Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vannilla milk

to znaczy ze bedzie mnie bił?

Polecane posty

Gość vannilla milk

moj mężczyzna czesto wygłupia sie i niby udaje ze wykreca mi rece,i boksuje piesciami w brzuch albo w twarztzn nie robi tego tylko tak udaje wydajac przy tym odgłosy "uderzenia" to mnei niemilosiernie denerwuje i mówie mu zeby tak nie robił tymbardziej ze kładzie sie na mnie ,tak ze to czasem boli .moze to głupie ale czy on ma zapedy do tego zeby kiedys zrobic to na powaznie czy jest taki niedojrzaly?

Gość iwetta30
to tak zwana "pure fun" Nie bój się heheh Pozdrowienia:)

Prawdziwa historia : Pewna kobieta , która spotykała się z kolegą idąc na piwo lub kawę również bardzo się przestraszyła opowieści kolegi w stylu: - pamiętaj, jeżeli kobiety facet nie bije to jej wątroba gnije , albo - kobieta musi dostać łomot rano aby jej się dobrze cały dzień pracowało , wieczorem musi dostać łomot aby jej się dobrze spało :) Ona przestraszona uciekła od tego faceta , poznała innego ale ten następny żadnych takich rzeczy nie opowiadał, po ślubie zwyczajnie ją katował. Morał: - jeżeli facet się tylko chwali ochotą pobicia kobiety to bądź spokojna , on tylko sobie robi żarty :)

Gość kyrra
To tylko żarty :D

Gość bardzo nieciekawe sa te
jego dowcipy,nieeleganckie, zeby gorzej nie powiedzzec,mnie by sie taki facet nie podobał.Powiedz stanowczo,ze cie to nie bawi, a w ogole zastanow sie nad nim

Gość o matkoaaaaaaaaaaaaaa
jeżeli on, mimo Twoich prósb nadal to robi to jest to przejaw agresji na Twoją osobę. To może wróżyć agresję na przyszłość. Jeżeli mu powiesz: nie życzę sobie takich zabaw i on to uszanuje to ok. Jeżeli będzie Cię dręczył nadal to masz dowód na to, że jet typem dręczyciela, agresora, który lubi upokarzać.

ehh moj chłopak tez tak robi...straaasznie mnie to denerwuje...czuje sie jakbym sie biła z młodszym bratem heh jak mnie uderza na zarty to ja mu oddaje a co!:) dobry sposób na odreagowanie steresów heh

Gość kyrra
mój jak się na mnie nawali to tylko piszczę :D

Gość kyrra
Ale tak serio. Mój też ma skłonności do takiego przyciskania,przyduszania,ale wszystko na żarty.W sumie jesteśmy już 11 lat razem i zawsze nie przekroczyło to formy żartów,jak już zagalopował się to focha strzelałam i mówiłam,że przesadził. Problem się skończył,jak zaczął chodzić na siłownię.Tam się wymęczy i wraca skonany do domu.

Gość vannilla milk
no jak ja go zaczynam bic to mi mówi ze jestem furiatka:P i sie z tego smieje jak dziecko.a szowinistyczne zarty typu baba do garów,jak sie baby nie leje... sa na porzadku dziennym,niby zarty ale kurde..troche sie boje nawet nie wiem jak mam na to reagowac zostawic go czy co.duzo tez prawdy jest w tym ze prawdziwe psychole ktroe bija i znecaja sie nad kobieta sa idealnymi partnerami w zwiazkach przed slubem na rekach kobiete nosza a potem ja maltretuja,ehh nei wiem sama tez sie ze mnie nabija i dogaduje ale czy to zalazek sadyzmu ?:) aha i mówienie nie rób tak!nie dziala

Gość herbatnok_05
to raczej żarty. tylko powied zmu z powazna mina ze cie to boli i jesli tego nie chcesz to powiedz zeby tego nie robil bo nie sprawia ci to przyjemnosci ani nie bawi cie to. jednak watpie zeby mial zapedy do bicia. Fececi lubia tak zaczepiac kobiety :P