Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda_22_żylasta

Widoczne żyły na nogach... Pomocy

Polecane posty

Gość Młoda_22_żylasta

Czy któraś ma ten problem? Otóż mam bardzo jasną i cienką skórę. Widzę jak z roku na rok przybywa po skórą żyłek. Nie są to żylaki. Po prostu widoczne, zielone żyły, na łydkach, trochę po zewnętrznej stronie ud, jedna na kolanie, ale to w okolicy naczyniaka. Jestem zła, bo boję się, że za kilka lat będę mieć wstrętne, pełne żył nogi... Nie chcę tego z wiadomych przyczyn. Jest na to jakaś rada? Czy ktoś również należy do tych żylastych? Podobno już w dzieciństwie mówiono mojej mamie, że mam płytko umiejscowione żyłki...

Gość Młoda_22_żylasta
Nie, tylko nie to:P. Zgrabne nogi, a takie brzydkie:D. Co tu kochać:D

no a masz inne wyjście? ciesz się, że nic cię nie boli :)

Chyba taka twoja uroda...najlepiej się nie przejmować.

Gość wiki6
ja ide pozbyc sie tych zyl mamjednego malego zylaka i troche poekanych naczynek zabieg ten o ile dobrze pamietam nazywa sie skleroterapia po nim wchlaniaja sie zylaki i naczynka idz do specjalisty np chirurga od medycyny estetycznej albo do innego gabinetu i sie dowiedz ja robie to,prywatnie nie wiem czy na kase likwiduja

ja mam to samo. jak byłam młodsza trochę, to strasznie mnie to wkurzało, cały czas chodziłam na masaże, wcierałam jakieś maści, opalałam nogi, ale to wszystko na nic - po prostu musiałam się przyzwyczaic do tego...

Gość wrw
opalic sie wlato na czekoladke :P ataknaprawde to jest urocze ..widac ze ktos zyje :P

Niestety kochana tez mam ten sam problem- okropnie to wygląda i nie wiem co z tym zrobic;/ jak cos wymysle i znajde odp to dam znac.

hej dziewczyny, dołączam się do wątku, u mnie to samo...niestety:( jak któraś dowiedziała się czegoś jak się tego pozbyc, lub chociaz zmniejszyc, to proszę o podzielenie się informacjami;)

ja mam takie widoczne żyły na nogach, na rękach, na dekolcie, nawet na skroniach i do tego jestem absolutnie niezdolna do opalenia się - taka uroda;(

Gość góra
góra:)