Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persymona xxl

nie mam powodzenia, faceci sie mna nie interesuja a ponoc wyglad nie jest wazny

Polecane posty

Gość mrowka_robotnicza
Pomoze na pewno w lepszym samopoczuciu.

Gość ehehehe
i moze ktos w koncu ja przeleci...

autorko, jak dla mnie to jesteś total masochistką:)

Gość evaaaaaaaaa
Niewatpiwie Mrowka maszracje, ale nadwaga to nie jest powod zeby tak jeździć po drugim czlowieku!!!

Gość persymona xxl
Roma - dlaczego ?

dlatego, że założyłas w tym właśnie miejscu taki a nie inny topik. A myślę, że każdy kto tu pobędzie chwilę(a ja Ciebie już tu czytałam:)..), więc każdy wie, że zostaniesz zlinczowana od tuczników, spaślaków, paszczurów itd. itp.

Gość rogówka
Nie jesteś żadnym paszczurem, twarz masz ok, nie jakaśmiss świata, ale jest całkiem w porzadku. Włosy można by jakos zrobić, żeby miały sznyt. Ale wiem, bo sama byłam przy kości - nie tak jak autorka, ale byłam - że takie dziewczyny mniej sie podobają. I sobie samemu puszysta osoba tez sie mniej podoba niż jak schudnie. Jak schudnie, to czuje się i jest po prostu atrakcyjniejsza, lżejsza, sprawniejsza, bardziej wolna

Gość nvbert
czesc. nie słuchaj nikogo , bo malowanie sie nic nie pomoze. NAjlepiej schudnij . Twoim problemem nie jest wygląd , ale zbyt duza waga. Proponuje osiagnac wage 75 kg. Wtedy sobie znajdziesz faceta . Im wieksza nadwaga tym mniejsze szanse . Sa faceci ktorzy chca kobiety chude (czytaj 75 % )- wazace okolo 50 kg Niektorzy sa w stanie chodzic z babkami ktore wazą do 75 kg( czytaj 21 % facetów) ale malo komu (czytaj 4 % ) podoba sie ktos powyzej 75 kg.

Zgadzam się z wczesniejszym wpisem:) dokładnie...każdy kg , który nabywałam zmniejszał liczbę moich adoratorów:D

Gość nvbert
ja naleze do grupy numer 2 . Moglbym chodzic z kobieta wazaca maksymalnie 75 kg. MOglaby wazyc wiecej ale musialby byc atrakcyjna . kobieta 50 kg ma atrakcyjnosc 100% 60 kg 80 % 80 kg 40 % 100 kg 0 % . KAzdy dodatkowy kg to spadek atrakcyjnosci.NIe musisz chudnac do 50 kg . ALe do 70 -75 kg to by sie przydało. JEzeli chcesz byc atrakcyjna .

Gość Anjianka
wiecie co ;) takie gadanie to tylko w polsce jest mozliwe, mieszkam w anglii , bylam tez w Holandii i Francji, widzialam wiele par gdzie dziewczyna byla niespecjalna, przy kosci i wogole a miala super faceta, to tylko polaczki maja takie glupie zasady heh porazka laska nie poddawaj sie faceci tacy co tak mysla nie sa Ciebie warci

Gość evaaaaaaaaa
Oj nvbert co Ty taki jesteś dokladny w tych liczbach;)??

Gość nvbert
kobiety sie szybko poddaja w odchudzaniu , bo im sie wydaje ze nigdy nie osiagna wymarzonych 50 kg wagi . Tymczasem Juz spadek wagi do 70 kg sprawi ze wzrosnie twoja szansa na faceta kilkukrotnie. WArto walczyc o kazdy kilogram. Mi sie na przyklad podobaja kobiety ktore waza 70 kg i maja 165 wzrostu . Ich atrakcyjnosc jeszcze tak nie spada. Gorzej jesli ktos wazy 95 kg przy 165 cm . TO juz nie ciekawie.

