Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

wiecie co mnie wkurza na kafe?

Polecane posty

jak ktoś się wkurzy na kogoś z rodziny i przeklnie, to już lecicie z gadaniną na temat szacunku, był topik - panna nie chciała iść do pracy w ferie, a Wy zaraz ją od leni wyzywacie, ktoś nie wierzy w waszego katolickiego boga, to zaraz go z ziemią najlepiej zrównać, nie? Tacy wszyscy święci jesteście? Predzej świętoszki. dziękuje.

Gość no wlasnie takie pozerstwo
a robia co innego.

Gość noo
a mnie wkurza jak ktoś się wymądrza wyżywa na innych w topikach, bo on MOŻE i jeszcze odpowiada nie na temat, ludzie stuknijcie sie w łeb!!!!!!

Gość a mnie wkurza to
że tu jest tylu ludzi niezrównoważonych :o bo może to że ja też tu pisze o czymś świadczy :(....oj...

Gość dokladnie POZERSTWO

Gość a mnie wkurza to
i jeszcze mnie wkurza jak ktos wklei swoje zdjęcie(ostatnio bardzo szczupła zgrabna dziewczyna wkleiła) i od razu: ale jesteś gruba, weź sie zabij, na brzuchu masz 2 deko za dużo :o

Gość a mnie wkurza to
ale ostatnio była całkiem zgrabna laska, szczupła- a wszyscy:ale ty jesteś gruuuuba :o to ja już nie potrafię rozróżnić kto jest gruby- ona wyglądała tak jak ja a w realu wszyscy mi mówią że jestem za chuda :o czyli w realu za chuda, według standardów kafeterii za gruba :o

standardy kafeteryjne nie przewidują idealnych wymiarów. zawsze ktoś jest albo za gruby albo za chudy :P

Gość wydaje mi się że faktycznie
no wiesz jak się człowiek rozżali to gdzie będzie latał wyzwolic się ze złych emocji ......chce dac im upust więc idzie sobei na kafe i piusze nazwal mnie brz\ydko klnie jak najety krzyczy nachlał się i ma palme no ile mozna tego nazbierać w sobie lepiej oddac a tu przeciez nikt nie musi komentowac