Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja_wśród_garów

Jaki płyn do mycia naczyń jest najlepszy?

Polecane posty

Gość gość
750ml za 7,50 , biały plastikowy pojemnik z dozownikiem , koncentrat ,starcza mi tak na około m-c. stoi na blacie i wygląda elegancko. A NAJWAZNIEJSZE ma ph neutralne ,dodatkowo nawilża i wygładza dłonie / płyn ludwik wysusza moje dłonie / do tego sklepu trzeba się zalogować - za darmo - jakby co prosze pisać do n.plawnicka@poczta.onet.pl

Gość gość
Dla mnie obecnie Morning Fresh - delikatny dla skóry rąk, super skoncentrowany, pozbawiony alergenów, świetnie pachnie:)

Gość boczek952
Zawsze kupowałem płyny do naczyń z supermarketów takich jak : ludwik, tymek itp ale nie są w ogole wydaje ale od dłuższej chwili stosuje MEDICLEAN MC 510 1 L . Bardzo wydajny , posiada przyjemny cytrynowy zapach . Bardzo dobrze usuwa tłuszcz . Po myciu naczyń nie widać żadnych smug i zacieków. http://izi.sklep.pl/mc-510-1-l,id1307.html Jak coś to polecam ten produkt

Gość kasiaslup
Nie zamienię go już na żaden inny! Morning Fresh bo o nim myślę! Jest fantastyczny. Mała poręczna butelka- nie muszę już dźwigać ;-) skoncentrowany płyn gęsty a więc super wydajny rewelacyjnie domywa butelkę po mleku dziecka (inne zostawiały osad) pięknie pachnie!

Gość Magda444
Zawsze używałam tylko i wyłącznie Fairy albo Pur, ale moim zdaniem ich jakość się ostatnio pogorszyła, nie s a już tak wydajne jak kiedyś. Mam przyjemność testować nowy płyn Morning Fresh, który jest bardzo wydajny, gęsty,ma ładny delikatny zapach, który nie zostaje na naczyniach, a to dla mnie ważne, bo mam dwójkę małych dzieci, które piją mleczko z butelek i nie jest wskazane, żeby zapach płynu zostawał na smoczkach, dzieci to wyczuwają i nie chcą pić, z Morning Fresh tego problemu nie ma. Ja jestem w ogóle bardzo wrażliwa na zapachy od czasu obu ciąż, kiedy coś zbyt intensywnie pachnie, miewam mdłości. I znowu w przypadku MF nie ma tego problemu. Co do skuteczności, tu też muszę pochwalić, płyn skutecznie myje tłuste naczynia i garnki, naczynia są dosłownie lśniące. Pur i Fairy odeszły dla mnie na dalszy plan.

Gość gość
Ja również polecam Morning Fresh jest rewelacyjny. Na blogu poziomka31.blogspot test płynu na ekstremalnie brudnej szybce piekarnika.

Gość gość
A ja się jakiś czas temu przerzuciłam na Tymka z Biedry. I bardzo pani zadowolona i jej dłonie również.

Również zostałam wybrana na ambasadorkę kampanii Morning Fresh i mam przyjemność testowania z moimi znajomymi i najbliższymi płyn do mycia naczyń tej marki. Moja opinia pokrywa się z waszą. Płyn ma naprawdę dobrą konsystencję, jest gesty, przez co bardziej wydajny od dotąd stosowanych przeze mnie i moich testerów w kuchni. W większości przypadków osoby sięgają po zapach z aloesem, który ma dodatkową właściwość pielęgnacyjną dłoni. Środek łatwo się pieni i bez problemu radzi sobie z tłuszczem nawet z patelni czy blach. Pozwoliłam go również sama zastosować jako płyn myjący blaty i muszę przyznać, że również zdał w tym aspekcie egzamin. Płyn dostępny również w wersji klasycznej Oryginal, Apple (o zapachu jabłka) czy Lemon (cytryny). Polecam tym, którzy się wahają by spróbowali

Gość pycia9
jak płyn do mycia naczyń to tylko moring fresh, jest delikatny dla dłoni i ładnie pachnie a domywa wszystkie brudy na naczyniach i jest wydajny. Polecam!

Gość lili_tg
Zdecydowanie Morning Fresh. Do tej pory używałam dwóch płynów Morning Fresh: miętowy i cytrynowy. Bardziej przypadł mi do gustu cytrynowy ponieważ wolę mocne i intensywne zapachy. Oprócz tego jest bardzo wydajny przez to, że jest skoncentrowany. Super czyści naczynia i dodaje im blask. I co ważne nie niszczy mi tak rąk jak inne płyny. Moim zdaniem strzał w 10 :)

Gość gość
U mnie w domu króluje Ludwik.Kroluje niepodzielnie od lat. Wypróbowałam juz chyba wszystkie tylko po to zeby powracać do nieśmiertelnego Ludwika.Jest po prostu najlepszy! Polecam aloesowy który jest bardzo przyjazny dla skóry rąk. Ludwikiem myje wszystko,czasem też zapieram tłuste plamy / rewelka /. Poza tym w firmie która produkuje Ludwika pracuje wielu niepełnosprawnych.Dajemy im pracę kupujuc ich produkt.

