Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

sprawdzone ciekawe zabawki

Polecane posty

🖐️ mam pytanie a ktorz mi najlepiej odpowie jak nie Wy :) Chciałabym dokupić synkowi klikla zabawek, ale mam nie mały problem, niby tego masa ale mi zależy na czymś ciekawym, czymś co może zainteresować 20 miesięcznego chłopca troszke dłużej niż 5 minut :( podpowiedzcie coś, prosze..

duży palstikowy dźwig mój dostał taki na 2 latka i bawił się godzinami

o tym nie pomyślałam, dzięki :) jak narazie to kupowaliśmy my Fosher Price i przyznam że wytrzymałe to zabawki są ale Mały ma je zupełnie gdzieś :(

klocki drewniane-moje dzieci mialy duże plastikowe ale po drewnianych odmiana i jakie wizje tworcze. basen piłkami, lepiłaś plasteliną z małm?robienie kropeczek biedronce rewelacja albo kolcy jeżowi. tunele do domkow z materiału są ruchową zabawą. jeżdzidełka! samochody chyba przede wszystkim!

jak kupisz folie malarska i rozścielisz na ziemi no i zostawisz malegow samej pieluszcze to piaskoline i robienie z niej babek polecam.dziecko samo się bawi. kredki kredki kredi albo tablice do malowania kreda

ja zaraz cie zawale prpozycjami! a może zestaw lekarza to rozwija i uczy troski o drugą osobe, albo sa takie duże pineski plastikowe do wkladanie w specjalna deseczke -dzieci lubia wkladac i wyciagac

Jaś ma duplo i powoli zaczyna sam z nich budować. Malować uwielbia, szczególnie lubi kolorowanki już z farbą. Stępelki też były, mamy dowód zdolności na drzwiach :) z ciastoliny poluje na tekie zwierzątka z formami ale nie mogę tego dostać. pozatym to jeszcze mata do rysowania go jako tako zajmie.. mi zależy na zabawkach którymi Jaś mógłby się sam zająć choć chwilke abym mogła np. wywiesić pranie, podszykować obiad

tak ale ja mam mniejsze opakowanie 3 roznych kolorow ale dziewczyny zmieszaly i na tej foli im wysypuje a one babki robia jak piaskiem sie bawia,naprawde zajmuje dziecko a potem tylko zbieram folie i zsypuje piasek do pudelek

Mój synek ma skończone 2 latka i uwiekbia traktory od najmniejszych do najwiekszych.Samochody z firmy wader,albo fisher price seria LITTLE PEOPLE .Oczywiście wszystkie inne zabawy,które poleca tyna1984 są super i ciekawe dla dzieci.No ale tak jak piszesz czasami trzeba żeby zajęły się same sobą.

U nas sprawdzają się książeczki - Mały siedzi i ogląda - a niełatwo go czymś zająć. Little people - to już kiedyś pisałam na podobnym temacie. Reksio lub Bracia koala na DVD. Oczywiście w rozsądnych dawkach. (dla uprzedzenia komentarzy o tym, że dziecko nie powinno oglądać telewizji dodam, że telewizor u nas wlączany jest wieczorem, kiedy Mały śpi lub wcale :-) )

no książeczki też są dobre! ja moim kupuje teletubisie sa male ale oglądają i lubi.ą dodatki!

Gość afrodyta.
a te pineski to jak wyglądają ??

U nas najbardziej sprawdzone zabawki to: - Garnuszek na klocuszek Fisher Price - Piramidka z kolorowymi krążkami - Kostka edukacyjna - nie pamiętam z jakiej firmy, ale ma różne rzeczy na każdym boku - zegar ze wskazówkami, telefon, pianinko itp. - Ostatnio coraz bardziej zajmuje się klockami Duplo - Książeczki - Kredki - Drewniane puzzle - taki obrazek z "dziurkami" w środku - tylko tym się bawimy razem, bo mały jeszcze nie może trafić, ale dzielnie próbuje jak mu pomagam :-) Aha, synek ma 19 miesięcy