Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allala

czy nudzicie sie bedac w ciazy i siedzac w domku?

Polecane posty

Gość allala

bo ja bardzo nie wiem co mam robic moze ktos ze mna pogada moze macie jakies zajecia kurcze mi sie nic nie chce najlepiej poszlabym do pracy ale z taka bania kto mnie przyjmie

ja czytalam ksiazki o macierzynstwie dzieciach itp. gazety i gadalam na forum, kompletowalam wyprawke , zalozylam bloga dla dziecka i takie tam, poza tym za wszelka cene spzratalam, robilam zakupy, gotowalam itd... bo bym oszalala... czasmi jezdzilam do pracy jak sie lepiej czulam na kilka godzin chociaz:D

Gość kakao22
Ja tez sie nudze

Co ja robie:min -sprzatam -gotuje -siedze na kafe -czytam ksiazki,gazety -chodze na spacery,zakupy -gram w simsy,pasjansa lub online w jakiws smieszne gierki dla dzieci... -uporzadkowalam zdjecia(zrobilam album)-jeszcze musze popodpisywac fotki -gladam filmiki na youtube(albo telewizje jesli jest cos ciekawego) Kurcze teraz dopiero widze jakie to wszystko monotonne,ale niedlugo to sie zmieni:)))

Gość a co...
...razek niema... :P

Gość kolejne błyskotliwe uwagi
cioci rosalindy :o

a ja mialam zaniesc fotki do wywolania i tak mi juz z 7 miesiecy schodzi... :D:D Jednak aparaty cyfrowe rozleniwiaja bo jak juz sobie obejze fotki to nie chce mi sie ich wywolywac... a niestety takie fotki na plytkach dlugo nie przetrwają :( Lpesyz bylby album z papierowymi fotografiami...