Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka samośka a co.

obrzydzają mnie faceci którzy lubią mieć pieszczone tyłki

Polecane posty

Gość zośka samośka a co.

:O nie chodzi o to, że jestem pruderyjna (nie mam oporów przed łykaniem nasienia, głębokim gardłem, seksem analnym, gadżetami, ostrym seksem itp.) ale po prostu w momencie kiedy facet chce żeby przerżnąć go w tyłek palcem, wibratorem czy językiem i jeszcze ostentacyjnie się wypina w moją stronę, od razu mnie od niego odrzuca :O :(, staje się w moich oczach dewiantem, ciotą niemeską :O. tzn. lizać tam go jeszcze mogę, ale reszta...ech. czy tylko ja tak mam ??? czy każdy facet lubi tego typu pieszczoty ? i tylko ja się nie znam?

Gość pan_trzypotrzy
na pewno nie kazdy lubi takie pieszczoty - ja zdecydowanie wole porządnie wydymac - niż sam dać - tzn nie daje - jakoś nie sprawia mi to żadnej przyjemności i zdecydowanie wolę zajmować się kobiecym tylkiem

Gość zośka samośka a co.
no to dobrze, a więcej jest takich panów co nie lubią, czy jednak to ja jestem w mniejszości i powinnam polubić ?

Gość fdsdfs
ja wole jak baba ssie mi jaja.

Gość Ultrabrutalny szaleniec
to też jest wyjebane w kosmos...jedna moja laska lubia mnie jebać w dupe swoim dildo, wiece takim żylastym i grubym, kurwaaaa co za uczucie, potem ja jej to samo robiłem !

Gość jhjhjhkjkhjkhjkj
to z kim ty sie zadajesz jestes dziwka jakas cichodajka czy co?