Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kac moralny...

czuje sie podle

Polecane posty

Gość ...kac moralny...

przed chwila skasowali moj topik, wiec pisze jeszcze raz wczoraj na imprezie przespalem sie z nowo poznana laska i teraz mam wyrzuty sumienia, myslicie ze powinienem ja przeprosic, doradzcie mi cos...

ja ci odpisalam ale za pozno wiec jeszcze raz:) modl sie oby nie byla w ciazy a potem sie juz jakos ulozy jesli jest taka ze idzie do wyra z pierwszym lepszym to sie nie martw o nia bo zapewne nie zasluguje na te przeprosiny:O

Gość ...kac moralny...
dzieki... raczej ciazy sie nie obawiam, ale jakos mi zle z tym teraz... to glownie moja wina, ona byla mocno pijana, ja w sumie wykorzystalem sytuacje... wtedy bylo fajnie, ale teraz czuje sie jak ostatni smiec

Gość przepiekne
zapisz się na topik chrześcijanie

Gość ...kac moralny...
czyli uwazacie ze nie zrobilem nic zlego, i nie mam o co miec do siebie zalu? :)

Jeżeli ją poznałeś na imprezie a ona już przespała się z Tobą .. to zostaw to tak jak jest .. No przecież nie zgwałciłeś jej :p Jest puszczalska i tyle no przecież nawet nie znała Cię :)

Gość LALALAlalalalala
OOO, kochany, nie rozgrzeszaj sie tak lekko. Chcalbys uslyszec, ze jestes cacy i nic sie nie stalo, a tu niestety. Jesli masz wyrzuty sumienia, to juz swiadczy o tym, ze cos jednak jest nie tak, nie nalezy to widocznie do Twoich przyzwyczajen. Wiec nie jest zle:) Ale prawda taka, ze troche wykorzystales sytuacje skoro panna lekko zaniemogla, a Ty juz szur hehe. Jesli nic do niej nie czujesz, nie zawracaj jej juz wiecej soba glowy i d...y. I pilnuj sie, nastepnym razem. Pozdrawiam

Gość frajer z ciebie
prawdziwy facet cieszylby sie ze zaliczyl