Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaca na leżąco

Zasneliście kiedyś w pracy niechcący lub chcący?

Polecane posty

Gość spiaca na leżąco

ja po wczorajszej imprezie bylam tak skolowana ze zamknelam sie w najwiekszej łazience w pracy, wlaczylam kaloryfer na full, rozłozylam sweter i zasnełam na kafelkach :o slyszalam tylko jak ludzie sie dobijali :D:D od 9 do 10 spalam i wstałam jak nowo narodzona i az sie pracowac chcialo :D

ja zasnelam na wykladzie :P w pierwszej lawce, jakis metr od wykladowcy... chyba mnie lubi, bo nie obudzil :D

Gość kak tussss
Ja gdy pracowałem w szkocji na budowie codziennie spałem. Do pracy mieliśmy na 8.00 i tylko wpisywaliśmy się na liste pracowników i odrazu na budowe szukać ciemnego pokoju i tam na jakiejś belce waty szklanej siadaliśmy z chłopakami i spaliśmy do 9,00 i tak dzień w dzień. dodam że szkoci tak samo robili jak my!

Gość uppppppppp

Gość oikoiko

Gość to ciebie nikt nie sprawdza
jak pracujesz ? Szef nie zagląda ? Współpracownicy sie nie interesują ? Pozazdrościć takiej "roboty".

Gość a ja przysypiam
notorycznie na wykładach. najlepiej sie spi na postępowaniu administracyjnym i sądowoadministracyjnym :P

NA wykładach na studiach...kilka krzeseł...za oknem deszcz...idealne warunki do spania...później w oczekiwaniu na kolejny wykład na korytarzu uczelnianym :-(

Gość upppppppppppp

Gość upppppppppppp

a mi sie nie chciało spac polozylam sie o 17.30 czekajac na pierewsza milosc popatrzylam na zegarek była punkt 18.49 :D no cholera.. pech! :D

kurcze w pracy ale się domyslilam w czas.. :P Przepraszam:) Ja niestety nie moge bo przy dziecku ale chociaz kiedy ono śpi ja równiez moge to mam taki przywilej :D

Jestem opiekunka nie że moje:P Heh:) ale z tą godzinka spania w pracy niezle było:) i pomysłowe:) to nikt tam Cie nie sprawdizał?

Pamietam kolege w LO, ktory zasnal na niemieckim. Sam sie obudzil po kilkunastu minutach przeciagajac sie i ziewajac na caly glos :D

jakies 2 lata temu mialam wesele bardzo dobrych znajomych, moje "szefostwo" tez bylo na tym weselu, ogolnie niemal wszytscy z firmy..... jako , ze mialam zaszczytna funkcje druzbowania to pilismy od piatku do niedzieli a raczej poniedzialku ( kolo 8 rano wyzlam od nich w poniedzialek i pojechalam prosto do pracy) .....dojechalam o 9 zasnelam o 10 obudzilam sie o 1 ( obudzil mnei telefon szefa, zebym sie zamknela, bo jeszcze ktos wejdzie, a ja przeciez sie, podobno byl zaraz po 10 , jak on z zona wracali do domu z imprezy :o) a pozniej pojechalam do domu....i nici byly z pracy