę walił

Gość ertgyhujklkjhgfd
slyszalam od kolegow, oni tak samo reaguja na laski ktore tego probowaly. w kwestii brzydzenia to nie rozumiem tego. to ze ktos jej wkladal w czysty tylek palec lub penisa jest bardziej obrzydliwe niz to ze ktos jej wkladal penisa w cipe, niz to ze trzymala go w ustach? niz to ze polykala sperme innego? nie rozumiem tych kategorii

Gość ertgyhujklkjhgfd
co nie zmienia faktu ze o tym co sie wyprawialo z ex sie nie mowi. jedyna rzecz jaka mowie to ilosc partnerow/zwiazkow i krotko czy trwaly dlugo czy krotko i starczy. zadnych szczegolow

Gość duzylew
zesc jestem niesmialy chlopak mam 25 lat,ciezko mi do kogos zagadac w realu.mieszkam w anglii szukam dziewczyny takze niesmialej przy ktorej zaznam szczescia najlepiej tez z anglii moj mail lewbialy@interia.pl

Gość CIOCIA KLOCIA5
POCAŁUJ SIĘ W DUPĘ I JAK GÓWNO POCZUJ SIĘ

Gość glupoty gadacie
powyzsze wypowiedzi napisały zmanione informatyki i matematyki, hglupoty gadACIE.... KAZDY Z WAS CHCE PCHAC BABKE W P[UPĘ A TU TAKIE GLUPOTY GADACIE!

Gość dajciemispokojzhsłem
Lepiej, ze cie zostawił teraz. Gdybyscie zostali razem, za pare lat zakładałabys topic o nieudanym pozyciu seksualnym, negatwnie rzutującym na twoje poczucie atrakcyjności. Znajdz sobie fajnego, otwartego faceta, dla którego seks bedzie przyjemnoscią.

Gość waginolub
Fuj ! Takie rzeczy robia tylko poganie i psy.

Gość durah
nie chodzi o to.. żeby tego nie robić, ale żeby zachowywać się elegancko i nie wyjeżdżać z takimi debilnymi tekstami. Podobało Ci się? fajnie. możesz zasugerować. ale już lepiej w taki sposób żeby do końca nie wyczytał że rzeczywiście ktoś 'Ci tak robił'. To zwyczajnie przywołuje obrazy przed oczy. Nie chodzi o to że się brzydził kobiet które.. tak robią. Brzydził się swojej kobiety KTÓRA ROBIŁA TO Z INNYMI!

Gość mi mała z domu
a ty chciałas byc taka COOL i TRENDY ze pochwaliłaś się z uśmiechem na twarzy cała dumna z tego ze jakiś frajer posówał cię w dupe ? jesteś idiotką bez rozumu dobrze ze chłopak uciekł , brzydzi się widocznie chętnych kurewek , są tacy, poszukaj ruchacza bedziecie szczesliwi