Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanvvbv

jak osądzacie mężczyzn korzystających z usług prostytutki?

Polecane posty

Gość vanvvbv

Gość to co piszesz to nieprawda
mój by mi tego nie zrobił mam nadzieje ze mnie kocha i nie wychodzi na tak długo sam

Gość .... .... ..... ....
nieudacznik zakompleksiony ma problemy w kontaktach z kobietami masa podobnych rzeczy

Gość jak dla mnie to zalosne

Gość seks z prostytutką jest fajny
oczywiście z ładną

Gość jak wyzej

Jesli nie jest w zwiazku nic nie widze w tym zlego...Lepiej niech skorzysta z takich uslug niz ma mu pasc na glowe z powodu nierozladowanego napiecia seksualnego...spowodowanego np bardzo dlugim okresem czasu bez seksu...

a co wolisz zeby Cie bajerowal kupowal kwiatki i podarki przelecial i zostawil ,a ty pozniej bedziesz sie zalic jacy faceci sa zli? Jak ktos nie chce byc w zwiazku, nie chce ranic uczuc kobiety, a chce sie kochac to idzie to prostytutki i kazdy jest zadowolony.

Gość tiaaaaaaaaa.
prawdziwy mężczyna traci czas na tokowanie wokół jakiegos paszteteu żeby mu popusciła szpary zamiast zapłacić i sobie wybrać cos ładnego :) ale nie lepiej się mizdrzyć, udawać zakochanego, prawić komplementy, zapraszać do knajpek, tracić czas i na samym końcu być najwiekszym przegrańcem :P a może seks tylko z zona po bożemu? to są prawdziwi? a może facet powinien miec takie powodzenie że do wyboru do koloru same powinny mu wskakiwac do łóżka na jedno skinienie paluszka :D

a co wolisz zeby Cie bajerowal kupowal kwiatki i podarki przelecial i zostawil ,a ty pozniej bedziesz sie zalic jacy faceci sa zli? Jak ktos nie chce byc w zwiazku, nie chce ranic uczuc kobiety, a chce sie kochac to idzie to prostytutki i kazdy jest zadowolony.