Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana123456

Pytanie do myszki83

Polecane posty

Czesc:-) wyczytalam gdzies ze jestes technikiem farmacji Tez chcialabym isc na ten kierunek Chcialam sie dowiedziec z czego powinnam sie przygotowac i na jakie przedmioty klada najwiekszy nacisk w takiej szkole Mam dluga przerwe w nauce wiec troszke sie boje:-) Bardzo prosze myszko napisz mi cos na ten temat:-) pozdrawiam goraco:-)

ja chodziłam w Łowiczu do policelanej naciska własiwe na wszytko najwązniejsze to technologia postaci leków ( wykłady + cwiczenai ) farmakologia farmakognozja pzostałe to analiza kleków , psychologia , zdrowie publiczne , anatomia

TPL najwazszniejszy bo na ciwczeniaach wykonuje sie leki bardzo fascynujące

helo to swiastak tak pracował w hurtowni a potem zaryzykował i mu sie udało a ja nie jestem juz na urloppie macierzynskiem do twojej wiadomosci taki urlop trwa 18 tyg

dzieki:) jak mozesz to napisz czy jest jakis dzial z biologi i chemii ktory musze powtorzyc albo z czego powinnam sie przygotowac Dawno temu skonczylam szkole i nie chce wyjsc na osla :-)

jak był egzamin do tej szkoły to cala chemia z liceum tylko ale to było jakis czas temu pewnie sie zmieniło i co szkola to co innego musisz sprwdzic świstak sam sie opisujesz bo mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz