Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena...

SEX z hindusem...

Polecane posty

Gość tomtom
Jaaasne,a wy jestescie slodkie i kochane tylko faceci(polscy) sa be!!!Naprawde uwazasz ze pakole sa tacy cacy?!Prawde mowiac wszystko zalezy od kobiety,niektore po slubie zmieniaja sie w te slodkie przepiekne istotki latajace na miotlach!!!Nie obwiniajcie nas o wasze zle wybory,meza trzeba sobie wychowac,no i rozmwiac.ROZMAWIAC,a nie zameczac slowotokiem.

Gość 9375
powtarzasz sie, chlopie. a poza tym, to jesli Cie to tak bardzo boli, to wez patriotke, ozen sie i badzcie szczesliwi. moze ona zdola Cie wychowac. kto wie, heh. Nie wszystkie dziewczyny ida do lozka z hindusem, czy innymi z zagranicy, wiec droga wolna, ruszaj w Polske i wybieraj. Ja jestem szczesliwa z moim Indusem, nasze malzenstwo jest bardzo udane. Jak ci sie cos nie podoba to wara z tego forum, to nie dla ciebie temat.

Gość aaaaaaaaaani
kochane polki ktore jestescie z sikhami oni sa the best pod kazdym wzgledem nie dajcie sie zazdrosnym polaczkom,ktorzy zwyczajnie nam zazdroszcza boo sami nie potrafia nam dogodzic sikhi gora

Gość mariner
Kazdy kintakt a szczegolnie seks , z cudzoziemcem jest zderzeniem kultur,osobowosci i wychowania.Nalezysie ztym liczyc i nastawic na olbrzymia tolerancje i szacunek dla tej drugiej osoby.Okazywanie wyzszosci w stosunku do tej drugiej nacji jest chore i zasluguje na potepienie .Trzeba sobie szukac partnera bliskiego nam kulturowo anie pisac potem ze taki czy siaki.To demontracja naszej malostkowosci i podlego charkteru.

Gość do aaaani
nie wszyscy sikhowie sa tacy cacy, nie wszyscy hindusi sa perfekcyjni, wiec nie generalizuj. Masz sikha, to powinnas wiedziec, ze pisze sie "sikhowie" a nie sikhi, hehehehe. a'propos- ja z moim mezem sikhem jestem szczesliwa i ciesze sie, ze stalo sie, jak sie stalo ;)

Gość Zabol
Jak was wkurw.... ci wszyscy ciapaci i czarni w uk to wypier... do polski!!!

Powinnas przyjechać do północnej-Ameryki. Pakusi to jedno z najgorszych smierdzoncych scierw. Nie dosyć ze bydło nie wychowane bo beka i puszcza baki koło ciebie stojącej w windzie to śmierdzi curry, bo tyle tego jedzą ze się tym poca. A sam lubię curry zjeść co jakiś czas.

Sigh a Hindu, to jest strasznie duża różnica. Sighowie byli kiedyś jedynymi zawiezonymi do obrony krulewskiej korony (Anglja) w Pakistanie i Punjabie. Mam sporo kolegów ktuzy są Sigh, i jak jemu powiesz ze jest Pakistani to jest gotowy bić się o honor.

Gość nieogarniam
no i potwierdził sie fakt ze majac takich facetów w kraju lepiej wyjechac ... z takim nastawieniem do kobiet( jak można kobiete od szmat wyzywac)mój mąż nigdy w zyciu dozadnej z kobiet by sie tak nie zwrucił( lekcja kultury by sie wam przydała)....dobrze robie nie wiązac sie z polakiem... nie daj Boze trafiłabym na któregos z was.

Gość Popatrz na siebie
Powiem wam wszystkim tylko tyle ze zycze aby o kazdym z was ktos sie wyrazil dokladnie tak samo jak sie wypowiadacie o innych ludziach z tego swiata. Co po nie ktorym brak wyksztalcenia I brak informacji na pewnie tematy wysypuja sie wulgarnymi wymiotami. Niech kazdy sobie szuka tam gdzie chce swojego szczescia. A tym ktorzy potrafia tylko obrazac I ponizac zycze z calego serca zeby ktos wam w dupke wlozyl. Zajmij sie soba !

