Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikka26

kto chce pogadać o psychologii ?

Polecane posty

ksenofaryna, naturalnie, że wiem...ciekawi mnie tylko ich kolejność...:)

Gość ffffffffffffffdsd
ja juz za wami nie nadązam :)

naturalnie, że jest..anoreksja jest czym innym niż bulimia szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o przypadku, gdzie dziecko po przebytej 'anoreksji' było w stanie zmierzyć się dodatkowo z bulimią :) można wiedzieć, jaki (w ciągu tych dwóch lat) miałaś wskaźnik BMI :):)

Gość ffffffffffffffdsd
chlora , no przeciez czesto w anoreksji zdarzają sie epizody bulimii

Gość Ciotka Matylda w papilotach
zajebisty temat czytam z wielkim zaciekawieniem :D

Gość Ciotka Matylda w papilotach
no właśnie a dyskusja się zapowiadała arcyciekawa :D

ale ona nie przeszła tych chorób...pisze tylko "pierwsze objawy tego, pierwsze objawy tamtego" jak więc można łączyć coś, czego nawet nie było... może więc miała epizod anoreksji połączony z epizodem bulimii, a może po prostu się zwymiotowała, bo jej coś tam zaszkodziło... to histeria...ludzie..nie dajcie się zwariować... Ksenofaryna, badałaś hormony?

Nie siejcie niezdrowej sensacji...ja jej naprawdę dobrze życzę ale i współczuję, ze wierzy w te wszystkie balaniuki...o których jej naopowiadały jakieś bioenergoterapeuty :)

Gość ffffffffffffffdsd
no dobrze, chlora a Ty jesteś psychiatrą?

ksenofaryna, ja nie potrzebuję cytować arytkułów z neta...od tego mam rozum..tobie widocznie na tyle go wypaczono, ze potrafisz jedynie cytować... otóż wygląda na to, że po niemalże skrajnym wygłodzeniu przeszłaś jeszcze bulimię...rozumiem, że leczyłaś się klinicznie, bo takie przypadki muszą być skrajnie niebezpieczne dla zdrowia i życia..

hm...bez urazy, ale czytając artukuły w necie (nawet te "poważniejsze") można dojść do porażających wniosków o sobie :) kseno i chlora, dajcie spokoj, albo wymieniajcie opinie abstrahujac od przypadku ksenofaryny :)

hm...bez urazy, ale czytając artukuły w necie (nawet te "poważniejsze") można dojść do porażających wniosków o sobie :) kseno i chlora, dajcie spokoj, albo wymieniajcie opinie abstrahujac od przypadku ksenofaryny :)

zwłaszcza wsród dzieci fffffffffffffffff ---> nie jestem psychiatrą, dlatego nie musisz mi wierzyć :)

Gość ffffffffffffffdsd
no i własnie dlatego uważam ze beznadziejną sprawą jest stawianie komus diagnozy na forum internetowym po kilku zdaniach ktore o sobie napisal. Dajcie juz spokoj. chlora jestes psychiatrą?

Gość ffffffffffffffdsd
a ktos tu pisał ze jest psychiatrą, czy mi sie cos walło?

pogubiłam się..wyjątkowo długo Cię trzymalo... wiesz, różnica między nami jest taka, że ja też znam wiele nazw ciekawych bądź mniej ciekawych chorób czy zaburzeń psychicznych, ale ich sobie nie wmawiam...bo na to jest tylko jedna diagnoza HIPOCHONDRIA, no, ewentualnie histeria...

Gość ffffffffffffffdsd
chlora, przestan juz z tym wmawianiem sobie chorób przeciez dziewczyna pisze ze w szpitalu byla, jaka miała wagę. Wyluzuj

helli...jestem chlorą :) ffffffffff...a czy ja twierdzę, że jestem wyrocznią w tych sprawach, a może ja kłamię, a może lubię się pokłócić..heheh pamiętaj, zawsze wszystko trzeba dzielić na pół, co najmniej na pół ;)

ksenofaryna - nie złość się. widać, że cię to mierzi niezmiernie, i w sumie nie ma się co dziwić. ale chyba nikt nie neguje tego co mówisz

a to ja też napiszę, że byłam w szpitalu... słuchaj, ksenofaryna głupia nie jest..poczytała nieco w wikipedii, przestudiowała, co to w ogóle jest BMI, typy bulimii, wot i wsio :)

Gość henk1
Powiedz coś na na temat homoseksualistów i zskąd się biorą według Ciebie?

Gość ffffffffffffffdsd
aj tam. To po co doprowadzac do kłótni.

przecież ja jej dobrze życzę..naprawdę..zaburzenia psychiczne to okropna sprawa...ale trzeba sobie umiec pomóc zamiast wmawiać sobie kolejne choroby i na dodatek się z nimi obnosić.. trzeba dojrzeć...