Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemele

kobiety noście spódniczki !!!

Polecane posty

Gość miooooooga lleśna
sisi ciebie to chyab chłopak zostawił wśłasnie dla kobiety w spódniczce bo taka zawzieta jestes. ja nosze spódniczke dla siebie samej a nie dla kogoś .

Gość spadaj____

Gość olusia78
ja nosze i to krotkie !!!! jak bede stara babcinka to bede chodzić w spodniach...

Ja nie mam czego pokazywać, więc nie pokazuje. Poza tym w lato nawet nie mogę. Tyle.

"ale zdecydowanie przesadzacie z tym, że wręcz "niemal cały samczy świat" szaleje, kiedy Wy maszerujecie w spódnicy" trzeba mieć zjawiskowe nogi, sexapeal godny boginii i na dodatek odpowienio się poruszać.... jesli do tego doda sie odpowienie miejsce, to moze ze 20-30 % facetów faktycznie bedzie sie oglądać... kobiety strasznie demonizuja podniecenie facetów wywołane jakimis tam ich demonstracjami swojej seksualności - do jakich nalezy spódnica

"klaudka dobrze gadasz" bo nosze spódniczki ciągle i wciąż, więc jestem specem w temacie :) :D

Gość nienawidze spódniczek

Trzeba dodać, że gdyby większość dziewczyn włożyła spónice widok wcale nie byłby piękny. Nie każdy może to robić po prostu. Szczególnie, jeżeli chodzi o mini. Lepiej zakryć swoje wady niż je eksponować. Nie ma nic gorszego niż brzydkie nogi w ładnej spónicy:o Niestety, ale powinno być odwrotnie. A jak ktoś jest atrakcyjny to będą się za nim oglądać bez względu na to w czym jest. Twarzy workiem nie zakryje...

Gość chyba nie do konca spec
"zgodzę sę, że te tzw. żule potrafią reagować chamsko, ale zdecydowana większosć mężczyzn, których się mija na ulicy jest w miarę normalna" podejrzewam ze mowsz o facetach okolo 30letnich, studenciaki, chocby nie wiem jak wychowane reaguja zupelnie inaczej, ogolnie, faceci do 25 r.z to jeszcze inna liga - dlatego ja nie nosze spodniczek w roku akademickim :O

"bo nosze spódniczki ciągle i wciąż, więc jestem specem w temacie" zresztą masz ku temu warunki, delikatnie mówiąc :)

Gość olusia78
MARTYNKA !!! Nawe jak ma się nieciekawe nogi to mozesz wybrać spódniczke dla siebie choćby za kolanka a są takie rózne fasony sexi a więc głowa do góry :-)

Właśnie, warunki. Ważne słowo. Nie każdy je ma. Tak jak nie każda kobieta powinna wkładać rurki:o... Ale to już inna kwestia.

Ja nie muszę mieć głowy do góry, bo mi to lata. Nie lubię spódnic za kolano. Dobrze mi tylko w mini. Ale mini nie mogę nosić i się z tym pogodziłam lata temu. Chodzę w spodniach i spodenkach i jest mi z tym dobrze. Po co mam się na siłę szpecić?

"Trzeba dodać, że gdyby większość dziewczyn włożyła spónice widok wcale nie byłby piękny." zgadza się, wyczucie taktu w sposobie ubierania to podstawa - tak samo jak nie idzie się w dóry w szpilkach (znam takie gwiazdy), tak i nie nosi się krótkich spódniczek, jesli akurat nogi nie są naszą mocną storną. Trzeba się wtedy skupić na czyms innym, np. piersiach, pupie itp. ;)

"komiczne ---> a skąd wiesz??? Zawód - jasnowidz???" a mam takie wizje i domniemania na podstawie których wnioskuje jak powyżej :D:D

Gość jajeczka
A ja zimą kiecek nosić nie będę, bo mi "jajka" zamarzną i odpadną :P nie ma szans! sami se noście!

Gość olusia78
martyna19 . jezeli masz cos z nogami to zakładaj grubsze rajstopy i mozesz chodzic wiosna , jesien ;-)

Ja nie mam mocnych stron:D. Ale to już inna kwestia. Przynajmniej nie eksponuje słabych.

kiedys taka jedna wybrała sie ze mną na Mazury w sandałkach na chyba 8 cm szpili do tego mini.... wyglądała ogolnie super... tylko, że na impreze a nie na wypad nad jezioro... w połowie dnia spytałem sie jej czy nie lepiej byłoby ząłożyc bojówek i japonek... a ona mi na to "zastanawiałam sie własnie, czy którykolwiek facet powie mi, że ubrałam sie jak debilka" :D:D

Co to za przyjemność? Żadna:). Wkładam jak muszę. Tak mam. Nogi nawet jak nogi. Długie, szczupłe. A mam na kolanie coś, czego opalać nie mogę, ani też piękne nie jest. Na drugim kolanie blizna po wypadku. Żyję z tym od lat. Wolę obcisłe spodnie, do tego obcasy i też nie mam problemu z adoratorami. W lato noszę jasne spodenki 3/4, albo rybaczki. Czasem zwiewne, lniane spodnie. I czuję się z tym dobrze. Przede wszystkim pewnie. Tam mam i tego nie zmienię. Nie dla każdego są spódnice i dobrze jest o tym wiedzieć i znać swoje ograniczenia. Źle dobrane ciuchy mogą tylko jeszcze bardziej oszpecić.

Nie ja:D. Czasem były to włosy, ale jak mnie opitoliła fryzjerka zostałam z niczym:D

komiczne ---> tez miałam włąśnie podobną sytuację, tyle że w górach. Jedna koleżanka z paczki chciała być "piękna" podczas chodzenia po górach i ubrała buty na obcasie - to była porażka :)

moja przynajmniej sie zorientowała i przyjęła pozycje samokrytyczną

moja kolezanka po jakimś czasie tez już przyjeła taką pozycję, tyle tylko, że jej już nogi odpadały ;)

Moja pozniej okazala sie naprawde fajna babką, ktora walnęła gafe... Czasem tak bywa po prostu...