Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little_sorrow

Dotykaj mnie szeptem...

Polecane posty

Gość little_sorrow

(...)Traciliśmy nadzieję Idąc pod prąd tak silny, Za rękę z bezczelnością, wiesz Sami przeciw wszystkim, To nie jest serial, Tu nadzieja umarła, Ten świat to farsa(...) Wszystko staje się rzeczywistością ciszy, okrytej bawełnianym płomieniem. Tak delikatnym, jednak nieprzepuszczalnym. Nie, to nie jest lodowata szyba! Tym razem pojawiasz się pod postacią bieli. Uspokajającej, wyciszającej, aż do ślepoty i rozszarpanych strumieni powietrza. Walczmy...chociaż nie wiemy z kim i jak długo będzie trwał pojedynek. Niech ciepło Twoich łez... ...ogrzewa mnie...do końca.

Gość czaaaarna
pięknie...

Gość A do kogo to
Może być do mnie?

Gość The tears
The tears for me will be falling Like a tree shedding its leaves I'm making plans for the tear drops 'Cause you're making plans to leave

Gość The tears
You say tomorrow you're going It's so hard for me to believe I'm making plans for the heartaches 'Cause you're making plans to leave

nigdy jeszcze nie przeczytalam na kafe dobrego wiersza... kiedy to sie zmieni? :p serio, liiiiiipaaaaa

Gość little_sorrow
Po nocy następuje nowa noc. Bezsenna. Przywiązana do mnie liną westchnień. Zostań.

Gość * * * *
noc minie przyjdzie kolejny dzień znów zakwitną jaśminy, maciejka słońce zastuka do okna , jak kiedyś ale teraz przetrwaj, proszę mnie już nie ma wybacz

Gość **********__________*********
"Jesli ktoś chodzi za dnia, nie potknie się, ponieważ widzi światło tego dnia".... aby nasze życie stało się DNIEM

Z czystej ciekawości zapytam... Po co takie pi.erdoły na forum wypisywać jak ten temat? :P Tzn jaki jest sens takich egzaltacji?

Gość komiczne a jaki jest sens
twoim glupkowatych postow?

choćby taki, żeby zademonstrować, jak głupkowaty potrafi być człowiek :P:P

Gość komiczne a jaki jest sens
kazdy jest troche glupcem... niestety

no widzisz, ale ja nadal nie wiem, po co takie jak ten, tematy tworzyć

Gość trtr
jaki sens? odpowiem na podstawie subiektywnych odczuć: raz podobne tematy ignoruję lub podśmiewam z nich a czasem akurat trafiają do mnie z tym dopasowaliśmy się nastrojami czyli sens dla kogoś się zdarza: pomyślałam sobie o czymś, uśmiechnęłam się, rozwinęłam jakieś dalsze wnioskowania dzięki więc za temat, mi się przydał, innym nie zaszkodził a komiczne popisał się, jego zdaniem, aktywnością umysłową zastępczą, też więc jest to jakiś sens

ja po prostu nie pojmuje sensu egzaltowania się... oczywiscie znam zjawisko, obserwuje, potrafie nawet domyśleć się co moze kierować osobami wypisującymi takie frazy.. ale domysły to nie fakty...

Dodam jeszcze jedno - zwłaszcza, że 99.9% takich tematów to straszna grafomania

Gość piękne naprawdę piękne
Do **** - ja wiem cały czas, że jesteś... jesteś przy mnie, czuję Ciebie i Twoje myśli cały czas... Nie ma widzę Ciebie ale jesteś...

Gość ********_______________*******
"Rozmyślanie nadaje właściwy kształt naszemu dziłaniu, dzięki niemu wiemy co wybrać"

Gość Słowo wybacz życia nie wróci

Gość * * * *
Dopóki bije Twoje serce, to żyjesz. Niezależnie od tego czy ma dla kogo bić. Życie jest wartością samą w sobie. To nie pociesza, ale pozwala przetrwać.

Gość piękne naprawdę piękne
Czy sama egzystencja jest życiem? Czy wegetacja jest życiem?

Jako rozwiązanie alternatywne dla tematu proponuję: rżnij mnie wrzaskiem..........

Gość *************_____________****
gdybysmy wiedzieli, ze ten dzien jest ostatnim dniem w zyciu, starannie wykorzystalibysmy kazda chwile

wodospady nicości, pędzą ku zapomnieniu... nieodgadnione zmierza ku niepoznanemu... tylko twoja myśl, w której dla mnie miejsca juz nie ma... jest szybsza niż ma rozpacz spadająca w otchłań niebytu... biegnę uciekam rozpaczam co zrobić... gdy głosu Twego brak jest nieznośny?

i mniej wiecej na tym poziomie grafomanii sa te wszystkie wywały

Gość dla mnie to nie są wiersze
a tylko lub aż słowa kierowane do jakiejś osoby. Zwyczajne, normalne słowa z głębi duszy

ja stworzę następne takiego poetyckiego posta - dotykaj mnie łechatczką :P

"a tylko lub aż słowa kierowane do jakiejś osoby. Zwyczajne, normalne słowa z głębi duszy" moje to tez są słowa z głębi, tylko, że w słowie "duszy" zmień "sz" na "p" :P:P

Gość dla mnie to nie są wiersze
dziwnym jesteś człowiekiem Komiczne. Potrafisz zeszmacić uczucia każdego i wiesz nie chce mi się w sumie z Tobą rozmawiać i na szczęście nie muszę :)