Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewielkocyca

Kuracja powiększająca piersi - działa?

Polecane posty

Gość Niewielkocyca
Nie planuję póki co nawet pierwszego porodu, a co dopiero trzeciego:P Po prostu chciałabym miec większe piersi. Ta kuracja z tego co widzę ma pozytywne komentarze i dużo chętnych, naprawdę nikt nie próbował?

Gość Niewielkocyca
Też sobie tak myślałam, ale z drugiej strony tych ofert jest pełno, przecież nie nabijaliby ludzi w butelkę tak jawnie. Poza tym poczytaj komentarze zadowolonych klientek na tej aukcji.

Gość działa bogaci sprzedawcę
Działa doskonale bo napełnia kabzę handlarzowi! Piersi to tłuszcz i trochę gruczołów. Nie ma sposobu na regulację wielkości piersi. Jak przytyjesz to trochę ci może przybyć w biuście, ale bez przesady. Najbardziej biust powiększy ci się w czasie karmienia dzieci. Im dłużej będziesz karmić tym dłużej pocieszysz się większym biustem. Wiem co piszę mam przyjaciółkę płaską jak facet. A w czasie karmienia to miałą biuścik, że ho! Szkoda kasy - wydaj ją na coś ciekawszego.

Pozytywne komentarze są pewnie wystawione zaraz po otrzymaniu przesyłki za wywiązanie się z transakcji a nie za skuteczność tej znachorskiej mieszanki. Idź na operacji - to już pewniejsze..

Gość Niewielkocyca
Ja myślę, że operacje są dla tych co chcą szybkiego efektu, bo tu trzeba czekac kilka lub kilkanaście miesięcy. A taka operacja powiększa piersi od razu i dlatego one są bo nie każdy chce łykac tabletki parę miesięcy.

Gość atotamto i ta
To bzdura i wyludzanie pieniedzy,jedynie po kuracji hormonalnej moga ci sie powiekszyc piersi,a taka kuracja musi byc przeprowadzona wylacznie pod okiem dobrego specjalisty i napewno jej powodem nie moze byc maly biust.jedyna opcja to operacja.zbieraj kase,masz cel i zrob sobie,jesli masz przez to czuc sie szczesliwsza.pozdrawiam

Gość działa bogaci sprzedawcę
Ale po co zaraz na operację. Zajmij swoją głowę czymś ciekawym i przestań sobie wmawiać kompleksy.

Gość Niewielkocyca
Ale mi nie chodzi o komentarze wystawiane po otrzymaniu przesyłki tylko o te w opisie aukcji jak ten: "...... do kuracji namówiła mnie koleżanka która stosowała ja 2 miesiące......... stosowałam się do wszystkich zaleceń podanych w ulotce, robiłam masaże itp., przez 3 miesiące nic się nie działo, w 4 miesiącu zauważyłam poważne zmiany co zachęciło mnie do dalszej kuracji. Po 9 miesiącach efekt był porażający, moje piersi nabrały pięknych kształtów, znacznie się powiększyły............. jestem bardzo zadowolona z faktu, że zdecydowałam się na stosowanie kuracji. Chłopcy oglądają się za mną na ulicy................ jestem bardzo zadowolona, to jest to o czym marzyłam Patrysja - Belgia"

Gość Niewielkocyca
Tam jest mnóstwo takich komentarzy czyli jednak kuracja działa przynajmniej na niektóre kobiety, może ja też będę wśród nich?

Gość Niewielkocyca
No przecież sam by nie wymyślił a nawet jeśli to przecież nie siliłby się na wymyślanie jakiś zagranicznych imion jak Greta, Niemcy tylko pisałby Kasia, Zosia, Zdzisia, przynajmniej tak mi się wydaje. Poza tym na allegro chyba nie można zamieszczac fałszywych komentarzy więc nie wydaje mi się żeby sprzedawca to zmyślił.

Gość Niewielkocyca
A ja nie mam pieniędzy na operację poza tym się jej boję.