Gość Aneczka2729
Morning Fresh to bardzo fajny płyn do mycia naczyń, skutecznie usuwa nawet zaschnięty brud. Jest wydajny i delikatny dla dłoni, w dodatku ma bardzo poręczną butelkę. Dodatkowo wersja aloesowa bardzo ładnie pachnie. Do tej pory używałam Fairy ale od teraz będę kupować Morning Fresh bo działa lepiej niż inne płyny.

Gość gość
Weźcie skonczcie z tym marketingkiem szeptanym dla Morning Fresh, bo widac jak wciskacie ludzim kit a nie piszecie prawdziwe opinie!!!!

Gość konsia
Morning Fresh moge polecić z czystym sumieniem. Wersja cytrusowa bardziej odpowiada mi zapachem. Gęsty, wydajny, odpowiednia pienistość i skuteczność.

Gość poziomkatestuje
Nikt tu nic nikomu nie wciska skuteczność Morning Fresh jest naprawdę potwierdzona przez wiele osób nie tylko biorących udział w teście płynu. Na pewno jest on o niebo lepszy od wszystkich Lucków Ludwików dla mnie nawet Pura przebija swoją wydajnością. Więc drogi gościu zamiast się złościć na ludzi, którzy mają prawo wyrazić opinię o płynie który lubią napisz jakiego ty używasz bądź polecasz i dlaczego mógłby on być lepszy od Morning Fresh

ja jestem zadowolona z plynu Morning Fresh. bardzo ladnie domywa naczynia i lsnia jakbyb byly myte w zmywarce. cena jest ok. zapachy za rozne, dla mnie najardziej opowiada Aloe Vera, bo jest delikatniejszy dla rak:)

Gość gość
Ludwik i tylko Ludwig.Zawsze sie sprawdza,nawet w zimnej wodzie. Nie ma lepszego bo wszystkie przetestowałam lacznie z tymi niemieckimi freszami itd. Jedynie biały jelen mi jeszcze podpasowal.

Gość gość
* Ludwik

Gość ella16
Różne płyny kupowałam i szukałam swojego naj. Długo był nim Fairy ale ostatnio przetestowałam Morning Fresh i naprawdę miło mnie zaskoczył. Mocno skoncentrowany przez co bardziej ekonomiczny, świetnie usuwa tłuszcz i mocne zabrudzenia, ładnie pachnie i posiada wersję dla wrażliwej skóry.

Gość gość
poziomkatestuje monitoruje rynek plynow od dluzszego czasu i znam wszystkie wątki o plynach do mycia naczyn roznych marek na roznych stronach/portalach/forach itp. Znam wszystkie wypowiedzi, wiem jaka marka i gdzie się pojawia, jakos akurat Morning Fresh pojawil sie w grudniu jednoczesnie w roznych miejscach - i te same wypowiedzi. To widać od razu - tak więc znow potwierdzam tę szeptankę. To nie są prawdziwe opinie, a opłacone!

Gość gość
jestem tradycjonalistką i nie zmieniam starych dobrych zwyczajów i u mnie w kuchni rządzi Ludwik. Od lat stosuję płyn Ludwik do mycia naczyń. Najlepiej się pieni, jest wydajny. Wystarczy mała kropla na gąbkę aby umyć naczynia. Ludwik ładnie pachnie. Doskonale czyści szklane naczynia, jak i metalowe garnki. Sprawdzałam na stronie producenta http://www.inco.pl/ że Ludwik ma w swojej ofercie różne zapachy płynów, a nawet tabletki do zmywarek.

Gość gość
W5 z Lidla i Morning Fresh deklasują pozostałe płyny.

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Używam Fairy ze względu na wydajność - 1 kropla nalana na gąbkę wystarcza na całe zmywanie. Największa butelka - na rok zmywania.

Gość dante44
Parę razy kupowałam ekologiczne środki do sprzątania internetowo przez stronę www.ecovariant24.pl . Szybko realizują zamówienia, jest też dobry kontakt mailowy, odpisują na maile w przeciwieństwie do niektórych sklepów online.

Gość gość
Morning fresh

Gość gość
zdecydowanie Ludwik http://www.inco.pl/ :) uzywam go ja, moja mama i uzywala go moja babcia :) nie ma lepszego!