Gość Popatrz na siebie
Powiem wam wszystkim tylko tyle ze zycze aby o kazdym z was ktos sie wyrazil dokladnie tak samo jak sie wypowiadacie o innych ludziach z tego swiata. Co po nie ktorym brak wyksztalcenia I brak informacji na pewnie tematy wysypuja sie wulgarnymi wymiotami. Niech kazdy sobie szuka tam gdzie chce swojego szczescia. A tym ktorzy potrafia tylko obrazac I ponizac zycze z calego serca zeby ktos wam w dupke wlozyl. Zajmij sie soba !

Gość dis
Ja wam powiem jedno. Jestem w związku z Hndusem od ponad roku. W Łóżku jest wprost OBŁEDNY ! Nigdy aż tak bardzo nie przepadałam za sexem ,,,ale to tylko dlatego,że kochałam się wyłącznie z Polkami, którzy nie sprawdzali się jako kochankowie. Od kiedy jestem z Hindusem wiem co to jest prawdziwy i wspaniały sex ! Wyżyny na każdej płaszczyźnie.

Gość dziwne...
najezdzacie na Polki, walicie epitetami, jakby nie dalo sie inaczej.. Nie podoba sie wam, to nie bierzcie sobie Polki, tez sobie wezcie dziewczyne z zagranicy. Mozna powiedziec swoje zdanie, ale bardziej po ludzku. ja tez moge powiedziec waszym stylem, ze moj byly Polak smierdzial, piwo w glowie, glupia gadka, wielki macho, a nic w zyciu nie osiagnal. Ale wyszlam za Indusa, spodziewamy sie dziecka i jeszcze ani razu nie zalowalam decyzji. Owszem, sa rozni ludzie, ale nie generalizujmy. Moj maz nie ma nic przeciwko mojej religii, tradycji, zadnych konserwatywnych zachowan, jest Sikhem, wiec to nie muzulmanin czy hindus, podoba mi sie ta ich religia, ale oczywiscie zostaje przy wlasnej. To bardzo uwlaczajace, kiedy na Polki za granica, zwlaszcza w UK jak czytam tu, wypisujecie najgorsze wyzwiska. Na kazda Polke... Zastanowcie sie, czy warto. Zycze Wam znalezienia tej wlasciwej polowki, niewazne, czy z Polski czy tysiace km stad. Niech kazdy stara sie swoim zyciem dac dobry przyklad i pokazac, ze Polak jest cos wart....

Gość rafi gay
moj kochanek jest hindusem , wyksztalcony , zabawny ,otwarty na nowe doznania , jestem ''pedalem'' spotykalem sie z kilkoma polakami , mowilem ze nigdy ''ciapatego'' - i to byl moj blad :) polscy chlopcy (nie wszyscy oczywiscie) sa plytcy i bez fantazji - jakiejkolwiek mam na mysli :) w lozku dno , poza- dno oh well :)jezeli chodzi o mojego kochanka Sharada (tak ma na imie )to nawet klotnie sa o wiele bardziej excytujace hahaha!! Do chlopcow ktorzy obrazaja polskie dziewczyny za bycie z ''ciapatymi'' ''czarnymi'' itp - chlopcy musi byc ku temu jakis powod czyz nie tak ?! nuda i monotonnosc jest morderca jakichkolwiek uczuc, ''po bozemu '' to Jasiek Zoske w stodole :D doswiadczajmy nowych rzeczy, eksperymentujmy, badzmy zafascynowani swoim cialem jak i cialem tej drugiej osoby ...... podsumowanie - HINDU CHLOPCY SA BOSCY :)

Gość hiduska
nie wszystkie polki sa takie same kazda kobieta jest ina Ukrainki też lecą na kase czy rosjnki

Gość hiduska
a ze polka nie checze polaka bo niektórzy polacy nie sanują kobiet dlatego wolą Hindusów moja cioci wszła za debila polka bił ją nie sanuje nierób nic nie zrobi a moja cioci gotuje obiaty wszytko robi mu a on nie docenia jej i człezycze przejebane z nim mam ona poznała kolegie francuza bardzo dobry chlopka dugo go znał on chciał zeby ona jechła z nim do farci ale ona nie zgdzła sie bo sie bała wolała zosta przy durnym mezu co ja nie sanuje

