Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przestraszona

synek spadl...

Polecane posty

moj 9 mies synek spadl dzis z kanapy na ktorej lezal. Uderzyl glowka o stolik :( obejrzalam go i nie leciala krew ani nie ma nic zlamanego. Ale ma guza na glowce. Czy jechac mimo to do lekarza???

ja tez tak mysle. teraz jestem w pracy i moja mama jest z synkiem. Mowi ze jest radosny jak zawsze tylko ma guza. Ma mnie informowac na biezaco a popoludniu chyba przejade sie zeby go lekarz obejrzal.

Gość moja córka spadła z łóżka
jak miała 7mc. Lekarka kazala obserwować, czy nie zrobi się apatyczna, śpiąca ponad normę lub odwrotnie nie płacze więcej. No i czy nie wymiotuje.

dziekuje. Mama obserwuje bacznie. O 8 zasnal i spi smacznie z lapkami do gory. I z wielkim gozem :) nie moge sobie wybaczyc, ze nie dopilnowalam go :( ale to byla sekunda doslownie :(

Gość no niestety
takie rzeczy sie zdarzaja. moj syn (3,5 roku) skakal po tapczanie i spadl, a ja tylko poszlam pranie wstawic. mega guz, placz, ale wszystko OK

To nieuniknione - dzieci to takie kręćki, że nie ma szans żeby skądś nie spadły, o coś sie nie uderzyły itp. Zobaczysz co bedzie jak zacznie chodzić :) Moj bąbel tez spadl z łóżka, na szczescie tylko raz i mamy niskie łóżko, ale tez 2 dni chodziłam jak struta, że nie dopilnowalam.

dziekuje dziewczyny, ze mnie pocieszylyscie. Jak ja zobaczylam jak sie glowka uderza o ten stolik :( na szczescie kanapa niska i mamy dywan. Ale placz. Ja na raczki i uspokajalam. Az mi zasnal na lapkach. Jak babcia przyjechala to radosny jak skowronek. Powiem wam, ze strasznie takie rzeczy przezywac :( wiem, ze jak zacznie chodzic to wiele upadkow przed nami :) ale tak sie martwie :( i wyrzucam soebie jak moglam :( ah... ale dziekuje wam. i jak sobie przypomne o tym 10 mies chlopc, ktorego ojciec zakatowal to az lzy mi nachodza do oczu:(