Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretigaa

DENERWUJE mnie tesciowa poradzcie proszę!!!! -

Polecane posty

Gość No proszę...
Tylko dobrze ci radzę, zró to najdelikatniej jak się da, bo jeśli za bardzo ją to ruszy, to dopiero twoja gehenna się zacznie..:p:)

Gość margaretigaa
mamy oddzielne łaznieki ona ma na dole a ja na piętrze!

Gość 2mante
to wkladaj swoje ciuchy do pralki... moze z bebna nie bedzie wyciagac...

Gość klafidura
powiedz mi milutka kogo to teściowa nie denerwuje? a tak wracając do twojego tematu,też by mnie wkurzyło i zrobiłabym z tym jak najszybciej porządek! im dłużej bedziesz na takie coś pozwalać tym gorzej będzie bo i ty będziesz sie cały czas niepotrzebnie wkurzać! trzymam kciuki i nie daj sie teściowej!!

Gość margaretigaa
Dzieki :-) :-)

Gość No proszę...
Wiem, ze to wkurza, ale pomyśl, są 2 możliwości: po 1. robi to złośliwie bo uważa że ty to źle robisz po 2. chce was chcoiaż w ten sposób odciążyć i pomóc, i jednocześnie myśłi w duchu że pewnei jesteście jej za to bardzo wdzięczni, taka prawda, teściowe lubią czuć się potrzebne... Opcja druga występuje znacznie częściej, chcoaiż uważana jest za ingerencję w nasze życie, a tak naprawdę one chcą dobrze... Mówię "ona" bo moja przyszła jest właśnie taka sama...

Gość No proszę...
*** mówię "one" znaczy się:)

Gość margaretigaa
A i jeszcze cos, na ile nastawiecie białe pranie?? u mnie w domu zawsze sie nastawiało na 60 stopni, przynajmniej sie dopierało, a ona napstawia na 40 i wszystko jest jakies niedoprane, to mnie tez denerwuje :-)

Gość sadze ze.........
ja sadze ze robi to zlosliwie, skoro wtedy gdy autorki nie ma w domu. Tak jakby chciala sie kryc po czesci ze swoim dzialaniem...Albo wie ze gdybys zauwazyla co robi moglabys poprisc ja by tego nie robila a pod Twoja nieobecnosc to juz samowolka

Gość margaretigaa
up