Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persymona xxl

tylko powierzchodni i pusci ludzie oceniaja czlowieka po wygladzie

Polecane posty

Gość persymona xxl

jesli ktos ma olej w glowie nie ocenia po wygladzie ktory nie jest jednakowy, nie każdy moze miec idealne cialo a ze wzgledu na wyglad ludzie nie powinni byc dyskryminowani co niestety dzieje sie u nas w Polsce ludzie opamietajcie sie, nie liczy sie jak kto wyglada ale co soba reprezentuje i jakie ma serce i charakter - nauczcie sie tego, im szybciej tym dla was lepiej bo takim zachowaniem kompromitujecie sie tylko :-o

Gość
Buahahahahahahaha. Kolejna co oczekuje, że powiedzą jej, że sadło jest o.k. i to faceci są zjebani. Żałosne :o

Gość sammmm
szkoda na to czasu teraz kazdy patrzy na piekno zewnetrzne

Gość
No to się nabrałem :P

Wyglad to nie wszystko ale mimo to jest jeden z elementow skladajacych sie na to dlaczego wybieramy ta a nie inna osoba na naszego partnera. Tym wlasnie rozni sie milosc od przyjazni ze w przyjazni liczy sie tylko charakter i podobne zainteresowania i przyjaciol mozemy miec wielu niezaleznie czy sa ladni czy brzydcy. A dlaczego kochamy akurat ta osobe? Bo ma cos w sobie co nas przyciaga. Musi byc atrakcja fizyczna bo przeciez chcemy przytal ja, calowac, kochac sie z nia.

Gość jedna takad
sęk w tym, że wiekszosc ludzi jest pusta, dlatego wiekszosc ocenia po wygladzie:)poza nielicznymi wyjatkami,jak ja..na fizycznosc czesto nie mamy wielkiego wpływu, los, Bog oparznosc, daja nam facjatę nie taka i inna i nabijasie sie z czyjegos wygladu, jest na bardzo żenujacym i niskim poziomie i swiadczy o braku kultury wysmiewajacego sie!

Gość sammmm
kazdy wyglada tak jak wyglada i nikogo to nie powinnop smieszyc ani dziwic jestesmy ludzmi a nie debillami spojrzcie na siebie tez nie macie 100 procentowego seksapilu ani nie jestescie idealnie piekni

Gość persymona xxl
nie pierniczymy tylko stwierdzamy fakt, a ze ty podszywaczko ( taki sam nick - co za prostaczka :-o ) uwazasz inaczej to juz nie nasza sprawa ;-) wyglad liczy sie TYLKO DLA PUSTYCH LUDZI i juz ;-p

Gość KAROLINAAAA24
zawsze patrzy sie tez na wyglad i to jest normalne,tak ludzie sa skonstrulowani,czy tego chcesz czy nie.

Gość Maria_pia
Wyglad to sprawa subiektywna bo jeden woli blondynki inny brunetki, jeden woli puszyste a inny chude. Ale faktem jest ze nie wolno sie zaniedbywac w imie bo nie liczy sie wyglad zewnetrzny. Przypuszczam ze autorka nie chcialaby sie zwiazac z facetem byle jakim do tego zaniedbanym czy z pokazna nadwaga. Moglaby sie z nim przyjaznic ale nie sadze by chciala go na swego partnera. Tak jak pisala michela york: to odroznia milosc od przyjazni czy znajomosci ze w milosci damsko - meskiej musi byc tez to przyciaganie fizyczne i podobanie sie. I mozecie tu sobie wmawiac, ze tak nie jest ale tak jest.

Trochę to jest śmieszne. Skoro związki pomiędzy mężczyzną i kobietą opierają się w znacznej mierze na erotyce, to nieunikniona konsekwencją tego faktu jest, że wzajemnie zwracamy uwagę na fizyczną atrakcyjność. Spróbuj mnie przekonać, ze mam się intetresować kobietami, które mi sie nie podobają.

