Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulaulaula333

znacie inne podobne do tego fora?

Polecane posty

Gość ktora to godzina
Cale szczescie nie.. :(

Gość Micitanka84
Sa jakies bo pamietam ze jak goglowalam to wchodzilam na co poniektore, jednak to jest bezapelacjnie najlepsze, siedze tu calymi dniami, fakt rzadko sie udzielam, ale lubie sobie czytac wypowiedzi, polemiki, czy tez ostrzejsze konwersacje:)) a ze siedze non stop to widac po godzinie nawet;]

no wlasnie tez szukalam czegos podobnego, co by miec alternatywe jak wszyscy spac ida:) ale nie udalo mi sie nic podobnego znalezc.

Gość Micitanka84
Hehe a ja szukalam, gdyz siedzac na nonstopie na forum wszystkie watki znam na pamiec;] ale i tak tu wchodze, to typowe uzaleznienie, ale pocieszam sie tym, ze nie ja jdna;]

racja, sama nie jestes:P potrafie spedzic tu godziny zeby zabic czas. a teraz mykam spac juz, bo kolejna nocke zasiedzialam na kompie, a jutro do pracy na 12:P ech... milego buszowania po forum:)

nie , ale tu jest nas najwiecej... alkoholicy 9 ciezko to czytac i nie walnac kielicha), lenie ( polowa dzieci z zadaniami), opierdzielacze ( kryjacy sie w pracy) .... jestem dumna - przegralam zycie

Gość Micitanka84
Dlaczego przegrancow? Z tego co wydedukowalam z tych rozmow mnostwo Osob jest bardzo inteligentnych, ma prace, ja akurat naleze do przegrancow, koncze studia, pracy nie mam i dlatego siedze na kafeterii

chyba bardziej przegrancow jako osoby, ktore czy maja prace, czy nie to chyba jakos cos jest u nich co pcha ich do takiej formy kontaktu z innymi ludzmi. cos tak kolo tego mysle...ja znam swoj powod:)

ja swoj tez, 8 godzin samotnosci w pracy :) nie lam sie, ja przerwalam studia, mam prace ...i tez nie czuje sie jak zwyciezca

przyklad: zakompleksiona zosia tutaj w koncu ma odwage cos powiedziec; samotna basie ma szanse przyznac sie do tego jak sie czuje; prawiczek marcin moze w koncu dac upust swojej fantazji zakladajac topiki o tresci erotycznej. jakies spelnianie potrzeb niezaspokojonych w ¨realu¨?

Gość Micitanka84
Moj powod jest bardzo banalny, nie mam zbyt wielu Znajomych wiec czesto sugeruje sie opiniami Forumowiczow, uwazam, ze duzo jest na poziomie rad a Ci co sie tu probuja wylansowac sa jak dla mnie zalosni, jednakze nie twierdze, ze to jakies glupki, bo fajnie sie czyta ten Ich sarkazm czy autoironie:)

a tak serio, nie wolalabys, nie wiem, siedziec z facetem teraz, albo z przyjaciolmi? bo tak sie zaczynam zastanawiac na ile forum wyczyszcza moje zycie ze znajomych. jak wracam z pracy to nie chce mi sie nigdzie wychodzic, tylko siadam na kafe. a dzisiaj co? zalozylam temat w celu znalezienia podobnego forum, na wypadek nieinteresujacych mnie tematow poruszanych pozna noca:) chyba przegrywam:P

moj chlopak siedzi w domu i prauje ( pisze jakis program) a ja juz na nic sily nie mam dzis, bylam w pracy, na zakupach na silowni.... a w telewizji nic nie ma :) wiec wpadlam

Gość Micitanka84
ulablee zgadzam sie z Twoimi pogladami , aczkolwiek staram sie nie generalizowac, mysle, ze sa tu Ludzie, ktorym sie w zycu powiodlo, maja fajna prace, Rodzine, dlatego tez nie bedac sfrustrowanymi potrafia udzielic kompetentnej rady:)

Gość Micitanka84
swinkoowa, a ja aktualnie jestem u swojego Chlopaka w Irlandii, pracuje w nocy wiec siedze i czekam na Niego, a jak za tydzien wroce sama do Polski to to smao bede robic w domu, nie tylko w nocy ale rowniez w dzien, oczywiscie,ze jak jestem z Nim to calymi dniami nie siedze, chociaz nie ukrywam, ze zdarza mi sie zatracic;]

Gość Micitanka84
przepraszam za zmiane Twojego nicku, ja chyba ide zrobic sobie pizze:)

Gość Micitanka84
Hmm po filologii rosyjskiej to trudno mi sie tu porozumiec, bo nie znam angielskiego, wiec jakiekolwiek wyjscie na zakupy samej to dla mnie stresujace przezycie:) Jesli chodzi o mode, to wszedzie kroluja emu, tuniki obszerne, ladne sa ciuchy, ale te w Polsce tez nie odbiegaja od tych zagranicznych, a jak sie ubieraja Dziewczyny w USA?

Gość Micitanka84
Irlandia mi sie podoba, centrum Dublina, domki irlandzkie, w tamtym roku bylam na wakacjach 2 miesiace, ciagle padalo, pogoda tu jest bardzo zmienna

roznie, tandetne polki na bialo-rozowo, normalni ludzie - bardzo zalezy, tu ogolnie nikt nei zwraca wiekszej uwagi na ubior codzienny, d sklepu chodza w pizamach, szlafrokach, kapciach, z walkami na glowie bardziej podobaly mi sie polskie ciuchy, ale i tu mozna cos fajnego znalezc, zwlaszcza , ze gust wielu amerykanek pozwala na zakup co fajniejszych rzeczy na przecenie - bo ona ida totalnei za moda ... wiec wszystkie w getrach krotkich kozaczkach i tych dlugich obcislych swetrach :)

Gość Micitanka84
:)) to sie nalezy z tego cieszyc, ze maja spaczony gust, wiecej zostaje dla Ciebie, pozdrawiam i zycze Ci samych mile spedzonych chwil zagranica, ide odgrzac pizze i spac, buziaki dla Ciebie