Gość goscinka
MALA 1984!!!!! jestes po prostu pusta jak za komuny gwizdek ormowca!!!!!!!WOJOWNIKU dzieki za dobre slowa masz racje w 200%!!!!!!!Chwala ci za to!!!!!!TOMTOM to co napisales PRAWDA!!!!!dzieki !!!!!iMIREELA i THEOS prosze idzcie do szkoly nauczyc sie ortografi w pierwszej kolejnosci .Sex pozniej.Z badan naukowych wynika ze HINDUSI nieINDUSI beznadziejne dziewczyny!!!!maja male przyrodzenie wola zaspakajac sie sami nawet w obecnosci zony a od czasu do czasu wspolzyja z bracmi jak to nazywaja.

Gość wstydliwa 28
bylam z moim chlopakiem 3 miesiace.Bardzo sie kochalismy.ON byl z Indii z DELHI.mieszkalismy razem.Bylo fajnie ale kiedys kochajac sie poprosil /wstydze sie/ale musze to wyrzucic z siebie aby wlozyc mu palec do pupy.zrobilam to osiagnal orgazm momentalnie a ja ucieklam.TO BYL ZBOCZENIEC.

Gość piotr28
RAFI gay-----------piatka!!!!!!!!najlepsze d**y to z indii.pruja sie jak stare przescieradla i zawsze im malo.Moja d*pcia jest z Ernakulam.z***bisty !!!!!Mialem juz kilku kiedys nawet kolezanki Polki przelecialem meza.dobrze ze nie wie.pewnie by nas zabila.sam do mnie przychodzil.moze wymienimy gg?

Gość jelena 90
miala ja chlopaka hindusa 4 miesiac my poszli do lozka robic sex ja szukala szukala i ten kogucik byl tak malenkij ze straszna.Ja jemu powiedziala ze mam okres.I ja uszla .Bron mi BOG.Nikogda hindus

Gość szalona6666
Czesc!Co to za glupie opowiesci tutaj!!!Hindus dobry do sexu??????????Chyba zadna nie spala z Hindusem!!!!Tylko zlapala i udaje ze jest fajnie!!!!!!Smyra sie caly czas po j.......a jak co do czego to sie onanizuje na oczach dziewczyny bo nawet nie wie co to prozerwatywa......moze by zalozyl na palec!!!!!!Najlepiej by d.....nastawil!!!!!

Gość Natsss7654
Polak się unosi bo dobrze wie że przegrywa z murzynami a tym bardziej z latynosami którzy o tysiąc krocie są przystojniejsi niż polaczki. Zreszta co oni maja do gadania sami by nie mieli nić przeciwko posuwania latynoski. Wam wolno a kobietą nie ? s,p,i,e,r,d,a,l,a,c ! tyle w temacie ;)

Gość eloelodzelo
Haha,widzę, że polaczki są tak zazdrośni, że są w stanie nawet podszyć się pod żeński nick haha

Gość gość
Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl analizy-statystyczne.host77.pl

Gość SZALONA6666
natssssss!polacy sa gora nie potrzebnie maja syndrom mniejszosci!!!!!!!w sex-ie sa najlepsi jest gra milosna pieszczoty a u ciapasa wlazl na koze i gotowe!!!!nie na krowe prosze nie mylic-to zabronione!!!!!

Gość SZALONA6666
do hinduski !!twoja ciocia to tez hinduska????????

Gość ELENKA25
ciapas nawet nie umie sie calowac!!!!!!!!!!!a co mowic o reszcie!!!!!!!!zalosc

Gość PEDALINA
pracuje w duzej firmie z polakami/3 pedalow/i miedzy innymi jak zwykle w wiekszosci z hindusami!!!!ooooooo boze jakie oni maja wziecie!!!!!!!szkoda ze tylko u pedalow-brudne wloski na zel zaduze buty zadlugie spodnie/podwiniete 9 razy/obcisla nie prana moze tydzien koszulka......i o to .......g........zabijaja sie polskie piekne dziewczyny.wstyd!!!!!!!!!

Gość gość
Rżnijcie się jak kotki, tylko zostawajcie z tymi beżowymi bękartami tam gdzie wyjechałyście. Nie wracajcie do Polski, tutaj strasznie ch..wo wyglądają !

Gość padalina
tez masz kolorowego bekarta?