Gość Ju...
Ooo, kolejny topik z serii. Ale tym razem obrażający innych, szkoda.:(

Gość jejkaO
Poznałam mężczyznę, który był otyły i wiem, że niewiele kobiet zainteresowało by się nim z powodu wygladu. Okazał się wspaniałym człowiekiem, ciepłym, dobrym, niezawistnym etc etc.. Zakochałam się w nim. Seks również okazał się udany. Wyglądnie ma nic do rzeczy.

Gość da się żyć..
też staram się nie oceniać wyłącznie po wyglądzie, ale za przeproszeniem odpowiedz: czy uważasz, że osoba otyła jest ciekawsza mod tej, która dba o swoje zdrowie? człowiek otyły z powodu złej higieny życia jet po prostu nieciekawy. Jak może być ciekawa osoba, która jest leniwa, niekonsekwentna, niedbająca o ciało, więc i o duszę i rozum może nie dbać... Niestety życie jest okrutne. Jeżeli jesteś zbyt słaba by zadbać o ciało to za chwilę przestaniesz też dbać o wnętrze, bo się nie chce. Jestem wprawdzie osobą niezbyt chudą, bo noszę rozmiar 40, ale staram się trzymać zdrową dietę, staram się ruszać, dużo czytam, interesuję się kinem itd. Wiesz... higiena życia to nie tylko wnętrze. To całokształt, o który trzeba dbać codziennie. Nawet człowiek stary i pokurczony może być piękny jeżeli dba o zdrowie.

Gość mrowka_robotniczka
Wyglad jest subiektywny i jest jednym z elementow swiadczacym o atrakcyjnosci danej osoby. Ktos moze byc bardzo ladny z urody ale moze byc nudny z charakteru. I wtedy zainteresowanie taka osoba konczy sie po 5 minutach jak tylko otworzy buzie i okaze sie ze nie ma nic sensownego do powiedzenia. Z kolei moze byc tez osoba moze brzydsza ale miec fajny charakter i byc inteligentna. Ja tez w moim facecie nie zakochalam sie od razu bo na poczatku niezbyt mi sie podobal ale ujal mnie jego charakter i to cieplo ktorym emanowal. Faktem jednak jest ze byl zawsze czysty, wypielegnowany, zadbany. Dlatego mimo ze wyglad nie jest czynnikiem swiadczacym o atrakcyjnosci w 100% to jednak ma swoja wage. Bo wlasnie milosc opiera sie tez na erotyce a skoro czujemy pociag fizycxzny do kogos to jednak musi miec w sobie cos ze nam sie podoba.

Otyłość kojarzy się z lenistwem i nudą, a chyba żaden gość nie chciałby leniwej kobiety, no nie?;) Jesteś otyła (nie gruba, ale otyła), zatem jesteś leniwa, i nie dość inteligentna żeby pojąć że w ten sposób szkodzisz tylko sobie. Nie wierzę że NIE można schudnąć, nie wierzę. Ładnym jest w życiu łatwiej, naprawdę:) Jeżeli widzę daną osobę po raz pierwszy to sorry, ale nie wiem jakie ma wnętrze bo nie mam rentgena w oczach, patrzę na wygląd i to się liczy.

Gość Robin Hood 2
Najlepiej zagłuszyć własne sumienie i poczucie winy z powodu LENISTWA I NIEDBALSTWA O SIEBIE I O SWOJE ZDROWIE stwierdzeniem ze to inni są źli i puści. A dla mnie to wygląda tak: Spaść się jak świnia i doprowadzić się do takiego stanu, pączki, ciasteczka kawusia ze śmietanką, czekoladka do snu, seriale tv, zero aktywności fizycznej, spędzanie zycia na kanapie i w fotelu to jest dowód bycia pustym, kompletnie pustym, zerem... Ludzie, którzy nie dbacie o siebie przyznajcie się przed sobą ze jesteście leniami i od wyglądu wolicie wygodne życie a nie użalajcie się potem i nie odwracajcie kota ogonem