Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwe pary

szcześliwe pary - są takie? czt kazdy zdradza, zostawia, kombinuje

Polecane posty

Gość nie ma takich par
wszystkie te związki są o kant dupy rozbić - zauważ że jak dziewczyna chodzi z chłopakiem w wieku 15 lat to zwykle taki zwiazek sie rozpada, w końcu przychodzi wiek i "wypada" założyć rodzine, mieć męża, dzieci.....presja rodziny i znajomych. No więc spotyka taka bidulka kolesia i mysli sobie "TO TEN" , wychodzi za niego i zonk - koleś może i ok ale nic specjalnego , nuda i monotonia...po prostu gdyby poznała go w wieku lat 15 to by to nie przetwało długo.... Coraz więcej rozwodów, coraz wiecej wolnych związków, pewnie za 100 lat małżeństwo bedzie całkowitym przezytkiem - ludzie będa sobie chodzić a jak im sie znudzi to bye , dzieci tez będa z wolnych związków

Gość onora
hoihoh-to prawda,ktoś kto jest w związku parę miesięcy zawsze będzie uważał że to właśnie jest to szczęście którego szukał,jednak trzeba pożyć z sobą trochę dłużej,sprawdzić się w różnych sytuacjach , przecież wszyscy wiemy że nasze życie nie jest tylko usłane różami,po prostu trzeba się naprawdę kochać żeby wspólnie i bez konfliktów rozwiązywać problemy które się wszystkim przytrafiają.

Gość leeeeeeeepor
ja jestem w związku od 3 lat, i z kazdym dniem nie moge uwierzyc że mam tak cudownego męża, jestem zakochana jak na początku, nigdy nie bylo u nas zdrad ani kombinacji,

Gość ouhili
leeeeeeeepor pogadamy za 30 lat ok?

Gość rteee
pociesze Cię---> prawie 6 lat tkwiłam w toksycznym zwiazku, wieczna hustawka nastrojow, bol, zlosc, nienawisc przeplatajaca się z miloscia... skonczylam ten zwiazek, klin klinem... jestem z kims innym, zupelnie inny charakter, podejscie do zycia. po miesiacu powiedzialam KOCHAM. milosc istnieje...ale jesli ludzie sie nie dogaduja, tlumacza klotnie, tluczenie talerzy - temperamentem... to nigdy nie bedzie dobrze

razem ponad 3 lata, mieszkamy ze sobą od prawie dwóch, małżenstwem jesteśmy 8 miesięcy i mam wrażenie, że z każdym dniem jestesmy bliżej siebie:)

Gość rteee
Myślę, że można kochać po miesiącu i wiedzieć , ze to Ten... wiem coś o tym, bo mam doświadczenie z mezczyzną, z którym byłam wiele lat i co? niewypał... zawsze niby sie kochalismy, ale zarlismy jak dwa psy... teraz czuje spokój, zrozumienie... tego szukalam

Gość onora
rteee-pewnie że można kochać po miesiącu,można kochać już po pierwszej godzinie,tylko my same nie wiemy co nam odwali za 2,3 lub 8 lat wiec tym bardziej nie wiemy co odwali naszemu partnerowi.Życzę Ci z całego serca aby ten nowy związek przetrwał lata i był zawsze pełen miłości tak jak mój jest przez 16 lat. Powodzenia.

no wlasnie, ja przed tym związkiem ktory trwa dopiero 10 miesiecy byłam w związku 2letnim i choc kochalam cos mi mowilo ze to nie ten. Byly klotnie, wahania, krotkie rozstania. Teraz od początku wiem, ze to TEN :)

oppppppppp tak się stało że z ważnych powodów jestem uwiazany w domu i klepie w klawisze, a mój skarb jest w pracy, a że jest pielęgniarką to weekendy też pracuje, ot i cała tajemnica

Gość kilhiugiyugk
hi hi hi blondynie mógłbys cos innego wymyslic.... kazdy weekend z doktorkiem hi hi hi

Gość kilhiugiyugk
wczoraj siedziałes cały dzien na cafe , dzisiaj juz od rana , co wejde to jestes ... az obrzydliwe....

sa szczesliwe pary i to na długooooooo ale tak ich niewiele a nawet prawie wcale....

Gość ranata
jestem szczesliwa i nie zastanawiam sie nad tym co bedzie za 20 lat,wazne ze teraz jest nam ze sobą dobrze,że budzimy sie razem,szczesliwi,mamy rocznego synka i nic sie nie zmieniło ,a nawt jest lepiej,rozumiemy sie i wspolnie radzimy sobie z przeciwnosciami losu,znalismy sie przed slubem rok i wspolnie mieszkalismy,dziecko nie zniszczyło naszego zwiazku a go umocnilo,kiedy mamy ochote wyjsc zostawiamy malucha babci,widze ze jestesmy szczesliwi i nie martwie sie co by było gdyby...

Gość ranata
wszyscy nalegali na koscielny,bo wypada,a my jak w zaparte-cywilny i juz,nic na siłe,a rodzinka niech sie bawi u kogo innego,nam nie zalezało na hucznym weselisku,jak to było już nie raz ,nam zalezało na sobie,jestesmy razem,namowy po mału ucichły,sami podejmiemy decyzje o slubie koscielnym,grunt to byc ze sobą a nie miec papierek,bo niby co to oznacza-wieksze uczucie?wierność i miłość po grób?-akurat! ilu juz tego nie dopełniło,sluby kościelne,przysiegi powinny odbywac sie po co najmniej 20 latach wspólnie spedzonego życia,a nie od tak-raz dwa,przysiega i juz,to niczego nie załatwia,ani nie cementuje,gdyby w polsce łatwiej zyło sie bez zawierania slubów,może wiecej by par przetrwało szcześliwych

jasne że są szczęśliwe pary...ja na pewno będę do takich par należeć jak już sobie kogoś znajdę :)

nie bądź złośliwa, w sobotę miała wolne, w niedzielę 12 godzin, dziś 12 godzin, na dyżurze jest doktor z żoną tak że złośliwośc twoja trochę przedobrzona