Gość nvbert
o..widze ze tu o wadze mowa..wiec ja poznałakm mojego exika jak miałam 74-75 kg wagi wiec teoria sie sprawdza..ale ejstem wysoka ..175 cm..wiec to tez ma znaczenie. Wiele facetow nie chcialoby kobiety ktora wazy 75 kg i ma 175 cm . SA tacy dla ktorych 54 kg to optimum . Chodzi jednak o to ze taka waga jest o niebo lepsza niz 100 kg. I z pewnoscia znajdzie sie ktos komu nie bedzie to przeszkadzac. Liczy sie kazdy kilogram. i kobieta wazaca 70 kg jest juz w miare atrakcyjna , a przynajmniej znośna i jej waga tak nie przeszkadza

Gość evaaaaaaaaa
----. emphetepe: Mylisz sie, teraz w Anglii jest bardzo duzo roznych dziewczyn, chocby z Polski:P

Gość nvbert
kazdy ma inny , ale ogolnie jest tak ze im wiecej kg tym mniejsza atrakcyjnosc.

Gość evaaaaaaaaa
--->nvbert: To ze kobieta ma pare kilo nadwagi (i nie mowie tutaj wylacznie o Autorce topiku) to nie znaczy ze nie jest atrakcyjna. Kazdy ma inny gust, jak juz zdazyliscie zauwazyc, ale tez duzo zalezy od tego czy ta osoba ma fason i potrafi go utrzymac nawet przy nadwadze:)

Gość nvbert
no masz racje . KKObiety z nadwaga maja inne zalety. Mimo wszystko nadwaga rzedu 10 kg nie jest takim problemem jak 40 kg. NIe mozna mowic tutaj o tym ze ktos sie dobrze z tym czuje , bo tak nie jest. Nadwaga , a patologiczna nadwaga to jest roznica.

Gość evaaaaaaaaa
---->nvbert: Jestes dietetykiem????;);)

Gość empli lempli
toz to jest jedna wieeelka prowokacja....

Gość
Za gruba jesteś jak dla mnie. Justynaaaa => tutaj podrywanie facetów niewiele pomoże.

Gość wyskubany kurczak
Ja tez myslę, że jak sie jest podrywanym przez dziewczynę, która sie delikwentowi nie podoba, to wiecej z tego szkody niż pożytku. A tu trtochę trzeba by zrzucić, żeby uroda wyszła na wierzch

Gość Ju...
Apostole 🖐️ A czy ja tu podrywam?:P

Gość
Ju => jeżeli justynaaa to twój nick, radziłaś autorce podrywać facetów, żeby przekonać ich jaka jest fajna. Fajna może i być, ale taka tusza wyklucza wszelką erotykę. Również pozdrawiam ;)

Gość Ju...
Aha, Apostole, to przepraszam, nie zrozumiałam Ciebie. Oczywiście że nie tu.:) Ale przecież rozsądnie poradziłam, jak zawsze.;):P

Gość Ju...
Ale są kobiety grubsze nawet, a maja partnerów. Oczywiście ja w ich życie seksualne nie wnikam, ale raczej do miłości platonicznej ich relacje się nie ograniczają.;)

Gość
Ju... => W innym przypadku to i bylaby rozsądna rada :P Ale tu trzeba mierzyć zamiary podług sił. Marnie tutaj widzę takie podrywanie. Po co dziewczyna ma doświadczać upokarzających odrzuceń? Może podrywać jak z sobą coś zrobi (czyt. schudnie). Co do grubszych kobiet i ich partnerów. Znam taką jedną co ma całkiem udane życie seksualne. Bo wielu chce sprawdzić jak to jest z babą z tak ogromnym cycem (akurat tej sporo w biust poszło). Poza tym uważam, że Ci co biorą dziewczyny mało atrakcyjne mają niską samoocenę i po prostu nie stać ich, aby startować do lepszych egzemplarzy. Wiem, że to trochę brutalne ale taka prawda :P

Gość
Aha insza kwestia, że dziewczyny, o której wspominałem, nikt przy sobie nie chce zatrzymać :P

Gość eeee łoko zielałe
trochę nadwagi masz ??? ja wyglądam mniej więcej tak (od lata się odchudzam, choć z marnym skutkiem:O ) http://www.voila.pl/ln9jp/index.php?get=1&f=1 i moim zdaniem to ja mam trochę za dużo, zwłaszcza te papauśne ręce... Ty masz mega nadwagę !!! Odchudź się czym prędzej, nie dla powodzenia, nie dla facetów, ale dla siebie i swego zdrowia! Otyłe kobiety, b. często nie podobają się sobie samym, a wymagają od innych by się im podobać :o. Żenuła !!!!