Gość gupolu ty maly
przeciez te komenty sam sobie napisal sprzedawca! masz wymyslilam wlasnie jeden : "och jaki ten preparat jest cudowny. mam teraz mnóstwo adoratorów. wprost nie mogę się od nich odpędzic. A wszystko to za sprawą nowych piersi! Partycja, Kraków, Polska" aleś ty naiwna

Mówimy o tym co jest na aukcji, tak ? Nie o komentarzach z rzeczy sprzedanych na allegro. Więc moja droga on może sobie wypisać co mu przyjdzie do głowy. I nie wiem co dziwnego w zagranicznych imionach ? Tym bardziej śmierdzi. Trudził się, żeby tłumaczyć z różnych języków czy one pisały to po polsku ? Naiwna jesteś BARDZO !!!

Gość Niewielkocyca
No właśnie dlatego mi się wydaje że to są prawdziwe komentarze bo po co inaczej miałby tłumaczyc?

Gość gupolu ty maly
o matko, ty nie jesteś naiwna, tylko chyba głupiutka!!!! no właśnie - nie widzisz, że zmyślił komenty ? dlaczego nie ma ich w oryginalnych językach? ja sobie też mogę wystawić dajmy na to krem na allegro i napisać że działa w 100 procentach, a potem wkleić komentarz który wymyłsiłam dl aCiebie powyżej i napisać pod nim Christina, New York,żebyś pomyślała, że skoro ludzie z całego świata używają, to na pewno działa. a opakowaniu nie będzie oczywiście cudownego kremu, tylko jakiś zwykły bubel...

Gość Niewielkocyca
Przecież gdyby ułożył to dałby polskie imiona bo po co zagraniczne? A jeśli komentarze są prawdziwe (a zakładam że są) to przetłumaczył bo mu zależy na większej ilości kupujących, rozumiesz już?

nie wypowiem się na temat tej kuracji, bo ogólnie nie ufam gotowym mieszankom z allegro, o niewiadomym składzie itp (tzn nie przebadanym nigdzie itd) ale ogólnie kuracje ziołowe DZIAŁAJĄ. z tym że powiększenie piersi jest MOIM ZDANIEM - małe. na moim przykładzie - miałam 70aa (w zasadzie to jakieś aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) - 6-7cm róznicy w obwodach. teraz mam 70B (dokładnie to 60DD, ale to inna bajka) i ok 14cm - dwa razy tyle co miałam. wydaje się dużo? szkoda tylko, że tego nie widać.. :( od jakiegoś czasu próbuję kolejny raz powiększyć i już jakby się zatrzymało.. chyba pozostaje mi już tylko operacja.. tzn jestem zadowolona z obecnego wyglądu, do mojej figury takie nieduze piersi pasują, ale podobają mi się większe (nie wielkie!) i do takich dąże operacja daje natychmiastowe i przede wszystkim DUŻE efekty, ale nie jest jedyną opcją powiększenia

tak samo mi sie chce wierzyć w te opinie jak w to, ze Jeremy z Ohio nie posłał dalej listu łańcuszkowego i tydzien później wpadł pod ciągnik swojego wuja

Gość Niewielkocyca
Ja bym chciała miec B albo C właśnie. Czyli mówisz że to jednak działa? Chyba się zdecyduję w takim razie chociaż jeszcze pomyślę do jutra.

a czytałaś negatywa ? "niestety negatyw bo tabletki nie dzilaja na mnie a przesylka niby ok choc pudelko z tabletkami szlo otworzyc bez sciagania paska zabezpieczajacego przed otwarciem i byc moze to pudelko po orginalnym produkcie a w srodku ??"

Gość Niewielkocyca
W Jeremiego z Ohio też nie wierzę:P Ale te komentarze naprawdę brzmią prawdziwie, co wy od nich chcecie:)

Gość Niewielkocyca
Odpowiedz na negatywa brzmi "Droga Aniu po jednym opakowaniu zbyt wiele nie można sie spodziewać,należało uzbroić sie w cierpliwość skorzystać z pełnej kuracji i dopiero wówczas wydawać osąd.Niestety młodym ludziom brak cierpliwości i oczekują efektów natychmiast" Poza tym to jest JEDEN negatyw! Reszta pozytywy same.

Gość gupolu ty maly
a wyrzcaj sobie kasę w błoto... moze i ja powinnam taki business otworzyć, skoro jest tyle naiwniaczek???

Gość gupolu ty maly
no jak to skąd? nazrywamy na jakiejś łące - potem tylko kupić ładne opakowania, hologramy, aukcja na allegro, oczywiście z komentarzami :) i już...! a kaska płynie!