Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewielkocyca

Kuracja powiększająca piersi - działa?

Polecane posty

Gość dużo ludzi
na całym świecie dużo ludzi żyje z takich głupich gąsek co kupują takie badziewie Kup sobie. Najbardziej by mnie ubawiło jakbyś dostała alergii, biust by ci spuchł i wtedy rzeczywiście by ci się powiększył Napisz ile masz lat??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jest herbatka BE.. poszukaj w necie składu, jesli nie ma na aukcji, kup sobie takie zioła, pomieszaj - i masz to samo, z tym że wiesz że tam NA PEWNO SA ZIOŁA a nie jakiś pic na wodę (podrabiają te specyfiki na potęgę) ja też myslałam że B będzie ok :P chyba miałam na myśli inne B :P :D btw. moim zdaniem opinie są ściemniane, ta herbatka nie jest żadną rewelacją

Gość gupolu ty maly
masz rację, bo jak wykitują, to nie kupią dalszej kuracji. oczywiście trzeba napisać że efekty po minimum roku stosowania, oczywiście jak je stać niech kupują więcej :D heheheheheh

specjalnie dobrane ziola, ktore maja fitohormony w swoim skladzie pobudzą uklad hormonalny, a ten moze uruchomic gruczoły i w efekcie piersi sie powieksza.

Gość Niewielkocyca
Draska stosowałaś to???? Napisz proszę coś więcej skąd masz te informacje? Juz mnie denerwują opinie osób które w życiu tego nie stosowały a się wymądrzają. Mam lat 23 bo ktoś pytał. I oczywiście zdaję sobię sprawę z tego że to może byc oszustwo, ale ja ufam ludziom, takich ofert jest mnóstwo, nie wiem ,ale wydaje mi się że gdyby to był pic na wodę to ktoś by się tym zainteresował jakaś policja albo coś.

Gość gupolu ty maly
omg wchodze w ten business serio

policja??? ziółkami niby powiększającymi cycki? no błagam cię :D tego typu herbatki/tabletki nie mają żadnych badań laboratoryjnych - nie wiadomo co w nich jest. przeważnie jakiś koperek żeby pachniało ziołami i spokojnie mogliby dodać trawy z trawnika - też byś się nie zorintowała, że to nie to, co piszą (albo i nie piszą) na opakowaniu ja stosowałam zioła i stosuję, ale nie gotowce z allegro, w których oprócz właśnie koperku niewiele jest (piszę na pdst opinii sporej ilości zdesperowanych dziewczyn, które to kupiły)

Gość głupich nie sieją
Dużo jest takich głupków to i ofert sprzedazy dużo. Kup sobie i już tu nie marudź. Nic prostszego jak sprawdzić na sobie. Biust wprawdzie ci się nie powiększy, ale za doświadczenie i może odrobinę rozumu ci przybędzie. Może ci nie zaszkodzi.

Gość Niewielkocyca
No nie ziółkami tylko oszustwem mieliby się interesowac:P Tak jak interesują się handlarami sprzedającymi staniki na ulicy bo nie płacą podatku nie?

Gość Niewielkocyca
Ja juz postanowiłam że jak jutro rano się obudzę i nadal będę chciała te tabletki to od razu kupuję:P A co:P

Gość Jak na 23 lata
to głupiutka jesteś, ze strach

tak stosowalam, ale inna mieszanke, poniewaz niezbyt dlugo, to tylko mi piersi nabrzmialy i przez caly czas byly bardzo wrazliwe na dotyk. Czy urosly? minimalnie, bo jak pisalam, stosowalam krociutko. Ogolnie to faktycznie lepiej sobie samemu skompletowac ziola, bo ich sklad nie jest zbyt wybujaly, wtedy masz pewnosc, ze nie ma tam jakis sterydow etc. Ja zaryzykowalam i kupilam na allegro, chcialam zbadac sklad, ale jak mi powiedzieli cene, to musialabym sprzedac dom :D a tak w ogole, to nie chodzi zeby byl duzy, tylko o ladnym ksztalcie, wiec trzeba sobie jakiegos chlopa zmobilizowac do masowania ;)

Gość askdjlksdfjlksfd
SAMANTA a tobie po czy sie te piersi powiększyły..? po ziółkach?:) fgajnie skad je wzięłlas i jaka jest dokładna nazwa?:)

nie, tak fajnie to mi się TYLKO po masażach i kremie dax pump bust up (ale nie wiem czy to bardziej zasługa kremu, czy masażu, chyba tego drugiego ;) ) teraz biorę zioła kolejny raz, ale to już są minimalne efekty. zioła dobiera się wg swojego typu hormonalnego, więc to co ja biorę nie musi na kogoś innego działać (ja też zmieniam zresztą te zioła, jak widzę że mało co idzie) http://wiekszepiersi.phorum.pl/ --> to proponuję poczytać (dział ZDROWIE - typy hormonalne na początek)

SAMANTA a czy po tym daxie jak odstawisz nie powroca do swojego rozmiaru, pytam, bo tez smarowalam i urosly, ale po odstawieniu znow takie same, ale tak jak w przypadku ziol wykozystalam tylko 2 tubki.