Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persymona xxl

nie mam powodzenia, faceci sie mna nie interesuja a ponoc wyglad nie jest wazny

Polecane posty

Gość persymona xxl

caly czas slysze jestes mila sympatyczna i znajdziesz sobie kogos, czas mija, kolezanki zmieniaja facetow jak skarpetki a ja wciaz sama, nikt mnie nie podrywa, nie kokietiuje dlaczego ?

Gość Trremenda
Moze postaraj sie byc bardziej sexy: lekki makijaz by podkreslic urode, jakas fajna fryzura, bardziej eleganckie ubranie.

Gość daj fote

Gość ks Tomasz
może spróbuj dostosować charakter do wyglądu. Jakbyś była np jakąś ostrą dominą. Niejeden by się znalazł :)

Gość evaaaaaaaaa
Na pocieszenie Ci powiem, ze nie Ty jedna masz ten problem:)ale jakos trzeba to przezyc!!;P

Gość persymona xxl
ale kolezanki maja tak fajnie a ja nie, dlaczego ? czy moze z moim wygladem jest cos nie tak ? mam pare kg nadwagi ale to chyba niczego nie zmienia bo przeciez wyglad nie jest wazny ?

Gość mrowka_robotnicza
Jak masz nadwage postaraj sie schudnac, zacznij biegac, stan sie bardziej elegancka. Moze zacznij uczeszczac na jakies kursy tanca czy aerobik. Upiekszysz swoje cialo i staniesz sie bardziej sexy.

Gość spoko dziewczyny
niejeden by was stuknal

Gość jdkfjkkdfjkdkjkds
ten co ci powiedzial ze wygląd nie jest ważny kłamał

Gość persymona xxl
nie mam aktualnego, ale to musi wam wystarczyc, powiedzcie szczerze prosze Was ja wiem ze mam troche nadwagi ale mam ladna buzie i ladne piersi - to za malo ? moje kolezanki niekiedy sa deskami a faceci i tak za nimi sie slinia :-( http://tinypic.com/view.php?pic=5d1cvm&s=3 Skoro wyglad sie nie liczy to co jest nie tak ze mna ? co mam robic ?

Gość evaaaaaaaaa
Faceci sa na ogol wzrokowcami - byli, sa i beda (udowodnione naukowo;)) Chce przez to powiedziec, ze dla mezczyzn nawet w malym stopniu, ale jednak liczy sie wyglad. Zapewne masz piekne wnetrze, tylko musisz sie otowrzyc na ludzi, pokazac je, zeby inni mogli poznac jaka na prawde jestes!!!

Gość what the fuuuuuuck
to ma być parę kilko nadwagi??????? weź schudnij dziewucho i się nie ośmieszaj!!!!!! na pocieszenie dodam że jak schudniesz te 100 kg to faceta znajdziesz na pewno

Gość mrowka_robotnicza
Brzydka nie jestes ale masz troche nadwagi. Takze po pierwsze schudnij---zacznij biegac, zapisz sie moze na aerobik, w kazdym razie wiecej ruchu. Po drugie zrob cos z wlosami, moze lekko podetnij albo zrob je falujace, uwydatni bardziej twoja buzie. Ubieraj sie w bardziej eleganckie szmatki.

Gość ehehehe
znowu jakas suka chce wirusa rozprzestrzenić

Gość evaaaaaaaaa
możesz np tak jak ja chodzić nago po ulicy napewno kogoś poderwiesz;)

Gość ehehehe
ale prosiak, mala nadwaga,hahahaha

Gość persymona xxl
jak mozecie mnie wyzywac od prosiakow jestes prostakiem nic innego na mysl mi nie przychodzi

Gość rogówka
Masz sporą nadwagę. Schudnij - i to nie dla żadnych facetów, ale dla samej siebie. Dla zdrowia i dla dobrego samopoczucia.

Gość ehehehe
a to moja wina ze sie spaslas jak prosiak???

Gość persymona xxl
tak naprawde waze 203 kg i mam dupe jak stodoła ale myslalam ze znajde jakiegos slepego co mnie przerucha

Gość ehehehe
ladne piersi i buzia??? zwisy i swinski ryjek

Gość persymona xxl
pod jaka eve ? co ty wygadujesz ?

Gość evaaaaaaaaa
Wezcie sie ludzie!!!!!Totalna znieczulica! Jesli nie macie nic do powiedzenia, albo umiecie tylko obrazac, to nie wchodzcie na topik!!!

Gość persymona xxl
przeruchajcie mnie!!!!!!!! błagam!!!!!! tak mnie juz cipa swedzi ze nie moge wytrzymac a ciezko jest zrzucic 150 kg smalcu

Gość ehehehe
persimina, ty nie tylko spasiona, ty jeszcze glupia jestes!!!!!! to o podszywaniu sie pod eve nie bylo do ciebie

Gość evaaaaaaaaa
W gebie to kazdy jest mocny i to jeszce za szklanym ekranem!!!Ciekawa jestem jakbyscie sie zachowali w rzeczywistosci. Czy bylibyscie tacy FAJNI!!!

Gość rogówka
Ja bym na twoim miejscu zrobiła sobie grzywkę, bo masz dosć wysokie czoło, i zakładałabym raczej sukienki. Ale schudnąć i tak by sie przydało

Oczywiście jak zwykle pojawiają się \"złote\" rady czyli : \"schudnij i bedzie ok\".....albo złośliwe komentarze....czy jak napiszecie coś w stylu \"schudnij gruba babo bo nik cie nie bedzie chciał\" uważacie to za dobrą rade? A może wy czujecie sie lepiej pisząc tak bo sami nie wyglądacie lepiej????? Mogę wymienić conajmniej 3 przykłady z mojego otoczenia, kiedy to dziewczyna z nadwagą też moze mieć powodzenie. Nie każdy facet gustuje w szczupłych i płaskich \"deskach\". Co do autorki postu, uważam, że wystarczy zadbać o siebie...ładna fryzura, delikatny makijaż, moze jakiś dodatek przyciągający uwage ? Acha i nie mówić wszem i wobec jaka to jestem nieatrakcyjna....w końcu każdy zacznie w to wierzyć.

Gość ruchacz-zawodowiec
dziewczyna z nadwagą też moze mieć powodzenie, ale nie spasiona jak wieprz przed ubojem

Gość mrowka_robotnicza
Becka ---dziewczyna na zdjeciu ewidentnie widac ze ma troche kilo za duzo i rada "schudnij" jest jak najbardziej sluszna. I nie tylko dlatego ze stanie sie bardziej ladna ale i tez da zdrowia. Nikt nie napisal ze jak schudnie to bedzie ok i ze zaraz kogos znajdzie, ale stanie sie bardziej kobieca, i tez bardziej pewna siebie co mysle ze jej pomoze.