Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesciara87

Novision

Polecane posty

Gość szczesciara87

czy tej firmie można zaufac?? czy to jakies naciagacze???

Gość ze co..............

Gość Zuzia1234
to dośc znana banda naciągaczy napletów pod przywództwem Herszta zwanego Krwawy Kasztan czy żołądź nie pamiętam dokładnie

Gość szczesciara87
firma novision --> doradztwo finansowe i edukacja finansowa...

Gość szczesciara87
czyli nie ma co sie w to bawic???

bylam na ich prezentacji - wydaje mi sie, ze te szkolenia moglyby byc calkiem ciekawe :) chetnie bym wziela udzial, ale szkoda mi kasy.

Gość szczesciara87
no ja wlasnie tez byklam na konferencji.. ale dziwne to troche... szkolenie wewnatrzfirmowe 350 zl??? troche duzo jak na zdobywanie nowych pracownikow...

Gość Bosik
Cześć. Sam mam watpliwości. Powiem krótko: Praca jest ciężka- zarobki genialnie wysokie. Trzeba mieć sporo czasu i zaangażować się we współprace

Gość Janusz_Novision
a czy mozna zaufac osobie ktora siedzi przed monitorem i jej nie iwdizsz i takiej osoby pytasz o rade ? genialnie... naprawde szkoda Ci kasy na szkolenie? 350zl po to by zarabiac miesiecznie minimum 10 razy tyle ? to sie nazywa krotkowzroczne patrzenie w przyszlosc... NOVISION - jezeli jestes ambitny kreatywny wytrwaly chcesz poznawac nowych ludzi i rozwijac sie przy okazji zarabiajac dobre pieniadze to jak najbardziej zacznij wspolpracowac btw. z jakiego szkolenia bedziesz chcial wyniesc wiecej wiedzy - z takiego ktore masz za darmo czy z takiego za ktore zaplacisz? poszukajcie na necie szkolenia roznych firm i sprawdzcie jakie sa ceny 2dniowych szkolen, i czy daja noclegi i wyzywienie

Gość autor111
Wracając do tematu sprzed miesięcy w końcu mogę przedstawić wstępne wytyczne w sprawie zamieszania panującego na forach internetowych odnośnie firmy Novision. Przez dłuższy okres śledziłam wiele stron, portali finansowych i popularnych for dyskusyjnych, na których można zapoznać się z dziwnymi zapisami rozmów internautów na tematy związane z działalnością firmy Novision. Choć już jakiś czas temu zostałam zainspirowana różnymi nieprawdziwymi informacjami na temat firmy finansowo- ubezpieczeniowej to dopiero po wielu miesiącach mogę podać jakieś wstępne ustalenia. Uprzejmie informuję, iż wątki otwierane przez Internautów na licznych forach na temat Novision najczęściej inicjowane są przez konkurencję, która pod płaszczem anonimowych wypowiedzi pozwala sobie na śmiałe szerzenie nieprawdy na temat tej firmy.Doszukując się różnych informacji na tematy związane z tą właśnie instytucją, próbowałam odnaleźć ukryte elementy sensacji, których przecież się spodziewałam pod wpływem internetowych komentarzy, a których rzekomo nie dostrzegłam. Moje pytanie kieruję do tych, którzy tak regularnie i obficie dyskutują na forach internetowych na temat działania firm o podobnym profilu- na podstawie jakich informacji powstają tego typu dyrdymały o treści zakazanej, bo wyraźnie zafałszowanej? Dziwne wypowiedzi, które wyraźnie mają na celu nadszarpnięcie opinii dobrze prosperujących firm, to najczęściej typowe zabiegi ze strony konkurencji, ale nie tylko. Druga grupa internautów dbająca o „dobre imię firmy to osoby, które zwyczajnie zbyt szybko się poddały i w akcie zemsty próbują w postaci pisania negatywnych komentarzy poprawić swoje samopoczucie. Czy to dobra droga? Na to pytanie odpowiedzcie już sobie sami. Ukrywając się za kulisami firmy Novision udało mi się uzyskać wiele informacji, które znacznie odbiegają od tego, z czym wcześniej zapoznałam się w Internecie. Szukając różnych danych na temat firmy, często można było wyczytać, że to przykład typowej piramidy finansowej działającej w nielegalny sposób na prawach sekty. Stanowczo muszę ogłosić, że to kompletna nieprawda. Firma Novision już od wielu lat działa w oparciu o legalny system Multi Level Marketing, który cieszy się coraz większą popularnością i poparciem w naszym kraju. Choć na początku budził i w wielu środowiskach wciąż budzi duże kontrowersje, to wszystko wskazuje na to, że działalność tego typu systemu w naszym kraju cieszy się coraz większym powodzeniem.Wiele konkurencyjnych firm o podobnych korzeniach, działających w oparciu o system MLM, działa w bardzo nieetyczny sposób w stosunku do firm wiodących na rynku finansowo- ubezpieczeniowym. Niestety z takim zjawiskiem spotykamy się w przypadku firmy Novision, która zupełnie niewinnie wrzucona została do wora spraw tajemnych i niezbadanych. Należy zwrócić uwagę, że firma Novision działa na rynku finansowym już od początku lat 90. i wciąż prężnie się rozwija, o czym świadczą całkiem imponujące osiągnięcia. To chyba wystarczający dowód na to, że cichy zabójca w postaci konkurencji czyha i należy to wziąć pod uwagę. W najbliższym czasie uzyskacie więcej informacji na ten temat. Zapraszam. www.grandblog.pl