Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abonentka........

kiedy nastepna ciaza po cesarce?

Polecane posty

Gość abonentka........

Gość abonentka........
bo ja bym chciała już :classic_cool: mam ochote na dzieciaków hołotę :classic_cool:

Gość abonentka........
spierdalaj paczenko :-0 nawet penisa nie widziałaś, a mądrujesz :-0

Gość abracodabbra
widzę,że rano niekórzy nie mają kontaktu z rzeczywistoscia i kultura..

Nie wiem co Ci powiedziec,ale podam Ci przykład; MAM KOLEZANKE KTORA URODZIŁA CORKE W SIERPNIU 2004 I NASTEPNA WE WRZESNIU 2006-WIEC MYSLE,ZE OKOŁO 2 LAT PRZERWY PO CIECIU CESARSKIM JEST POTRZEBA.JAKBY NIE PATRZYŁ,ALE MACICA MUSI SIE ZABLIZNIC PORZADNIE,ABY BYC GOTOWA NA UTRZYMANIE NASTEPNEJ CIAZY,ALE NAJLEPIEJ TO ZAPYTAJ GINEKOLOGA-NIECH CIE ZBADA I ZOBACZY JAK SYTUACJA U CIEBIE WYGLADA.POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA

Gość Kasiolinka
Po cesarce trzeba poczekac rok. Az blizny sie dokladnie wygoja zeby w nastepnej ciaze przypadkiem sie nie rozerwaly bo wtedy nie mozna bedzie juz miec dzieci..

Mój gin twierdzi, że pomiędzy porodami po cc powinno być min. 15 miesięcy przerwy. Czyli w ciążę można zajść już 6 miesięcy po porodzie :) Ale ja bym poczekała, bo jak mi opowiadał, że widzial poród po cc, gdzie blizna się rozeszła i dziecko mialo już rączkę w brzuchu mamy... to chyba lepiej się nie spieszyć :/

To ciekawe co piszecie bo też tak myślałam ze pewnie to będzie ok 2 lat, i spytałam gina a on mi na to ze kiedyś było tak ze sie czekało a teraz to właściwie od razu można bo i tak jest całe 9 miesięcy ciąży, ale powiem wam że sama jakoś chyba bym wolała odczekać rok przynajmniej, tak dla pewności ze podczas ciąży nic sie tam nie rozejdzie

Mój gin twierdzi by odczekać 2 lata.Tak samo słyszałam od innych koleżanek które są prowadzone rpze zinnych lekarzy.