Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemele

kobiety noście spódniczki !!!

Polecane posty

Gość elemele

dlaczego chodzicie wciąż w spodniach? zima latem na okrągło ?? ide i patrze a tu kazda jedna w tych cholernych spodniach 1/20 w spódnicy tragedia .

Gość mikilka extra
ja nosze zawsze nawet zimą i to krótkie ee fajna sprawa

Nie noszę bo nie mogę się odpędzić od adoratorów ;) Zimą nie noszę, szkoda zdrowia 🖐️

Gość poiuytrewq
żeby nosić spódnice to trzeba mieć odpowiednią figurę, a jak wiadomo większość Polek ma z tym duże problemy :o

Gość mikilka extra
do sisi . Hahah ale głupota nie mozesz sie odpędzić od adoratorów? Najgłupsza rzecz jaką słyszałam . Jaka kobieta nie lubi być adorowana ? Kazda staje na głowie zeby sie podobać a ty od tak po prostu tego celowo nie robisz haha dobre sobie

I tu się mylisz, wielce szacowna mikilko. nie mam do zarzucenia nic swojej figurze. natomiasat takim kobietom, które robią wszystko [łącznie z noszeniem spódniczek] dla zaspokojenia męskiego oka serdecznie współczuję. Na adorację ze strony męskiej nie narzekam. Mam jej wręcz powyżej uszu. A spodnie noszę dla własnej wygody i nie zmieni tego, żaden mężczyzna. Nie zamierzam też stawać dla żadnego faceta na głowie ponieważ bardzo sobie cenię jej zawartość. 🖐️

Gość ja nie noszę spódnic
bo wtedy: -przywalają się do mnie pijani faceci po czterdziestce -gwiżdżą na mnie jacyś obleśni idioci -trąbią na mnie kierowcy -nie da się w spódnicy spokojnie przejść koło jakiejś budowy ( mieszkam w okolicy, gdzie ciągle ktoś się buduje 😡 ) może są dziewczyny które się podniecają jak ślinią sie na ich widok żule, ja do nich nie należę :o

Gość yyyytyy
żule?

kobieta powinna nosić to, w czym się dobrze czuje i to, co pasuje do jej figury. To jest podstawa :) Ja na przykład bardzo lubię nosić spódniczki i bardzo często w nich chodzę - w krótkich, długich, do łydki, nieco przed kolano, w wąskich, szerszych ... Noszę różne różniste :) Dobrze się w nich czuję, nie krępują moich ruchów, potrafię funkcjonować w dość obcisłej i krotkiej spódniczce i w butach na obcasie nawet w bardzo aktywnych codziennych sytuacjach, w których inne kobiety świetnie się czują w spodniach. Za to źle się czuję na co dzień z dużymi dekoltami - kiedy się schylam, wziąż mi się wydaje, że ktoś mi patrzy pod bluzkę i mnie to rozprasza. Lubię eksponować nogi, podkreślać pupę, ale zdecydoawnie mniej piersi i też mało mnie obchodzi to, że pewnie facetom by to brdziej odpowiadało ;) (chociaż lubię się podobać)

nie wiesz kto to jest żul?

Gość yyyytyy
sisi gdyby większość kobiet nosiła spódniczki to faceci by sie tak nie zachowywali a tak jak widza jedna na tysiac to stąd te ich zachowania . jedna normalna i odwazna idzie. a Te pozakrywane pewnie maja cos do ukrycia

Gość yyyytyy
wiem kim sa żule . Ciekawe gdzie ona chodzi i w jakich godzinach skoro wszedzie żuli spotyka???

A czy to jest mój problem, czy facetów ? ;) Z drugiej strony bardzo bym chciała na ulicy zobaczyć zgrabnego faceta w slipach. Czy oni w ogóle nie myślą ubierając się w spodnie ? :D Co do Twojej opinii yyyytyyy - 'pewnie mają coś do ukrycia" napiszę - mają, jest im to obojętne co ktoś o tym sądzi :D Nigdy nie zajmowała mnie opinia większości. Za bardzo cenię sobie w tym względzie własną wygodę [cz

Gość njoiaaaaaaaaaaaa
mam szczupłe opalone nogi ale blizne na kolanie ...jak to bedzie wygladac?? rozstepy pod kolanami ...masakra

Gość yyyytyy
hmm w slipach ? to my chcemy was widziec w samych majtkach ;-)

Gość yyyytyy
a aaapropo majtek ? to jakie nosicie? stringi ? nie boli was od nich tyłek one wam sie nie wrzynaja ? hm

-droga z przystanku do pracy- jakieś 200 metrów, 2 monopolowe- pod drzwiami zawsze pełno żuli(dwa razy dziennie) -z domu na przystanek- zawsze w sezonie 2-3 budowy(niestety mieszkam pod dużym miastem i wszyscy sie tu wyprowadzają)- jeszcze nie widziałam trzeźwych robotników, zawsze się zastanawiam jak ono to robią że nie ma wypadków- są tak namolni, że jednego lata musiałam chodzić okrężną drogą żeby ich nie spotykać -wieczorem gdzieś wyjść- pijani 16-latkowie też są taaaacy fajni :o

njoiaaaaaaaaaaaa ----> nie przesadzaj, wystarczy dobrać odpowiednie rajstopy, np.jeśli są cienkie to ładny opalony kolor lub zimą nieco grubsze z jakimś fajnym wzorem (jest teraz tego mnóstwo, w różnych kolorach)

Gość Pisklak
a ja mam lekko widocznego żylaka na lewej nodze...zazwyczaj go nie widać ale w lecie, przy upałach staje się widoczny:-( i co??? mam zrezygnować z przyjemności noszenia spódniczek?? nic z tego:-) zaakceptowałam ten defekt u mnie i noszę spódniczki, a jeżeli komuś to przeszkadza to już jego problem.Dziewczyny nie wstydźmy się swoich niedoskonałości, w końcu nie ma ludzi idealnych.

Gość mariuszek 8
njo mnie tez to wnerwia to nie kobiety sa to są babo-dziady. Dzisjesze kobiety nie maja w sobie nic sexu takie patałachy w długich szmatach , babcie z młoda twarzą hahaha

ja nie nosze, bo tak :P w tamte wakacje ubrałam dwa razy, ale za duża to sensacja była, wiec chodziłam w spodniach potem

mariuszek 8 - skoro tak, po co sie za nami ogladacie?

Gość mariuszek 8
bo miło jest popatrzec na zywo na taka bo takie cuda to tylko mozna w tv obejrzec . I nie ze patrzymy bo juz mamy na nia cheć po prostu trzeba rzucić okiem bo to niemozliwe chyba ;-)

rzeczywiście faceci lubią spódniczki i zwraca to ich uwage, przykuwa wzrok, wzmaga zainteresowanie, ale zdecydowanie przesadzacie z tym, że wręcz "niemal cały samczy świat" szaleje, kiedy Wy maszerujecie w spódnicy :) zgodzę sę, że te tzw. żule potrafią reagować chamsko, ale zdecydowana większosć mężczyzn, których się mija na ulicy jest w miarę normalna (przynajmniej pozornie) i reaguje po prostu spojrzeniami, ewentualnie uśmiechem - a co jest złego w męskim spojrzeniu??? Mnie nie przeszkadza - jesli mu się coś we mnie podoba to niech patrzy, po to ma oczy ;)